Marvel: Madness Returns
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Marvel: Madness Returns
Oldalplotok Ta LoMorlockokTVAS.H.I.E.L.D.EmbertelenekWakandaBayville S.A.B.E.R.Raft Sentinels Üdv!Köszönt Téged a Föld-6969!

Pánikra semmi ok, mind össze vagyunk zavarodva. A kérdéseink és a kételyeink visznek minket előre. Csatlakozz hozzánk! Keressünk együtt válaszokat, fedezzük fel és formáljuk a valóságot! Bizalmunk jeleként hozzáférést biztosítottunk számodra az itt található tudásbázishoz. Izgatottan várjuk, hogy Te is nyomot hagyj benne!

Üdvözlettel: Interdimenzionális Diplomáciai Testület
Fontos linkekSzabályzat Világleírás MCU canon lista ET minta Univerzum foglaló Foglalt avatarok IC híreink Elkészültem! OOC híreink Eddig történtek Kredit Discord szerverünk Update'24
NOV 19
A Marvel: Madness Returns 1 éve nyitott meg.
'24
SZEPT 14
Oldalunk új kinézetett kapott, az Ana Codes mintája alapján.
'24
MÁJ 15
Az oldalra beköszöntött a tavasz, így jelenleg is 2026 tavaszát írjuk az oldalon.
'23
NOV 19
A Marvel: Madness Returns megnyitotta kapuit.
BelépésJelentkezel a Bosszúállók közé?

Elfelejtettem a jelszavam!

2026, tavasza EmbertelenekTagok keresettjei
Az oldal vezetősége Percike, a Mindenható Stan Lee, a Mesélő
Pusztulás számláló
Rise of Hydra
20%

Multiverse of Madness
15%
Chatbox
Legutóbbi témákJelenleg futó küldetéseink
» Surprise or shock
by Nimue Valen Ma 6:10 pm-kor

» This is Our Life
by Elsa Bloodstone Ma 5:52 pm-kor

» Angels can cry
by Lacey Harries Ma 4:46 pm-kor

» Whispers in the Dark
by Laserian Harries Ma 2:03 am-kor

» I'll Be Seeing You
by Lucas Bishop Tegnap 9:19 pm-kor

» Through my window
by Laserian Harries Tegnap 4:48 pm-kor

» Út a vég kezdete felé
by Mary Jane Watson Tegnap 8:35 am-kor

Statisztika
Összesítőnk
Ki van itt?A S.H.I.E.L.D. és HYDRA aktív ügynőkei

Lacey Harries
• doing good for good reasons •
Ma 4:46 pm-kor

CC & Lacey

Felhördül, aztán meg sajnál. Anyám helyett. Magam helyett. Én meg sajnálhatom őt, mert nincs senkije. De nem sajnálom, mert sem idő, sem kedvem nincs hozzá. Most nincs. A rettegés és a pokol kiöli a hamis együttérzést. Inkább arra figyelek, hogy a nyúl kedveli. Akkor már van valakije. Nekem itt meg nincs. Csak a Baywille-i gang lassan fogyó érdeklődéssel a fura érkezésem miatt. De jó, hogy már nem pátyolgatnak. És már jó, hogy nem haragszanak és én sem rájuk.

Az idő meg elérkezett arra, hogy én hökkentsem meg Constantine-t, bár az ördögre nyilvánvalóan nem licitálhatok rá. A hatásszünet, amit a megtorpanása hoz, nekem kedvez.

- Nem, ITT senkim sincs. Macska sem. Csak néhány lakótárs - ha lesz olyan kíváncsi, ráharap a "nagybetűvel" kimondott szóra, ha nem, el kell fogadnom, hogy megnyerte a "ki a furább?" versenyt.

A hallgatása persze nem jelent semmit. Lehet, értelmezni próbálja a dolgokat, lehet, csak az ő agya is éppen újratölt, ahogy az enyém. De az is lehet, hogy a kék-piros villódzás hallgattatja el. Engem is feszélyez a "hatóság" mindig, hiába olyan jó hamísítványok az igazolványaim, mindig attól félek, hogy lebukok. Most éppen vele buknék. És egy nyúllal. A "bukott" szó pedig mától új értelmet nyert, így inkább ki sem mondom. Az segít, hogy a nyúlért aggódik és nem értem. Ezt legalább nem kell kimondanom. Bár így is lesz mit.

- Nem, azt hiszem, nálam sem lenne túl jó helye. Túl sok a fura növény, félek, baja esne... - holnap vissza kell majd hoznom Rob-nak. De semmi kedvem hozzá. Ide visszajönni sem.- Mit tartasz? Tigrist?- ez még mindig jobb ötletnek tűnik, mint ha azt gondolnám, ő, vagy a pokoli haverjai ijesztgetik szegény Darwin-rokont a lakásszerte röpködő bútorokkal. Persze nem kell felelnie. Magyarázkodnia sem, hogy miért zúzza rommá hetente az otthonát. Égetőbb kérdést találunk mindketten. A zsarukat. És az egérutat. Ha már macskákról volt szó.

De előbb megint meglep. Amikor azt mondja, a mentő vinne el, ha meglátnának. Először visszavágnék, azt gondolván, az elmebaj lenne az ok, de aztán, önkéntelenül az arcomhoz nyúlok és szisszenek fel a hirtelen belém csípő fájdalom után. Éljen a shock!

- A házad tökéletes lesz! Már ha nem kell romokat takarítanom... Azt nem vállalom. És persze ha van fürdőszobád... - alvadt vér a köröm alatt. Kérdéseket vetne fel a buszon. - Randi két saroknyira, a kávézó mögötti sikátorban? Oda könnyen eljutok... - ígérem, és nyújtom a kezem a tapsi után. - Még nem mondtam, de köszi... Azt hogy megmentetted a nyulat... És engem...

