Marvel: Madness Returns
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Marvel: Madness Returns
Oldalplotok Ta LoMorlockokTVAS.H.I.E.L.D.EmbertelenekWakandaBayville S.A.B.E.R.Raft Sentinels Üdv!Köszönt Téged a Föld-6969!

Pánikra semmi ok, mind össze vagyunk zavarodva. A kérdéseink és a kételyeink visznek minket előre. Csatlakozz hozzánk! Keressünk együtt válaszokat, fedezzük fel és formáljuk a valóságot! Bizalmunk jeleként hozzáférést biztosítottunk számodra az itt található tudásbázishoz. Izgatottan várjuk, hogy Te is nyomot hagyj benne!

Üdvözlettel: Interdimenzionális Diplomáciai Testület
Fontos linkekSzabályzat Világleírás MCU canon lista ET minta Univerzum foglaló Foglalt avatarok IC híreink Elkészültem! OOC híreink Eddig történtek Kredit Discord szerverünk Update'24
NOV 19
A Marvel: Madness Returns 1 éve nyitott meg.
'24
SZEPT 14
Oldalunk új kinézetett kapott, az Ana Codes mintája alapján.
'24
MÁJ 15
Az oldalra beköszöntött a tavasz, így jelenleg is 2026 tavaszát írjuk az oldalon.
'23
NOV 19
A Marvel: Madness Returns megnyitotta kapuit.
BelépésJelentkezel a Bosszúállók közé?

Elfelejtettem a jelszavam!

2026, tavasza EmbertelenekTagok keresettjei
Az oldal vezetősége Percike, a Mindenható Stan Lee, a Mesélő
Pusztulás számláló
Rise of Hydra
20%

Multiverse of Madness
15%
Chatbox
Legutóbbi témákJelenleg futó küldetéseink
» Through my window
by Gwen Stacy Tegnap 11:20 pm-kor

» This is Our Life
by Eric Brooks Tegnap 6:21 pm-kor

» The strain I am under
by Cortez Constantine Szomb. Nov. 23, 2024 3:00 pm

» Angels can cry
by Cortez Constantine Pént. Nov. 22, 2024 7:16 pm

» Take me down to the Paradise City
by Cortez Constantine Pént. Nov. 22, 2024 6:36 pm

» Yoko kódtörője
by Shu Kyoko Pént. Nov. 22, 2024 2:17 pm

» Running from my shadow
by Eric Brooks Csüt. Nov. 21, 2024 12:41 am

Statisztika
Összesítőnk
Ki van itt?A S.H.I.E.L.D. és HYDRA aktív ügynőkei
Nincs

Kevin Ford
• doing good for good reasons •
Pént. Ápr. 19, 2024 7:55 pm
Failed
mutant action

