Marvel: Madness Returns
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Marvel: Madness Returns
Oldalplotok Ta LoMorlockokTVAS.H.I.E.L.D.EmbertelenekWakandaBayville S.A.B.E.R.Raft Sentinels Üdv!Köszönt Téged a Föld-6969!

Pánikra semmi ok, mind össze vagyunk zavarodva. A kérdéseink és a kételyeink visznek minket előre. Csatlakozz hozzánk! Keressünk együtt válaszokat, fedezzük fel és formáljuk a valóságot! Bizalmunk jeleként hozzáférést biztosítottunk számodra az itt található tudásbázishoz. Izgatottan várjuk, hogy Te is nyomot hagyj benne!

Üdvözlettel: Interdimenzionális Diplomáciai Testület
Fontos linkekSzabályzat Világleírás MCU canon lista ET minta Univerzum foglaló Foglalt avatarok IC híreink Elkészültem! OOC híreink Eddig történtek Kredit Discord szerverünk Update'24
NOV 19
A Marvel: Madness Returns 1 éve nyitott meg.
'24
SZEPT 14
Oldalunk új kinézetett kapott, az Ana Codes mintája alapján.
'24
MÁJ 15
Az oldalra beköszöntött a tavasz, így jelenleg is 2026 tavaszát írjuk az oldalon.
'23
NOV 19
A Marvel: Madness Returns megnyitotta kapuit.
BelépésJelentkezel a Bosszúállók közé?

Elfelejtettem a jelszavam!

2026, tavasza EmbertelenekTagok keresettjei
Az oldal vezetősége Percike, a Mindenható Stan Lee, a Mesélő
Pusztulás számláló
Rise of Hydra
20%

Multiverse of Madness
15%
Chatbox
Legutóbbi témákJelenleg futó küldetéseink
» This is Our Life
by Eric Brooks Ma 6:21 pm-kor

» The strain I am under
by Cortez Constantine Tegnap 3:00 pm-kor

» Angels can cry
by Cortez Constantine Pént. Nov. 22, 2024 7:16 pm

» Take me down to the Paradise City
by Cortez Constantine Pént. Nov. 22, 2024 6:36 pm

» Yoko kódtörője
by Shu Kyoko Pént. Nov. 22, 2024 2:17 pm

» Running from my shadow
by Eric Brooks Csüt. Nov. 21, 2024 12:41 am

» LazyTown Goes Digital
by Eric Brooks Szer. Nov. 20, 2024 11:36 pm

Statisztika
Összesítőnk
Ki van itt?A S.H.I.E.L.D. és HYDRA aktív ügynőkei

Eric Brooks
• doing bad for good reasons •
Ma 6:21 pm-kor
Blade
This is Our Life -  @Elsa Bloodstone  -  @Danny Ketch - Demons

Nappal körbejártam a területet, játszva a civilt, ügyelve a kamerákra, hogy véletlenül se vegyék az arcom baseball sapkát viseltem és nem néztem túlságosan fel, nem vigyorogtam rá senkire sem. A jelüket kerestem, amit szokás szerint keresni kellett, mint tűt a szénakazalban, de itt volt. Itt kellett lenniük.

Nem akartam ám rájuk ijeszteni, amilyen gyorsan jöttem, olyan gyorsan mentem is, hogy összeszedhessem a kellékeimet a rejtekhelyemről. Mások otthonnak hívnák. Szebb napokon főhadiszállás volt, most csak egy újabb rom, ahonnan majd el kell költöznöm. De nem is ez volt a lényeg, hanem hogy visszatérésemmel emlékeztessem azokat a vérszívókat a legnagyobb rémálmukra.
Ám mielőtt a rémálomra térnék rá, kivárok. Megbizonyosodom arról, hogy a célszemély, tényleg a helyiségben tartózkodik.

Valószínűleg, ha én érzem a bűzüket, akkor ők is érezni fogják az enyém, ezen a fürdés nem segít, ilyen kifinomult lényekhez, mint a jó szaglású vérszívók kevés lény ér fel.

Alkonyatkor ugrottam át az épületre és merészkedtem be az egyik ablakon. Nem volt szép tőlem, hogy csak úgy hívatlanul érkeztem közéjük, de annál nagyobb lesz a buli és örömkönnyek, ha meglátnak.

Valami mitugrász jött szembe velem és kérdezősködött arról, hogy kinek a milye vagyok, új arc volt a régiek között, talán ezért sem ismert fel, de hagytam, hogy köszönjön a pengémnek. Ezek egyformák, eggyel több vagy kevesebb, nem fog senkinek sem hiányozni. Nem volt és nem is lesz időm arra, hogy felseperjem őt és a sarokba rejtsem a társai elől. A nyivogása talán szirénaként jelzett a többinek, mert jöttek, keresték a behatolót. De mire a nyomomba értek volna, már nem azon a folyosón lötyögtem, ahol a társuk hamvaira találtak rá, hanem egy másikkal lentebb. A lift a barátom. Bár most nem volt rajtam a nappal használt baseball sapka, a szemüveg elég jellegzetes volt – nem illet volna bele a védjegyemmé vált külsőmbe, a baseball sapka csak barátkozós vámpírölővé tett volna. Ezeknek a dögöknek pedig itt volt az ideje, hogy megmutassa valaki, hol van a Pokolba vezető ajtó. Sajnos nem balra a második. Benyitottam oda és nem démonok voltak ott, hanem egy üres fehér helyiség. Nem ezt kerestem. Körül sem kellett néznem hozzá. Mentem tovább. A vérszívók közben elkezdtek keresni, legalábbis azok akik rátaláltak társuk hamvaira és mint a veszett egerek halállal fenyegették a betolakodót, csak még nem tudták, hogy az átkozódásuk, majd visszaszáll rájuk, hamarosan.

Eric Brooks
Profil gif 1 :
This is Our Life 8861690f154a67faa572c2db96ab45eb667d1b3c

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :
This is Our Life 7db80cf0bc725cbd44e5a3771ecb924d28b2327d

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.