(C) Ross

Angels can cry JfsPFmn

Lacey Harries
Profil gif 1 :
Angels can cry Chrissy-costanza-atc

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :
Angels can cry 5540f66d289c7756a3b0036fc87d481f

Cortez Constantine
• doing bad for good reasons •
Pént. Nov. 22, 2024 7:16 pm
Angel's can cry

Acélos pillantást szegezek előre, célként a kijáratra, karomban egy remegő…nyúllal. Érzem az egyébként, valamiért illatos öblítőszagot, ami puhaként árad, jobbomon egy pokollátot lány kerülgeti az iróniám és máris kapok pontot. Felhorkantok, nem túl hangosan, igazából, mint egy rekedt medve, ami nem illik a jelenlegi fiatal testhez. Öreg, megkeseredett, túl sokat cigiző torokhang.
-Nem nagyon tudok megmondani ilyen dolgokat, csak sajnálni, hogy neki előbb jött el, sajnálni, helyette téged.
Annak mindig könnyű, aki csak úgy meghal. Ugrik egyet egy hosszú, gyatra úton, kicsit előrébb halad, világot vált, ha mázlija van, jobb helyre költözik és az anyja miért ne lehetett volna anya. Melyik kerülne pokolra?
-Nem, nem vár senki. Miért lenne ez neked vigasztaló? Téged sem vár így? Említettél egy macskát. Valami?
Most először lassítok, sőt ingerenciám van megtorpanni és összeráncolt, kutakodó pillantással mérni fel állapotát. Az teljesen jó, hogy én egyedül élek abban, amiben, ott, ahol, de egy fiatal lánynál ez elég…felkavaró.
Lépéseim aztán folytatom, még mindig ott egy cél és az alagút végén talán fény is bolyong, még ha kellemetlen rendőrvillódzás is.
Ha láttad Lucifert, megidézted a poklot, hátat fordítottál valaminek, ami régen angyal volt még a szirénaszó is szólhat szférákról.
Savanyú hallgatásban mérjük a megtett másodperceket, nem kérdezek, mert semmi jogom elővenni a kislapátot és feltúrni, ő sem, gondolom, miért érkelené az anyám? Rég meghalt, még egy tök másik világban.
Hely? Helyre kéne menni? Lehet támogatást vár, vagy minimum egy rózsafüzért ezek után… De a templom jobb hely az én háznak csúfolt fészkemnél.
-Megtartod a nyulat? Nekem tényleg van egy macskám és nem olyanok a körülmények. Nálam konkrétan bútorok szoktak röpködni. Az a fura, ha van egy olyan hét, amikor nem törik el semmi.
Néma fohász, mondd, hogy te jobb helyen vagy és igen egy jogos kérdés, hogy az istenbe megyünk el a zsaruk mellett?
-Olyan sarkot kellene találni, amit nem figyelnek, várj.
Kilépek előre, de ki sem kell érnem, máris meghallom lázas hadarásukat, amiből jól kivehető a “gázrobbanás” és “túlélő” szavak. Végignézek Laceyn, még kötény nélkül is kórházba akarnák zárni.
-Ha nem akarod, hogy mentő szállítson el és jó lesz templom helyett az én házam, van egy tervem. Elvonom a figyelmük, te kislisszolsz és megvársz a nyúllal egy néptelenebb sarkon. Én le tudom rázni őket, de te eléggé úgy nézel ki, mint aki elsősegélyre szorul.
Halványan rémlik, hogy én is üvegbe tenyereltem, meg volt egy fejsérülés az elején, de ki tudom dumálni, hogyne, persze, éppen kórházba tartottam, imádom őket, tök kevés arra a halott.

To: Bloom

Profil gif 1 :
Angels can cry 850152462403afccde4ef819d271cd42

Karakterlap :

Karakterdal :

Kapcsolat :
Istennel és az Ördöggel

Profil gif 2 :
Angels can cry 4a37e014600b215fec5518d5fdf0d7c3866b7fe8

Lacey Harries
Vas. Nov. 10, 2024 2:41 pm

CC & Lacey

A nyúl hálája talán pótolja az enyémet, mert ő talán tényleg azt érzi, megmentették, míg én azt is, hogy bajba kevertek. De ő a magát Constantine-nak nevező alakot tekinti most menedéknek. Helyettem... Rémes választásnak tűnik.

- A nyuszi kedvel. Ez talán jó pont, nem?

Valamivel én is tudom vigasztalni. Bár nem hiszem, hogy rászorulna. Ő sem teszi túl jól.

- Ismerem az érzést - nem lep meg, hogy más pontosan olyan ügyetlen a társalgásban, mint én. És ezt a tendenciát folytatjuk. Ő tapintatlanul kérdez anyámról, én meg kelletlenül válaszolok. Szép diskurzus lesz ez.- Régen... Talán te meg tudod mondani, melyik igaz egy tizenévesre, ha elveszti az anyját. És aztán a nővérét is, aki annak a helyét próbálta betölteni. Bár lehet, a tiéd még hazavár, ami igazán vigasztaló lenne nekem is... Bármelyikről is legyen szó...

Igyekezetem, hogy elképzeljem az anyját, vagy a nővérét, lefoglal egy időre, és tényleg remélem, valamelyiknél talán ő is vigaszt találhat. És azt is, a spiritualitást nem miattuk emlegette. Persze nem kell, hogy feleljen, futó ismeretségünk nem követeli meg, hogy ilyen apróságokat is tudjunk a másikról, mint amit én fecsegtem ki neki érthetetlen nyíltsággal. Az azért vigasztal, hogy apám legalább a halála után intőt kaphat az ördögtől, de hogy ennek nyilvánvalóan nem leszek fül- és szemtanúja, azért bosszant kicsit. Ahogy az is, hogy Lucifert mégsem tartja távol némi növényi gyanta. Eddig nem gondoltam bele, hogy ez milyen ostoba feltételezés is.

Ahogy az is az volt, hogy ezt a "kalandot" megúszhatjuk. De persze a most éppen a mellettem hirtelen megtorpanó még bízik ebben, én meg jelenleg mindenre jobban vágyom annál, hogy a főnököm, vagy a zsaruk faggassanak. Meg hogy a pokoli kráter szélén nézzenek flepnisnek, amikor elmesélem, hogy mi is történt odafent.

De haza sem viszem. Bayville messze is van és ott már van éppen elég bajkeverő, nem vinnék haza még egyet, csak hogy ne én legyek a legújabb fura szerzet. Jelenleg inkább arra sem akarok gondolni, hogy ahogy felfedezik a romokban heverő üzletet, nyilvánvalóan keresni fognak. Szerencsére a mobilom is odalent maradt. Sietős helyeslésemet remélem, nem érti félre.

- Jó ötlet... Már ha tudsz egy helyet, ahol a nyuszit sem nézik ki... Ha ezt leveszem, akkor talán engem sem fognak... - kötöm ki a munkaruhaként szolgáló kötény zsinegét és hajítom a kukába mellettünk. - De hogy kerüljük el a rendőröket?