Muszáj behunynom a szemem, koncentrálnom, nagy, sűrű levegővétellel: Én a jó fiú vagyok ebben a történetben, az ellenségek lerohasztását leszámítva nincs velem gáz, nem gyalulok bele a nők lelkivilágába, ha lehetne, odaadnám az arcom, vagy testem egy részét, élje ki rajta szadista vágyait. Stop, megint rossz irány, mint valami szado-mazo szappanopera, nagy levegő, még mindig jó arc vagyok, vicces.
Amikor a nevem ízlelgeti sokféle Kevin eszembe jut. Kevin az Üvegből, vagy hogy beszélni kell róla, esküszöm egy kétlábon járó klisé hegy vagyok, várom a dobpergést, amikor jön a Reszkessetek betörők és elhúzom a szám. Hát persze, amivel Jules is mindig buzerál: KEVIN!
De maradjunk a Pokemoonos bólogatásnál, Ash. Aki majd mindjárt megoldja, hogy ne bántsam, mindketten elégedetten menjünk haza innen, én egy túlélő mutáns lánnyal ő meg sok szép, ezek szerint karácsonyi élménnyel. Hogy meihlessem, mosolygom rá. Na ez a mosoly kissé odafagy, amikor közli, hogy nem kérni akar. Mert nem, de aztán mégis.
-Őőő komolyan? Az X-ekhez? Mármint…
Egy perc néma csend, egyetlen másodperc, amíg lelki szemeim előtt látom Julian elsötétedő tekintetét, ahogy Xavier haja kihullik.
Hazahozott egy bérgyilkost? De végülis mit tudna Ash csinálni egy rahedli kegyetlen erős mutánssal?
-Ha megígéred, hogy nem fogsz lövöldözni a suli közepén, akkor jah. Vagy megígéred, hogy nem adsz ki minket a… Várj… Erre megy ki? Elvezesselek a suli búvóhelyére és kiadj minket? Akkor le kéne adnod a terrorista cuccaid, meg fel kéne hagynod ezzel az életmóddal is. Beszéljek a főnököddel? De várj, miért is? Az tulajdonképpen egy mutánsokért működő szervezet. Nem mintha nem szeretnénk az embereket, én kifejezetten humanitárius vagyok és az olyan faszfejeket, elnézést a ronda szóért, szóval pöcs, mint Pyro menesztjük. De mégis...miért?
Annyira meglep, hogy egy kisebb Hamlettet elszavalok neki. Biztos kéne éreznem, hogy ez CSAPDA. Ne bízz senkiben, aki mutánst akar ölni. De mi van, ha megváltoztatta a csodálatos személyiségem? Én lehetek az, aki megváltoztatja az életét?

To. Ash Failed mutant action - Kev & Ash - Page 2 1f631

Karakterlap :

Karakterdal :

Kapcsolat :
Failed mutant action - Kev & Ash - Page 2 2134b0ec487f408931f0257ebe419de6
Plátói (Cess)

Profil gif 2 :
Failed mutant action - Kev & Ash - Page 2 5b30a2da3a3716c7d7c3a79e7469d8838bd8792d

Ashlyn Brooke
• doing bad for bad reasons •
Vas. Ápr. 21, 2024 11:37 pm

Failed mutant action

Am I failing again or am I just imagining things?! Why do I have to chase chicks like this?

Végre visszanyerem rendesen az egyensúly érzékemet, így teljesen el tudok távolodni Kevintől és megkapaszkodok a korlátba alatta egy lépcsőfokkal. Így szabályosan fel kell néznem rá. Egyébként sem vagyok valami magas, azt meg kell hagyni, de így különösen törpének érzem magamat. Figyelem az arckifejezéseit, mimikáit, szinte belelátok a gondolataiba, de mégsem. Vajon min agyalhat ennyire? Ennyire megbántottam volna a Reszkessetek betörők beszólásommal? Végül is csak visszadobtam a labdát, ha már én lettem Ash a pokemonból. Fuh de gyűlöltem mindig is azt a csajt, erre pont hozzá kell hasonlítani. Akaratlanul is forgatom a szemeimet erre a gondolatra, ami elég kínosan hathat, mert pont kérdez. De úgy is mindenki elkönyvelt már pszichopatának, meg őrültnek, úgyhogy mit is érdekel, mit gondolnak mások, nem igaz? – Kicsit elbambultam. – Ja persze, kicsit. Várom a dobpergést, de elmarad, csak a síri csönd követi félbehagyott mondandóját. Már éppen szólásra nyitnám ajkaimat, mikor végre folytatja, habár bár ne tenné. – Ha megígéred, hogy senki nem fog elevenen felfalni, itt is hagyom neked az összes fegyveremet. – Majd hazapostáztatom a főnivel, vagy nem tudom. Jason még mindig kérdéses, de majd hazudok valamit, mint ahogy szoktam is. Nem vagyok egy szívbajos csaj. – Túl gondolod, Kevin, csak érdekesnek talállak titeket... Na meg az emberek nem valami befogadóak. – Megvakarom a tarkómat kínomban. Gáz, de sosem tudtam beilleszkedni a társadalomba és arra a gondolatra, hogy van egy rahedli ember, aki meg sem próbált, kicsit megnyugtat és egyszerre tesz izgatottá. – Én csak szeretnélek megismerni titeket. – Végül is, mindenkinek adni kell egy esélyt és kitudja, lehet kapok új életcélt, nem fogok értelmetlenül vadászni másokra. Vagy legalább eljutok arra a szintre, hogy kérdezek is munka előtt. Bár az tényleg sosem volt az erősségem, mert valójában én ezt a pénzért csinálom és az én lelkemnek személy szerint könnyebb úgy, ha nem tudom a miérteket. Szívesen dolgoznék mást, de nem nagyon értek én semmihez.

