Marvel: Madness Returns
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam!

KEDVCSINÁLÓ

Üdv a Dimenziókapuban!

A belépés ingyenes, az utazás addiktív, desztinációnk: a Marvel univerzum. Ölts magadra álarcot, kísérletezz szuperképességekkel, kapcsolódj a kedvenc karaktereidhez, tervezz bűncselekményt, vagy állíts meg egyet. Itt te írod a canont.
Jelenleg 2026 tavaszát írjuk az oldalon.

Az oldal vezetősége

Percike, a Mindenható
Stan Lee, a Mesélő
Chatbox

Chatbox

Legutóbbi küldetések

» Help me? You wanna help me?
by Daniel Tao Tegnap 10:30 pm-kor

» Eat, sleep, dream
by Shu Kyoko Tegnap 2:52 pm-kor

» Falu végén kelta kocsma
by Elsa Bloodstone Tegnap 1:39 pm-kor

» Behind the secret wall
by Simonette Murray Tegnap 10:24 am-kor

» Creepy shits
by Ninurta Tegnap 8:16 am-kor

» Cake Treaty
by Nick Fury Vas. Szept. 08, 2024 7:45 pm

» Until the night falls
by Rosemarie Morozov Vas. Szept. 08, 2024 6:36 pm

» Basic date with a psycho
by David H. Xavier Vas. Szept. 08, 2024 3:05 pm

» Cruise Crew
by Nimue Valen Vas. Szept. 08, 2024 12:13 pm

X Professzor

Szer. Nov. 08, 2023 4:09 pm
NÉVCharles Xavier

ÁLNÉVX professzor

BECENÉVXavi papa XD

PBJames McAvoy

CSOPORThős

FOGLALKOZÁSAiskolaigazgató

VILÁGFöld 6969

KOR40 valahány

STÁTUSZszabad

ISMERTETŐ
Amint azt bizonyára tudod az egyik  legfontosabb, canonabb karakter vagy a Marvel univerzumban, az a mutáns, konkrétan megalapította „Charles Xavier magániskoláját tehetséges fiataloknak” és az egyik legerősebb telepataként tartanak számon. Kissé megkeseredett karinak képzellek el, bár a canon időanomáliáját (hiszem már a kopasz Mr. Xaviernek kellene lenned) úgy képzeltem, hogy időutaztál.
Eldöntheted miért szeretnél kiakadva lenni, de bizonyára meglesz a magad baja, eleve az időutazás, neked mindig problémád volt Magneto is. Őt is meg lehetne hirdetni szerintem, főleg számodra lehetne érdekes rivalizációs szál.

Körülbelül negyvenes, ötvenes vagy, kerekesszékben, vagy anélkül, éppen próbálsz talpraállni. Az űzött McAvoyt képzeld el, aki szereken élt, hogy visszafogja képességét és ne őrüljön meg.
Tehát nem a legOP-bb X profot hirdetem, hanem azt a küzdő figurát, aki még szereket használ fájdalmai ellen, és elhanyagolja kötelességeit. Nos nem egyszerű hirdetés és helyzet, de legalább ennyi lehetőséget rejt.

Ebben az élethelyzetben saját nyomoroddal vagy elfoglalva és azzal, hogy jól vezesd az iskolát, nem a fiaddal, akiről csak nemrég szereztél tudomást és valahogy úgy veszed, nem te nem nevelted, más felelőssége.

Az Apa fiú kapcsolatot szeretném kifejteni, persze Légió csak még egy megoldandó probléma lesz számodra, így nem feltétlenül lenne könnyű plot, és X prof ebben az időben eleve elég leterhelt.

Nyilván vannak az oldalon mutánsok és plotok szintén, úgyhogy partner nélkül biztosan nem maradnál, eleve egy egész iskolád van. Tudom, hogy a történet szerint a drogos időszakában pont nem igazán vezette, de tegyük fel, hogy most igen, ez különben is a 6969-es föld, így lehetnek kiskapuk bőven. Tehát vezeted a sulit, lesznek diákjaid, kapcsolatid és reméljük majd X-eid is.

Ezt az apa fiú, őrület, szerhasználat dolgot szerintem remekül ki lehetne használni. Ha bármi kérdésed van keresd az ifjú Xaviert és ne habozz megbeszélni Very Happy  
Várlak, várnak többen is

Kedvcsináló, ha nem lenne elég, hogy a világ egyik legmenőbb karija vagy Very Happy

X Professzor Tumblr_ot3mdjtIpU1vvk07mo1_500

X Professzor Tumblr_inline_nswu06K7sm1tws0iu_500

X Professzor Pt1v

—CODING—

Hozzászólások száma : 106
Csatlakozás ideje : 2023. Oct. 26.
Munka/hobbi : Terrorista/orvostanhallgató
Ki van a képen? : Felix Mallard
David H. Xavier
• doing bad for bad reasons •
Vissza az elejére Go down
Csüt. Nov. 09, 2023 8:52 pm
Én is várlak!
Szervusz, Xavér prof!
Rémlek még? Tudod, a zsebtolvaj!
Majdnem négy évig jártam a mutánsképződbe. Közben elcsettintettek. Arra tértem vissza, hogy elfelejtetted tartani az ígéreted, és nem gondoskodtál a szüleimről. A sok nyűgöd közül talán én voltam a legkisebb, pedig elloptam egy cerebro sisakot és az X-jetet, hátha arra felfigyelsz. Mégsem kerestetek, mióta elszöktem az intézetből.
Most, hogy kicsit megnyugodtam, szívesen átbeszélném veled, miért. Miért mentettél ki anno egy szar helyzetből, ha utána szartál a fejemre?
Egyébként együtt lakom a fiaddal, akit lőtt sebbel, morcosan szedtem össze az utcáról. Szerintem köze lehet a dolognak az apja hiányához. Akár cseveghetünk erről is. Különben cuki srác, a maga dulifuli módján. A helyedben adnék egy esélyt – Davidnek, nekem, nekünk, úgy általában annak, ami még lehetne belőlünk.
Szóval várlak, oké? Visszakaphatod a sityakot meg a repcsit is, csak kérned kell!
Emme's Codes

Winifred Wilson
Hozzászólások száma : 162
Csatlakozás ideje : 2023. Oct. 25.
Munka/hobbi : tolvaj és széf
Ki van a képen? : Ruby Stokes
Winifred Wilson
• doing bad for good reasons •
Vissza az elejére Go down

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.