(C) Ross

Angels can cry JfsPFmn

Lacey Harries
Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :

Cortez Constantine
Vas. Nov. 10, 2024 11:06 am
Angel's can cry

Fogalmam sincs mit esznek rajtam az állatok. Sokféle párhuzam húzódik a tollas népség, népszerűbb nevükön angyalok és az ösztönlények között, talán nem csak a pokol lenyomatát érzik rajtam, a füstöt, régi vágású detektív vén gondolatait, hanem azt a néhány akaratlanul is magamon hordozott áldást, amit a hátam mögött vágnak hozzám.
Talán ettől nyugszik meg a kezembe adott nyúl, bújik kabátomba, hunyom be pillanatig a szemem és képzelem biztonságba az ártatlanságát.
Egyébiránt némán rójjuk, kissé visszhangos, üres lépteink lefelé, a beton agyon karbantartott, bezinszagú felületén, távolodva a pokol mocskától.
Miért is ne bújnánk metafizikába, az ember mindig menekül a rossz elől és én olyan ócska helyekre küldöm, mint a templomok.
Fanyar mosoly keretezi ajkam, mert ez gyenge volt.
-Valamit mondanom kellett.
Rántok vállat a jogos minekre.
-Mikor halt meg?
Vetek rá oldalpillantást, egyfajta tömör biccentés kíséretében.
-A halottakat valóban nem lehet visszahozni. Van vele valamilyen befejezetlen ügyed, vagy nem tudtad még elengedni?
Általában ez a probléma, figyelembe véve a lány korát ezt is felírom a teremtő képzeletbeli igazságtalanságainak számlájára.
Beavat a családi titkokba, gyakran van ilyen hatással ránk a pokol, utána beszélnünk kell a problémáinkról, mint eltűnt nővér, vagy egy kegyetlen apa.
-Végülis de, az apádat megbüntethetik, éppen az említett helyen, elég sok démont ismerek, aki gondoskodna a szenvedéseiről… Ugyan. Milyen segítséget? Az pedig kizárt. Attól eltekintve, hogy rendesen felvágták a nyelved, nincs veled gond. Persze, még elkövethetsz faszságokat, messze a vége, de most, hogy tudsz erről, mindig tudsz majd választani is. Lucifert nem tartja távol a tömjén, de kevésbé hírhedt “haverokhoz” még akár jó is lehet.
Pillantok rá oldalt, aztán megtorpanok, már látni a rendőrautók idegesen tikkelő villódzását, hallani az emberek pánikzsivaját, az épület körül cikázó lépteket.
-Szerintem próbáljunk észrevétlenül kiosonni, mit gondolsz?
Szisszenem a nagy futam, vagy kellemetlen kérdések és hazugságok lehetséges cunamija előtt.

Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Kapcsolat :
Istennel és az Ördöggel

Profil gif 2 :

Lacey Harries
Szomb. Nov. 09, 2024 4:11 pm

CC & Lacey

Mozdulatai bizonytalanok, de a szemöldökrándítás már nem az, amit azért kapok, hogy nem fogadom el a kezét. Talán egyszer látnia kellene magát más szemével is. Bár lehet, hogy a "haverjainak" fel sem tűnne, hogy a halálnál is sápadtabb és hogy úgy köhög, hogy minden jóérzésű ember azonnal mentőt hívna hozzá.

De én ma nem jóérzésű vagyok... Ma CSAK túléltem néhány pillanatnyi földi poklot. Annyi is elég volt belőle.

Ahogy a látványból is amit a fakó alak mögött eltűnni nem akaró mélység jelent. Ő meg, ha magán nem segíthet, hát az állatkán akar, én meg inkább a kezébe nyomom a fülest, hátha nem szed elő újabb cigit a zsebéből és talán egy ideig nem veszi elő megint a köhögés. Óvatosan fejtem le magamról a bolyhos tapsit és nyomom a nikotintól sárga ujjú kezébe, remélve, hogy a  pokol bűze talán nem ette bele magát a hosszú, elnyűtt kabátba. A dohány szaga mégis jobb, mint a kénkőé. Aztán összefonom magam előtt a karjaimat, mert furcsán hideg lesz az apró jószág nélkül.

Elindulunk, ő felhorkan, ahogy más útvonalat javaslok, mint amin felrángatott magával, de azért követ, vigasztalásnak szánt szavai mégis inkább csak újabb rémálmok előhírnökei lesznek, ahogy ígéri is. Mert azt mondja, a világvége rosszabb, és csak jó lesz, ha nem érem meg. Én meg csak helyeslek magamban, és arra gondolok, azt senkinek sem lenne szabad megélnie. De akkor abban mi lenne a világvége?

Aztán meg holmi templomot emleget és most rajtam lenne a horkantás sora, de én inkább csak idegesen felvihogok, remek reakció ez is a képtelenségre. Kiábrándultságomat zúdítom a nyakába kéretlenül, s csak aztán gondolkozom el azon, ha az ördög létezik, talán az istenben is jobban kellene hinnem.

- Minek menjek oda? Sajnos már tudom, ott sem akadna senki, aki visszahozná az anyámat, vagy előkerítené a nővéremet. Arról nem is beszélve, hogy az apámat is más fogja megbüntetni azért, amit az emberekkel tesz, nem egy évezredek óta halott fickó, vagy egy láthatatlan jótevő. De persze lehet, csak érdemtelen vagyok arra, hogy segítséget kapjak és te tévedsz, mert mégis a pokolban fogunk találkozni. Vagy talán a tömjénfüst elűzi a "barátodhoz" hasonló alakokat és megmenekülök tőle?

(C) Ross

Angels can cry JfsPFmn

Lacey Harries
Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :

Cortez Constantine
Pént. Nov. 08, 2024 6:46 pm
Angel's can cry

Helyes. A visszautasítás igen az életre, hallom, ahogy helyeslőn hörren egyet a tüdőm, pedig ez még újabb, mint az, amelyiket egy másik világban hagytam.
Beletelik néhány kínos másodpercbe, amíg ebben az idegállapotban elrakom a cigit, úgy, hogy beletalálok a saját zsebembe.
Aztán, mintha mi sem történt volna, nem taposnánk éppen körmelékeken, hagyott volna halálszagot az ördög lehelete, izzana még a pokol körszerű felszínre ott, ahol utat ásott a felszínre, hogy személyesen falja fel újabb áldozatát az ördög. Heves fejrázás az ostoba kérdésemre is. Talán a kénbűz még nem párolgott el teljesen, érzi a nyuszi ideges remegését, csörömpölve válik el egy apró üveg részecske a többitől, megadja magát és törmelékké silányul a földön.
Mély levegőt veszek a fej rázására, aztán bólintok rá, mert ez így oké. Rendben van szarul lenni, ha láttad a poklot.
Az már kevésbé logikus, sokkal inkább feleslegesen önérzetes, hogy nem fogadja el a kezem, szemöldökfelvonáson kívül azonban nem kap megjegyzést, tudok két kézzel cigizni, jobb és bal váltja egymást a sklukkoknál.
-Az, elég horrorisztikus, de valid megnevezés rá. Hát, látod, ő is a haverom.
Csöppentek  földre hamuval egy marék iróniát is.
Nem kér belőlem, nem erőszakolom, pusztán szavakkal próbálok hatni rá, nagy ívben elkerüli a poklot, mint a romlatlan lelkek zöme, kérdés nélkül követem a rámpához.
-Segítsek fogni az állatot?
Ha önmagát nem hagyja. Aztán emberként reagál, ismét horkantok, ezúttal visszhangot ver a garázs halott csendjében. Ahogy csak lépteink törik meg, azok a pokollátó, elfelé siető cipősikolyok.
-Ez még nem a világvége volt. Állítólag az rosszabb lesz és nem csak Lucifer fog feljönni. Egyébként neked és a nyúlnak nincs okotok aggodalomra. Egyrészt, nem hiszem, hogy megéled a tényleges világvégét, másrészt, ha meghalsz, nem oda kerülsz. Soha többé nem fogod látni a képét, szóval ha nem is azonnal, de halványulni fog. Persze nem mondom, hogy egy ideig nem lesznek rémálmaid. Elmehetsz esetleg templomba, állítólag segít.
Teszem hozzá az egyre lejtősebb úton haladva, miközben távolról már hallani is a szirénákat.

Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Kapcsolat :
Istennel és az Ördöggel

Profil gif 2 :

Lacey Harries
Vas. Okt. 06, 2024 8:07 pm

CC & Lacey

Cigarettával a szájában érkezik, a füstölgő pótszer úgy fityeg az ajkai között, akár ha kesernyés szaga és íze tartaná csak életben a rémségesen sápadt és remegő alakot. Füst száll fel, ő meg nyújtja a dobozt, csatlakozzak a fura rítusához, ami minden dohányos sajátja. Nem hiszem, hogy látna, a tekintete még elég zavart, mozdulata, amellyel a dobozt kínálja, bizonytalan, de azért megrázom a fejemet és jobban magamhoz ölelem a nyuszit. Néhány gyorsan gyógyuló karcolás kevésbé halálos, mint a tüdő- és agypusztító szenvedélyek.

Éppen elég pusztító a válasz, amit végül ad, miközben kezet nyújt cigis doboz helyett.

- Az ördög...

Így kezdi, és én már nem vihogok fel sajnálkozó kárörömmel, hogy ismét egy kattantat sodor elém a szél... Szél... Már ez a szó sem fogja ugyanazt jelenteni, amit eddig...

Aztán azt kérdezi, hogy jól vagyok-e, de nekem megint csak egy fejrázásra futja, mert látom mögötte a krátert, elferdült, megcsavarodott acélrudak szegélyezte vermét a világról eddig alkotott képemnek.

Ezért nem nyúlok a keze után, érintése túl valóságossá tenné az egészet, hát sután tápászkodom fel inkább, a szuszogó állatkát ölelve, és amikor sikerül, csak a hátamat vetem a halkan zúgó szobányi mérető "doboznak", s igyekszem megtalálni a szavakat, amikkel felelhetnék túlvilágot emlegető magyarázatára.

- Ha akarnám, sem tudnám elfelejteni... És AZT sem...

Még mindig a mögötte látszó pusztítást nézem, mint ha nem akarnám elhinni, amit láttam és látok. Talán ezt látja meg rajtam, amikor érthetetlen higgadtsággal kezd magyarázni rendőrökről, gázrobbanásról, és áldozatokról, meg arról, valami transzcendentális foglalkozást űz, és hogy akadnak jó néhányan, akik hisznek is neki.

Talán már én is...

Siettet, és ha nem is a rendőrök miatt, inkább a sok-sok emeletnyi mélységű "emlékeztető" miatt mennék innen én is, mert rájövök, azért bámulok folyton a frissen született hasadék felé, mert azt várom, mikor bukkan elő megint belőle valami rémség. Talán ezért indulok az ellenkező irányba, mert semmiképpen sem akarok a szörnyű mélység közelébe menni, ami borzalmakat okád ki magából, s kérdeznie sem kell, miért teszem, mert magamtól bököm ki az okot.

- ARRA nem megyek... Ott lejutunk... - mutatok a lejtős rámpa felé, ahol a kocsik szoktak felhajtani, s csak akkor tör ki belőlem a vád, amikor már nem látom a "gázrobbanás" nyomait. - Azt mondod, elfelejthetem? MEG VAGY TE ŐRÜLVE? Ki felejtené el, hogy látta a világvégét?

(C) Ross

Angels can cry JfsPFmn

Lacey Harries
Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :

Cortez Constantine
Vas. Szept. 29, 2024 4:44 pm
Angel's can cry

Tompán visszhangzik légzésem az immár üres, indokolatlanul nagy parkolóházban. Visszacsapódik a falakról, bezengi a teret, átsüvít a repedéseken.
Kong fejemben latin ordításom, az elpárolgott bukott, az ördög odabaszós energiája, szinte lépésről lépésre tántorgok, mint az, akit Lucifer megint elragadott az istenétől. Nehéz légzéssel emlékezek meg a koponyámban visító szenvedésről, a zsigerileg hatoló fájdalomról, ami belőle áradt, ki tudja mi történt vele.
A némaságban csak saját hangom ütközik velem frontálisan, a Laceyt csend veri vissza.
Kissé elveszettnek érzem azt a kérlelhetetlen hevet, amivel megmentettem magunkat. Olyan, mint az orgazmus utáni hosszú kóma, eszembe jut milyen kikúrt rég voltam nővel. Aztán rágyújtok egy cigarettára, hátha az megfékezi remegésem. Az első néhány mély slukk után jobb lesz.
Amikor meghallom a hangját, már nagyjából egyenletesen lélegzem, pár lépés és ott termek, hosszú, sóhajtós nikotinfüsttel. A nyúl is túlélte.
Megérzem a fájdalmat, mintha eddig egy ajtó mögött leselkedett volna, üvegszilánkok a tenyeremben, felszíni sebek a térden,  a lökések következtében pofonul kapott zúzódásokat. Felé nyújtom a doboz cigit, ha akar, vegyen egy szállal, tömény kéne, de nem alkoholista vagyok, csak láncdohányos.
-Az ördög. Miattam gyakrabban mutatkozik meg, mint illendő volna a pokol urától. Elvégre csak egy szaros halandó vagyok. Tehát jól vagy?
Nyújtok felé felsegítő jobbot is, ha képesnek érzi magát felállni.
-Létezik túlvilág, mint láthattad. De te megpróbálhatod elfelejteni.
Közlöm mogorván, egyeseknek lehetőség is adatott.
-Menjünk ki, mielőtt mindent elözönlenek a zsaruk. Általában senki sem veszi be a dumát démonokról, úgyhogy valószínűleg megállapítják majd a gázrobbanást, aminek, ha kérdezik mi az áldozatai voltunk. Engem spirituális nyomozóként ismernek egy páran, van aki komolyan vesz, a többség.
Hosszú füstöt fújok ki, aztán vállat rántok.

Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Kapcsolat :
Istennel és az Ördöggel

Profil gif 2 :

Lacey Harries
Szomb. Szept. 21, 2024 11:02 am

CC & Lacey

- Lacey?

Persze, hallom a kérdést, de először nem, szándékosan nem felelek, mert nem is vagyok itt, biztosan csak álmodom az egészet, és ha így van, ahhoz, hogy válaszoljak, nem kell kinyitnom a számat és ki sem adnom semmilyen hangot, úgyis folytatódik minden. Persze, hogy álmodom, mert hogy is lehetne valóságos, hogy láva vörösétől könnyezik még most is a szemem, hogy a ruhám tele van üvegszilánkokkal, hogy a lábam alatt repedezett beton csikorog, és hogy láttam és hallottam VALAMIT, SŐT VALAMIKET amik nem létezhetnek...

Nem, mégsem álmodok, mert nem történik először semmi. Aztán néhány szívdobbanással később megérzem, hogy egy nyúl mocorog a kötényem alatt és megkönnyebbült szuszogással fúrja még mélyebbre magát a vállgödrömbe. És már érzem a puha szőrének az illatát is és hallom a halk motoszkálását...

Nem, most már elhiszem, hogy nyilvánvalóan nem álmodok, mert egy alak, akivel most találkoztam először, és akit biztosan nem találnék ki magamnak egyetlen álmomban sem, még ha rémálom is lenne, engem keres...

Nem, most már biztosan tudom, hogy tutira nem álmodok, mert a nap is süt és a pláza tetején állok, igaz, hogy közel sem olyan, mint amilyenre emlékeztem. Mert eddig nyilván nem volt rajta egy tátongó lyuk, amin le lehet látni az alapokig, az aszfalt nem vetett rajta hullámokat, ahogy egy vulkán krátere, és nem meredeznének üresen az üveggel védett feljáró tartószerkezetei.

- Lacey?

Á, tényleg... Ez volt a kérdés, amire válaszolnom kellene...

De mégis mit?

Mondjam azt, hogy jól vagyok, amikor még minden porcikám remeg? Vagy azt mondjam neki, hogy menjen a pokolba, hogy ilyesmibe sodort akkor, amikor a pokol éppen most tűnt el? Ostobaság...

A legegyszerűbb dolgot választom és ha nem lennék rendesen kikészülve az előbbi pillanatoktól, talán még az is eszembe jutna, és persze rögtön jobb kedvre is derítene, amit erről mondott nem is olyan régen. Vagyis túl régen... Akkor, amikor még azt hittem, nincsenek angyalok és nincs pokol...

- Constantine... Mi az ördög volt ez?

(C) Ross

Lacey Harries
Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :

Cortez Constantine
Kedd Szept. 03, 2024 4:38 pm
Angel's can cry

Érzem a bukott átható auráját, ahogy minden lépéssel közelebb kerül hozzánk, felkavarodik a vérének illata, biztosan az ő porhüvelye sérült meg, vagy még a sajátomat érzem.
Fél gondolatot szánok a lányra és a nyúlra, aztán minden idegszálammal próbálok az előttem álló “feladatra” koncentrálni, még ha az olyan abszurd is, mint leküldeni egy bukottat a pokolba.
Egy levegővétel, kettő, egyre nehezebbnek érzem, megremeg a föld is, ahogy rálép, mintha lépteinek tonnányi súlya lenne. Látom a kőlapon futó hajszálrepedések sokaságát, a gravitációnak ellentmondó, felfelé szálló törmelékeket, érzem az ablaküvegek remegéséből semmi nem fog sokáig kitartani, fogytán az izzadtságszagú másodpercek.
Nem tétovázhatok, már látom az alattam gyűlő repedéseket, ahogy a burok lassan feladja, megtörik és lávaszerű, vörös fény bugyog fel a mélyből. Izzik a karomra tetovált kapu, verejtékcseppek százai csorognak szemembe, de nem pisloghatok.
Érzem, ahogy rezonál koponyámban még az utolsó szótag, megkocogtatja összezárt fogaim, vas, fém, vér és bűz szaga, íze indít végzetes rohamot érzékeim ellen, épp csak félreugrok, foltban terül el egy kis, sötét rész, a pokol egyik bejárata, itt egy pláza tetején, érzem a magasságot, beleszédülök a mélységbe, a bukott megtorpan. Torz arcán szinte tapinthatóvá válik a fájdalom és csalódottság. Egy percre megtorpanok én is, mintha átütne rajtam, megremeg ádámcsutkámban a bánata.
Folytatom a kántálást, fizikai húzóerővel hatva rá, amivel a rés felé igyekszem vonni, hátrálok, sorban törnek ki az ablakok, egyik a másik után apró szilánkokban pereg a földre és a talaj csak repedezik, egyre nagyobb szakaszban omlik be a föld. A bukott megveti lábát, alsó fogsorom megcsúszik a felsőn.
-Neee…
Egy kéz nyúl elő a pokolból, ő az, érzem, ahogy leizzadok és kiráz a hideg, látom, ahogy fekete folyadék, a benzinhez hasonlatos, málló massza csöpög le a hirtelen materializálódó férfikarról, melynek csuklója a bukott bokája köré tekeredik és lerántja.
Lucifer szeme pillanatra feltűnik, vörösen villan az enyémbe egy sötét, hús nélküli arcról, mert még nem volt ideje szövetet eszkábálni. Most nem jön fel, nem akar feljönni. Megfeszítem alkarom, egymás felé közelítem, érzem, hogy ordítok az erőfeszítéstől, mert Ő megkapaszkodott a peremében. De csak egy szóra tart fel.
-Hamarosan feljövök hozzád, meglátogatlak, Consantine. Addig is szívesen fogadom ezt a kis ajándékot. A köszönetem majd meglátod, ne félj, bőséggel megjutalmazlak.
Sikerül, összeér két karom, a pokol bezárul, eltűnik a rés, el a vöröses lávafény, térdre esem én is, bele néhány üvegszilánkba.
Francba! Iszonyatosan remegek, de felállok, meg akarom nézni nem-e…haltak meg.
-Lacey?
Megjegyeztem, megtalálom.

Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Kapcsolat :
Istennel és az Ördöggel

Profil gif 2 :

Lacey Harries
Szomb. Aug. 31, 2024 7:38 pm

CC & Lacey

A kéz nem ereszt, botladozok utána a nyúllal, és közben olyan könnyen nyeri meg a "szarkazmus-bajnokságot", hogy még neki sem kell futnia.
- Élmény lenne, ember szájából még nem nagyon hallottam.
Visszavágnék, de siettet, én meg rohanok, csak hogy minél gyorsabban kijuthassak innen. Az ajtót is ő nyitja, úgy, mint ha nem lenne gond vagy 150 kiló fémet odébb taszítani és csak odafent enged el. Ahol nyoma sincs semmilyen viharnak.
Persze, amikor kiérünk, még azt hiszem, meglátom hamar a kavargó széltölcsért, vagy a gyülekező viharfelhőket, de az ég kék, a nap süt én meg értetlenül torpanok meg.
- ... Bújj el ...
Most először vagyok hajlandó nem azt gondolni, hogy a magát Constantine-nak nevező alak teljesen kattant, bár ezzel párhuzamosan azt kell feltételeznem, hogy én válok lassan azzá. Talán ezért nem indulok lefelé, megfogadva a tanácsát, ami inkább parancs. Pedig nem könnyű. Mert idefent nagyon semmi sincs.
De aztán, míg ő az üres placcot bámulja, én meglátom a légkondicionáló ventillátorait. Ekkor kiált fel, úgy, hogy önkéntelenül is indulok a sok-sok, egymás mellé csavarozott fémdoboz felé.
- ... Bújj el ...
Még rohanok, amikor meghallom újra a hangot. Azt, amiről eddig azt képzeltem, a szél, a kezdődő vihar hangja. És most először ki is hallom a szavakat az orkánból.
- Constantine… segíts...
Akár ha jeges karmok szántanák végig a hátamat. Érzem, hogy a szőrgombóc állatka is megmerevedik a karomban. De már csak néhány lépés a "menedék".
- Erre gyere, segítek, mindjárt.
Ez a hang legalább ismerős, de attól még nem állok meg, csak valamiért igyekszem halkabban megtenni azt a néhány lépést. S amikor sikerül elérnem a rácsokkal védett hűtőket, már a szél is zúg, cáfolva mindent, amit láttam, én meg belekapaszkodom az egyik állványba, s csak akkor fordulok vissza.
Hiba volt...
A világ ugyanis kifordul magából ott, ahol a két alak áll. Mert már ketten vannak. Constantine... és még valaki... Sápadt alak lépked felé, furcsa köpenye úgy úszik utána, akár ha szárnyak lennének a vállán, miközben a férfi, akinek az utat mutattam, latinul kántál valamit már a tetőn térdelve. Körülöttük tombol a vihar, lassan hozzám is elér a szél, ujjaim begörcsölnek az erőlködéstől, ahogy markolom a rácsot. A nyuszi nem mozdul, hát még jobban a biztonságot jelentő fémtákolmányhoz lapulok, csak hogy már két kézzel kapaszkodhassak és csak bámulom azt, aminek a létezését még most is tagadni igyekszem.
Mert AZ a hang ABBÓL az alakból tör elő. Sosem hallott, sikoly és ordítás, fájdalom és valamiféle bánat keveréke. Csak összekucorodni próbálok, amikor az elementáris frekvencia és hangerő szétveti a táblákban álló üveget.
Ha valaha megkérdezik majd, mi volt életem legrosszabb döntése, ezt a pillanatot dobogós helyen fogom említeni.
Azt, hogy nem csuktam be a szemem és nem fogtam be a fülem, hanem végignéztem és -hallgattam, ami történik.
Mert így látom, hogy jön el a pokol egy pláza tetején...

(C) Ross

Lacey Harries
Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :

Cortez Constantine
Szer. Aug. 21, 2024 9:17 am
Angel's can cry

Összeráncolt szemmel meredek a jónak tűnő angyaltaszító rúnákra, bár a bukottak egyik jellemzője térfélváltáskor a megkettőződő erő. Számtalan káromkodás tolulna ajkamra, ahogy a fehér, jelentéktelen ajtót nézem, amit most öltöztettem különleges díszbe. Közelít… Érzem vibrácóját az elemi bánatot, a kiszakadás traumájának bűzét és a szélszerű, kísérteties hangot, amivel a nevem ismételgeti.
Odaát mindenki tudja, káromkodás, kötőszó bazdmegek helyett.
Visszafordulok az értetlen lányhoz, tovább húzom, fogaim között újabb, ki nem mondott szitkokat nyomok el és kurvára rá akarok gyújtani.
-Élmény lenne, ember szájából még nem nagyon hallottam.
Minden halandó máshogy hív, valahogy derogál kimondaniuk, amit a szájukba adok, pedig sosem mutatkozom be másképp.
Követem, remélem elég nagy felületet találunk és le tudom húzni, mint szart a wc-n, nem fog feljönni semmi szemét. Egyszerűen letuszkolom. Hallom visszangzó lépteim tompa koppanását, cipőm csikordul, ahogy nagyot fékezek, irányt váltva, iramodok a mondott hely felé.
Nekifeszülök a parkolóház nehéz ajtajának, épp csak beérünk, érzem, hogy néhány verejtékcsepp hidegen és fontoskodva leszánkázik tarkómon.
Rámeredek, néhány másodperc mérlegelés, tekintetemben fagynak a rendszerek.
-Jó, végülis jobb, ha nem látod. Bújj el a nyuszival és ne gyertek elő. Vigyázz rá, magadra.
Préselem össze ajkam és minden űzöttségem ellenére határozott, átható pillantással parancsolom fedezékbe.
Szinte úgy esem egy nagyobb, kopasz teraszra, mintha baseballt játszanék, morcos pillantással az üvegablakokra. Kurva gáz lesz, ha ez mind betörik, nekem sem ártana valahogy túlélni.
-Bújj el
Kiáltom még, Lacey, beugrik a neve, aztán felrajzolom a pokol körét és nagyjából ekkor, épp csak félreugrom belőle, érkezik a fehér, eltorzult arcú lény.
Hosszú, szénfekete szárnyát lassan húzza maga után, kínlódva sepri azt a kevés port, amit elfelejtettek felnyalni. Lóg, mintha nehéznek találná. Görnyedt, kissé előredől az egész teste földi teher, természetellenesen fehér, csak a szeme körül pattantak ki a kékesfekete erek, mintha horrorra sminkelték volna. Szeme teljesen fekete, ajka, ahogy eltátja természetellenesen nagy, mintha nem izmokból állna. A sikoly jól ismert festményét mázolták a képére.
-Constantine…segíts
Bőgi, mély, torz, fogyatékos hangon, fütyülő szél szárnyán. Kapkodva feltűröm az ingujjam, mindkettőt. Egyetlen mázlim, hogy sokkhatás alatt áll, nem bír gondolkodni, átmenetileg szörnyet csinált belőle a bukás. De majd ott, lent Lucifer papa tetves ölében összeszedi magát.
-Erre gyere, segítek, mindjárt.
Sziszegem felé és már kezdem is. Latinul, meredt tekintettel fúrva túl sok fájdalmat látott tekintetem az övébe, ahol még több kínnal találkozik. A szél felerősödik, meg kell vetnem a lábam, nehogy elfújjon, de még így is fél térdre ránt. A lány elbújt, biztosan elbújt. Kántálok, amíg a kör közepére nem ér, amint átlépi, a bukás emberfeletti fájdalma teljes erővel szítja szét, földöntúli ordítás tölti be az egész teret, visít, süvít a fájdalom, csontig hatol, szinte belebetegszik az ember. Érzem én is, zsong a koponyámban, csontjaimban kopog, mélyen összeszorítom fogaim, hogy ne ordítsak vele és ó igen, repednek az ablaküvegek. Még az előtt le kell küldenem, hogy minden eltörik. Tenyerem lebaszom a földre, bele a körbe, ahol állunk, harsogva folytatom, túlordítom a vonyítást. A nyuszi nagyon félhet. És alattunk lávás fénnyel utat tör a pokol pereme, beleszakad a földi talaj.

Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Kapcsolat :
Istennel és az Ördöggel

Profil gif 2 :

Thea D. Elliot a Nap Hősének tart

Lacey Harries
Kedd Aug. 20, 2024 2:22 pm

CC & Lacey

Angyal... Bukott... Tollas...
Záporoznak az értelmetlen kifejezések, én meg egyre dühösebb és értetlenebb leszek. Ő meg türelmetlenebb. Emlegeti a baromságait, én meg vissza akarnék jutni az üzletbe, amíg nem szólalnak meg a szirénák a hurrikán miatt. De nem jutok, hála neki, meg az egyetlen kijáratnak a folyosó végén. Az utóbbi tény, az előbbi zavaró tényező viszont még mindig beszél, az, aki most az ajtót firkálja tele hieroglifákkal... És közben mégis engem tart értetlennek.
Na persze...
Hallom, ahogy fütyül a szél, furcsa, süvítő hangja azt mondja, hogy nincsenek angyalok, de az elemekkel azért jó lesz vigyázni... Döndül valami ~ Ó, a franc... Csak ne a nagy akvárium legyen! ~, ő a poklot emlegeti, ahová őt is kívánom. Főleg, amikor nem akad le a témáról és rohanás közben szedi le majdnem a fejemet.
- Az a szar folyton ismételgeti. Constantine. Ördögűző. Örvendek.
Úgy mondja, mint ha hallanom kellene, mint ha én is benne lennék a fura képzelgésében angyalokról, ördögökről, a pokolról és a világ végéről. De emlegethetem én is a saját verziómat, aztán lássuk, kinek lesz igaza, ha jönnek a fehér köpenyesek, kék tunikások, vagy az ég tudja, kik szokták itt elvinni a kattantakat.
- Ha hallottam volna, biztos nem hagyom ki, hogy ezt ismételgessem én is...
Még mindig nincs vége a folyosónak, de az én jófejségemnek igen, így a mondat kissé szarkasztikusabb, mint szeretném. De látszólag fel sem veszi Constantine, az angyalok haverja. Inkább parancsolgat, ahogy az apám szokott és ha nem lenne a nyuszi és a para, hogy ha ideér a vihar, még össze leszek zárva egy ilyen alakkal, biztosan ugyanazt a tiltakozás váltaná ki belőle. Így inkább szabadulni akarok tőle, vagyis megkapja, amit annyira akar.
- Erre! És hidd el, ez lesz... - helyeslek, amikor azt mondja, hogy higgyem csak nyugodtan, amit eddig az engedélye nélkül is hittem ~ A végén még visszatalál a valóságba! ~, és ez kicsit megnyugtat. Na nem annyira, hogy a felső teraszra is kimerészkedjek vele. Csak az utat mutatom.
Így, miután megtolom a kifelé könnyen nyíló ajtót, amin a gyengébbek kedvéért is ott a menekülési útvonalat és a parkolóházat jelző piktogram, aztán indulok is felfelé, nem habozok erről őt is értesíteni.
- Megmutatom, merre találod a teraszt, de aztán megyek... Tudom, nem lesz vihar, de én inkább valami védettebb helyet keresek, ha nem bánod... - igyekszem felfelé, miközben hallom, hogy a szél egyre hangosabb.
~ Hát, ha a pokolba akar jutni, gyorsan sikerülni fog... ~
Aztán már ott is az utolsó lépcsőforduló, több nincs, az üvegfalakon át látszik a város, s én körbefordulok, csak hogy lássam a felénk közeledő vihart...

