Marvel: Madness Returns
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Marvel: Madness Returns
Oldalplotok Ta LoMorlockokTVAS.H.I.E.L.D.EmbertelenekWakandaBayville S.A.B.E.R.Raft Sentinels Üdv!Köszönt Téged a Föld-6969!

Pánikra semmi ok, mind össze vagyunk zavarodva. A kérdéseink és a kételyeink visznek minket előre. Csatlakozz hozzánk! Keressünk együtt válaszokat, fedezzük fel és formáljuk a valóságot! Bizalmunk jeleként hozzáférést biztosítottunk számodra az itt található tudásbázishoz. Izgatottan várjuk, hogy Te is nyomot hagyj benne!

Üdvözlettel: Interdimenzionális Diplomáciai Testület
Fontos linkekSzabályzat Világleírás MCU canon lista ET minta Univerzum foglaló Foglalt avatarok IC híreink Elkészültem! OOC híreink Eddig történtek Kredit Discord szerverünk Update'24
NOV 19
A Marvel: Madness Returns 1 éve nyitott meg.
'24
SZEPT 14
Oldalunk új kinézetett kapott, az Ana Codes mintája alapján.
'24
MÁJ 15
Az oldalra beköszöntött a tavasz, így jelenleg is 2026 tavaszát írjuk az oldalon.
'23
NOV 19
A Marvel: Madness Returns megnyitotta kapuit.
BelépésJelentkezel a Bosszúállók közé?

Elfelejtettem a jelszavam!

2026, tavasza EmbertelenekTagok keresettjei
Az oldal vezetősége Percike, a Mindenható Stan Lee, a Mesélő
Pusztulás számláló
Rise of Hydra
20%

Multiverse of Madness
15%
Chatbox
Legutóbbi témákJelenleg futó küldetéseink
» Through my window
by Gwen Stacy Tegnap 11:20 pm-kor

» This is Our Life
by Eric Brooks Tegnap 6:21 pm-kor

» The strain I am under
by Cortez Constantine Szomb. Nov. 23, 2024 3:00 pm

» Angels can cry
by Cortez Constantine Pént. Nov. 22, 2024 7:16 pm

» Take me down to the Paradise City
by Cortez Constantine Pént. Nov. 22, 2024 6:36 pm

» Yoko kódtörője
by Shu Kyoko Pént. Nov. 22, 2024 2:17 pm

» Running from my shadow
by Eric Brooks Csüt. Nov. 21, 2024 12:41 am

Statisztika
Összesítőnk
Ki van itt?A S.H.I.E.L.D. és HYDRA aktív ügynőkei
Nincs

Peter Parker
• doing good for good reasons •
Vas. Okt. 27, 2024 1:26 pm
NÉVWilson Grant Fisk

ÁLNÉVVezér (Kingpin)

BECENÉVFehér Király, Mr. Mayor (? O.O)

PBVincent Philip D'Onofrio

CSOPORTGonosztevő

FOGLALKOZÁSANew York polgármestere, a Fisk Consolidated Shipping és a Fisk Construction vállalkozások tulajdonosa

VILÁGIdevalósi (Föld-6969)

KOR50 éves (Az Echo minisorozat alapján nem tűnt el Thanos 2018-as Csettintésének következtében.)

STÁTUSZSzabad

ISMERTETŐ
Wilson életét már gyerekkortól kezdve végigkísérte az erőszak. A Pokol Konyháján nőtt fel, ahol első kézből tapasztalhatta meg a munkásosztály kilátástalannak tetsző tengődését és a kitörni vágyók bukását. Továbbá, ő maga konstans céltáblaként szolgált nem csupán édesapja impulzív kitöréseinek, de enyhe túlsúlyából fakadóan az iskolai szekálók számára is. Csupán 12 éves volt, mikor egy sorsfordító estén elkövette első gyilkosságát, hogy megmenthesse édesanyját bántalmazó apjától. Az öregét előbb agyonverte, majd feldarabolta, és maradványait a folyóba dobta. Nem sokkal ezután elhagyta a várost, és bár utazásairól keveset tudni, az biztos, hogy tagja lett a Maggia kötelékének, ahol előbb Don Rigoretto tanácsosa lett, majd, miután elrendezte annak bemártását és megöletését, át is vette a helyét. Járt Olaszországban, Kínában, Japánban és Oroszországban, utazásai alatt pedig olyan bűnszervezetekkel épített ki ilyen-olyan kapcsolatokat, mint a Bratva, a Kéz, a Fehér Fény Hajnala, illetve a korábban már említett Maggia. Amerikai birodalmát az árnyak közül kezdte el terjeszteni, főleg az oroszok és a Kéz helyi képviselőinek maga mellé állításával, uralma pedig akkor kezdett megerősödni, miután nyerészkedni kezdett a 2012-es New Yorki Csatát követő újjáépítési és szállítási munkálatokon. Üzelmei, legnagyobb bosszúságára felkeltették az egyik helyi védelmező, Fenegyerek figyelmét, miatta 2014-ben rács mögé is került. 2016-ban újfent megmérkőztek, amely ütközet végén aféle torz tűzszünetet kötöttek egymás között, szeretteik védelmének érdekében.