Karakterlap :

Kapcsolat :
° In a relationship
Failed mutant action - Kev & Ash - Page 2 1b160e6a429f6d247731f05c72694a5eee031f00
With Jason •

Profil gif 2 :
Failed mutant action - Kev & Ash - Page 2 13bceea4af00ba92a2d7c38a8ad719e4dff0be7d

Kevin Ford
• doing good for good reasons •
Pént. Május 10, 2024 5:19 pm
Failed
mutant action

Azt szívhatta mellre, hogy egy tíz éves kissráchoz hasonlítottam, pedig nőiesnek tartom, egyszerűen csak szarok a vicceim. Lenyeltem a világ legpocsékabb poénjainak enciklopédiáját.
De ha ezen kicsit túllendülünk, eljutunk odáig, vigyem haza, el kell gondolkodnom vagy nagyon jól csinálok valamit, vagy piszkosul elrontottam.
Bámulom, latolgatva, vajon mennyire ver át, hallgatom összevissza kalapáló szívem ide-oda feszengését.
Egy szegény, ártatlan terrorista, akit megmenthetnék. Még ha Jules fröcsögne is “mit hoztam már megint haza” Vagy okozok egy kis galibát az X-ek között, vagyis ha neki nincs képessége igazából bárki lekapcsolhatja nálunk néhány másodpercen belül. Különcök között különcként azáltal, hogy nincs képessége?
Komolyan gondolja, fegyver nélkül egy csinos vörös lány, Cess biztosan kedvelné. Nem Ash, hanem Misty.
Kinyújtom felé kesztyűs kezem, ezt nyugodtan megrázhatja, dukál egy kacsintás-féle.
-Ha én bevédelek a világon senki sem fog piszkálni. Be vannak szarva a rohadástól. Csak mondd azt, Wither hozott, nála kell reklamálni. De nem fogod kitaszítottnak érezni magad köztünk, mutánsok között? Persze jó fejek, a legtöbben.
Mi begyűjtősök legalábbis.
-Mi külön katonai különítmény vagyunk a fiatal X-ek között, dolgozhatnál velünk, az ölést sem kell feltétlen abbahagynod, csak jobban megérné, mert a köcsögöket irtanád. Azért mégis jobb érzés kövér kopaszokat ölni, mint ártatlan kislányokat, nem?
Általában túlgondolom, ahhoz képest Ash X-é avanzsálását tök lazán veszem. Az emberek köcsögségére persze bólintok, tapasztaltam.
-Király, akkor gyere. Megkeressük a kislányt és hazaállítok veled. Alig várom, hogy lássam milyen arcot vágnak a többiek, ha beközlöm, hazhoztam a terrositát, aki meg akart ölni!
Kezdek el fütyörészni a kislánynak, hátha hallgat rám és lábhoz jön. Talán Ash-nek lesz jobb módszere is.

To. Ash Failed mutant action - Kev & Ash - Page 2 1f631

Karakterlap :

Karakterdal :

Kapcsolat :
Failed mutant action - Kev & Ash - Page 2 2134b0ec487f408931f0257ebe419de6
Plátói (Cess)

Profil gif 2 :
Failed mutant action - Kev & Ash - Page 2 5b30a2da3a3716c7d7c3a79e7469d8838bd8792d

Ajánlott tartalom
2 / 2 oldal Previous  1, 2
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.