(C) Ross

Lacey Harries
Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :

Cortez Constantine
Kedd Aug. 13, 2024 9:42 am
Angel's can cry

Érzem az idő izzadtságszagú sürgetését. Minden értetlen kérdéssel közelebb kerülünk egy friss bukott előtörő őrületéhez, törmelékekhez, vérhez és halálhoz, mert mint a fuldoklók rántanak ők is le magukkal.
Kurva fáradt pillantást vetek rá, hihetetlenkedőt, komolyan feltesz egymillió felesleges kérdést, miközben egy kétlábon járó horrorfilm lassú enyészetet sodor felénk egy barátságtalan, hosszú folyosó tikkelő fényében?
-Jézusom, már mondtam, elbukott, ergó megöl mindenkit elemi szinten. Honnan ismerném? Semmi közöm egy idióta tollashoz sem, legyen az fehér vagy fekete
Tagad és baszott nagy szerencse, hogy nem rúzs volt nála, hanem egy ennyire nőtaszító valami, mint az alkoholos filc. Sóhajtva veszem ki kezéből, ezen a Robon forgatom szemeim.
-És mivel robbantott volna, bombával? Idehívtad a zsarukat, tehát ők is meghalnak, ha nem állítom meg. Egyébként gratulálok, több meló nekem. Senkinek nem magyarázok semmit, kislány.
Vetem oda már ingerültebben, mert rohadtul koncentrálnom kellene a rúnákra. Érzem, hogy hideg verejték cseppek kúsznak le tarkómon és nedvesen nyalják végig borzongó hátam. Furcsa, fütyülő hang hallatszik az ajtó túloldaláról, mintha süvöltene a szél, orkánszerű, csak épp hangja van.
-Constantine…
De gyűlölöm, hogy legyen bár odalenn, vagy fent, mind tudja a nevem.
Nem sokkal utána nagy, nehéz valami csapódik az ajtónak, de a lány nem fogja fel, nyuszistul is csak beszél, miközben próbálom végigvinni a folyosón.
-Olyan hely kell, ahol nincsenek emberek, senki, világos? Le kell juttatni a pokolba.
Kissé félrecsúszik a hangom, egy nyeszlett nyelés megugrassza. Még ha fel is jönnek érte, vagy leküldöm, kurvára nem szeretek ezzel szórakozni.
-Most komoly? Nyomunkban egy bukott angyal és te elemezgeted a bókot? Már hallottad.
Torpanok meg egy pillanatra, hogy feszült pillantásom az övébe villantsam.
-Az a szar folyton ismételgeti. Constantine. Ördögűző. Örvendek.
Nézek rá gúnyosan, hogy igen, ezt most kellett, menekülés közben.
-Parkolóház…Jó lesz, mutasd az utat! Nincs vihar Lacey, bukott angyal van, akit egy rúnacsapda tart távol nagyjából még…
Vetek órámra egy gyors pillantást.
-Öt percig. Talán sikerül elkészülnöm, mire utolér. És bocs, de nem, nem állhatsz meg morogni hogy mekkora hülyeség ez az egész. Bár tudod mit, jobban jársz, ha azt hiszed csak egy őrült, aki robbantgat.
Remélem mutatja az utat, méghozzá sürgősen, az ajtó egyre jobban remeg körülöttünk a szélfúvás fütyülős visítássá torzul és a visszhangos folyosó utánunk küldi a lény torz jajkiáltásait. Se ember, se állat nem ad ki hasonló hangokat, egyszerre torz, gépi és elviselhetetlenül fájdalmas.

Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Kapcsolat :
Istennel és az Ördöggel

Profil gif 2 :

Lacey Harries
Pént. Aug. 09, 2024 8:51 pm

CC & Lacey

Csak hadar, követni sem bírom, amit rám zúdít, megérteni még kevésbé. Mégis honnan szedi ezeket a dolgokat? Talán véletlenül nyitva hagyták a diliház biztonsági kapuját és kiszabadultak az őrültek? De mégsem őrült, mert egyszerre feszült és mégis higgadt, pont úgy, mint amikor valaki nagyon is tudja, mit beszél. De ha így van, akkor azt sem értem, hogy maradhat ennyire nyugodt, miközben nekem minden idegszálamat pattanásig feszítik a hangok, a zajok, a szagok, a rémült állatka bőrömbe akaszkodó körmei. na meg az, amit mond.
- Hogy megöl? Mégis mi baja lenne velem? Hiszen nem is ismer! Ki a fene az a srác? Tényleg ismered? És ha most megint azzal jössz, hogy egy angyal...
Faggatom, miközben a rúzs helyett valami mást találok. A filc kikotrása a zsebemből csak ennyi időbe telik és ő már kapja is ki a kezemből, közben meg a világvégével fenyeget. Mint ha a robbanás nem lett volna elég eddig is. Meg a kattant haverja...
- Rob kinyírja, ha ennél is nagyobb kárt csinál... Ha az a detonáció nem tett kárt a kamerákban, tutira megtalálja, vagyis jobb, ha szólsz neki, hogy hagyja azt az ajtót... És dehogy nézek a szemébe egy vadidegennek, aki éppen most robbant fel majdnem... Hogy még felhívásnak vegye a dolgot, és megpróbálja még egyszer? - a nyuszi végre elhelyezkedett és most a nyakamhoz tolja az orrát és úgy szuszog, túllépve a katasztrófán, aminek majdnem áldozatul esett. De nem úgy a nemes, bár kissé őrült alak, aki éppen most rajzolja tele hieroglifákkal az ajtót a tőlem lenyúlt filccel, én meg bámulom és közben az jár az eszemben, hogy mennyi idő lesz letakarítani. Éppen tiltakoznék a fura és szerintem totálisan szükségtelen graffiti ellen, amikor - miközben éppen gúnyosan a nevemen szórakozik - karon ragad és már vonszol is magával a folyosón, és közben arról faggat, hogy hol van egy "nagyobb terület".
- Neked a pláza nem elég nagy? - próbálom követni és közben kiszabadítani a markából a karomat, meg persze figyelmen kívül hagyni a megjegyzését a bájos nevemről. A kettőből legalább az egyik sikerül és nem vágódok el, miközben a lépcsők felé igyekszünk.- Nyilván jól szórakozol a nevemen, de szerintem a tiéd sem lehet annyira szuper... Ja, hogy még nem árultad el? Miért is tennéd? - méltatlankodok, nem hagyva figyelmen kívül a kérdését sem. - Ott a parkolóház... A félemeleteken vannak a kijáratok a szintekre... És a legfelső ilyenkor általában üres, oda már senki nem akar parkolni, csak ha már nincs máshol hely... De ha jön a vihar, szerintem nem kéne arra menned... - botladozok utána, egyik kézzel a nyuszit óvva a leeséstől.- Elengednél végre?

(C) Ross

Lacey Harries
Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :

Ajánlott tartalom
1 / 2 oldal 1, 2  Next
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.