Hol tart most a Vezér története?
Mint a felületes összefoglalómból azt leszűrhetted, nem szeretném a múltbéli események minden egyes pontját cementként megkötni. Az előéletéhez nagyban felhasználásra kerültek a Netflix-féle Daredevil sorozat eseményei, de azt, hogy ezt mennyire ötvöznéd a képregényes, 616-os univerzum Kingpinjével, teljes mértékben Rád bíznám. Ahogy nem tértem ki arra sem, mennyiszer lehetett dolga 2009 és 2026 között Pókemberrel, ezt a múltat jó lenne az érdeklődővel együtt kiépíteni. Annyi bizonyos, hogy a new yorki lakosok számára több üzleti átvétele okozott már bosszúságokat, így például Mary Jane Watson esetében, az ő apja ugyanis Fisk miatt vesztette el korábbi munkáját. A másik, ami biztos, hogy jelenünkben Wilson Fisk egy, igaz, kérdéseket felvető, mégis (újra) elfogadott tagja a társadalomnak. A legitim üzletei, mint a Fisk Consolidated Shipping szállítmányozási cég és a Fisk Construction építőipari vállakozás könyvelési szempontból valóban teljesen tiszták, a bevételét pedig sokszor használja fel jótékony célokra, mint a F.E.A.S.T. Központ támogatása vagy az útjavítások szorgalmazása. Ezen filantróp törekvéseinek köszönhetően juthatott el a polgármesterjelölt címig, és minden jel arra mutat, hogy jó esélye van a győzelemre. De vajon megérte hozzá olyasvalakivel üzletelni, mint Norman Osborn?

Mit tartogat Wilson számára a jövő?

A jelenlegi helyzet alapján Vezér nagyon is jól tudta, hogy egy Osbornban butaság volna megbízni. A támadás mégsem teljesen úgy sült el, ahogyan szerette volna. Harry Osborn különleges ruhája Pókemberen kötött ki, és bár Normant sikerült összezavarni, elképzelhető, hogy olyan gránátból húzta ki vele a biztosítékot, amiből nem volt ajánlatos. Készen áll egy háborúra a Zöld Manóval? Még inkább... az önbíráskodók ellen irányuló kampánya vajon megér annyit, hogy Pókember és Fenegyerek összefogását eredményezze?

Mi canon és mi nem?

Amit szeretnél. A Daredevil sorozat elég erős alapot biztosíthat, de ugyanígy igaz ez a 616-os kiadására is, így nem fogom kötni az ebet a karóhoz, hogy mindenképp építsd be például az Echo sorozat eseményeit. Ha szeretnéd, felhasználod, ha nem, hát nem.
Amúgy azt tudtad, hogy eredetileg az én ellenségem voltál és nem Fenegyereké? Nem is pályázok én főellenség posztra, jut nekem abból elég, de szívesen felfedeznék egy maffiafőnök-idegesítő tényező kapcsolatot, ami akár felépíthet egy Védelmezők szálat. Csak, hogy borsot törhessek az orrod alá. :P
És, ki tudja, talán Daredevilt is aktivitásra tudnád bírni.  :)

Mit tartogat számára a jövő?

1) Megnyeri a választásokat. Ebben az esetben nyugodtan kihasználhatod a polgármesteri státuszát, hogy befolyásold az oldal életét és nyílt hadüzenetet hirdess az olyan önbíráskodók ellen, mint jómagam vagy Fenegyerek, de persze idevehetjük még akár Megtorlót, Bajnokot vagy akár Jessica Jonest is. Megvalósíthatjuk az Ördög Uralkodása (Devil's Reign) sztorit. *-*
2) Nem teszed polgármesterré, hanem meghagyod őt egy háttérből irányítgató emberkének. Szerintem, ebben is sok lehetőség van, kiépítheted a sötét szövetségét Osbornnal, illetve szervezhetsz egy gonosz ligát magad köré. Ki tudja, simán van olyan befolyásod, hogy rászabadítsd New Yorkra a Baljós Hatost. o.o
3) Ez nem annyira különálló ötlet, inkább egy kiegészítő lehetőség, mert engem személy szerint kissé zavart, mennyire könnyen letudta az Echo sorozat Fisk sérülését. Ha szeretnéd, a Vezér hozzájuthatott valami gyengébb változatú szuperkatona szérumhoz a madripoori fekete piacról, aminek köszönhetően Maya támadását túlélhette. Képregényben úgyis erősebb, mint egy átlagember és az izomtömegén túl ezt akár magyarázhatod ezzel is. :3

Ha bármi kérdésed lenne, discordon (Shade) elérhető vagyok, felkereshetsz a szerveren vagy akár DM-ben, amelyik neked kényelmesebb.

Karakterhez tartozó aktivitás szabály: Kérlek, ezt vedd figyelembe mielőtt regisztrálsz!
2 hónap inaktivítás után: Naplopó csoportba kerül a karakter, és elképzelhető (értsd: valószínű), hogy mozgatni is fogjuk ezalatt NJK-ként a haladás érdekében. Ha nem jelzel további 1 hónapig, a figyelmeztetések ellenében sem, akkor a 3. hónap után törlésre kerül, és átvehetővé válik a karakter! Megértésed köszönjük!

—CODING—

power and responsibility

Peter Parker
Profil gif 1 :
Hamarosan koronázzák a királyt Sy35z

Karakterlap :
Hamarosan koronázzák a királyt Sy31D

Karakterdal :

Kapcsolat :

Profil gif 2 :
Hamarosan koronázzák a királyt Sy3tO

Mary Jane Watson a Nap Hősének tart

Mary Jane Watson
• doing the best they can •
Hétf. Okt. 28, 2024 9:06 am
Én is várlak!
Üdvözlet Mr. Fisk

A "kapcsolatunk" nem is lehetne mondható ennél bonyolultabbnak. Vagyis, letudom egyszerűsíteni: utálom Önt. Tönkre teszi az embereket, a családokat, és a szeme se rendben. Édesapám is maga miatt vesztette el a kikötői munkáját, ami miatt NY-ba költöztünk. Miután apám elvesztette a munkáját, ami kecsegtető jövőt ígért nekünk, teljesen elvesztette önmagát. Az italba folytatta haragját, csalódását. Ezt édesanyám is megérezte, és én is. Engem soha nem bántott, sem anyámat fizikálisan, de verbálisan egyre inkább. Minél kevesebbet akartam otthon lenni.
A családom szétesett, és ez mind maga miatt. Ráadásul mi csak egy család vagyunk a sok közül. Ahogy elvégeztem a gimit, elkezdtem újságoknál gyakornokoskodni, egyre inkább haladva a pálya felé, így egyre inkább belemerülhettem munkásságaiba. Hogy hány embert, családot tett tönkre, a kilakoltatások miatt, az egyre inkább elzüllött környékek mivé tették az embereket, és apák, anyák nem élték túl a haza utat...  És maga mindent megúsz. Hiába bíróság, hiába bizonyítékok, senki nem mer maga ellen tanúskodni.
Amíg szembe nem kerültünk, és fizikálisan sikerült bántalmaznia. Feldühítettem, mert engem nem tud elhallgatni, és fanatikusan elkezdtem gyűjteni Ön ellen a bizonyítékokat, szemtanukat keresve. Jelenleg is eljárás folyik Ön ellen. De feltételezem hamarosan tisztázza magát ez ellen is, és csak sikerülnek politikai céljai....
Emme's Codes

Hamarosan koronázzák a királyt 64aaa26b565bf604fcdd67bf0bc60349

Karakterlap :

Karakterdal :

Kapcsolat :
Hamarosan koronázzák a királyt 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f48654550523439723266647a46773d3d2d3635323437373333372e313536353765396136333232333861653130373734373036333236362e676966
Peter Parker

Profil gif 2 :
Hamarosan koronázzák a királyt YLREhps

Peter Parker a Nap Hősének tart

Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.