Üdv a Dimenziókapuban! A belépés ingyenes, az utazás addiktív, desztinációnk: a Marvel univerzum. Ölts magadra álarcot, kísérletezz szuperképességekkel, kapcsolódj a kedvenc karaktereidhez, tervezz bűncselekményt, vagy állíts meg egyet. Itt te írod a canont.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Chatbox
» Take me down to the Paradise City
by Thea D. Elliot Ma 5:24 pm-kor
» Angels can cry
by Lacey Harries Ma 2:41 pm-kor
» Food brings us together - N&M
by Martín Alvarez Ma 2:36 pm-kor
» Museum hide and seek - Lacey & Bo-Wei
by Fu Bo-Wei Tegnap 8:01 pm-kor
» The strain I am under
by Cortez Constantine Tegnap 1:07 pm-kor
» Every Time Our Earth Shakes
by Lacey Harries Tegnap 11:40 am-kor
» Let's do it - Peter & Kaine
by Peter Parker Pént. Nov. 08, 2024 6:04 pm
by Thea D. Elliot Ma 5:24 pm-kor
» Angels can cry
by Lacey Harries Ma 2:41 pm-kor
» Food brings us together - N&M
by Martín Alvarez Ma 2:36 pm-kor
» Museum hide and seek - Lacey & Bo-Wei
by Fu Bo-Wei Tegnap 8:01 pm-kor
» The strain I am under
by Cortez Constantine Tegnap 1:07 pm-kor
» Every Time Our Earth Shakes
by Lacey Harries Tegnap 11:40 am-kor
» Let's do it - Peter & Kaine
by Peter Parker Pént. Nov. 08, 2024 6:04 pm
Shu Kyoko
• doing bad for good reasons •
- Az épület többi szobáját nem tudom, ebben, amiben most tartózkodunk, nincsen! - javítottam ki, az érzésem szerinti félre értést hamar. Nem akartam elkedvteleníteni, hogy itt azt higgye, az egész épületről beszéltem, mikor említettem, nem látom a fegyvere lelkét. Nem voltam olyan ügyes, átlássak a falakon! Bár lettem volna! Egyetértésére, hogy ideje megkeresnünk orvtámadómat, elégedetten szusszantam és indultam... volna. Ha az ismeretlen nem kanyarintott volna megint bele egy szakajtóval abba a bizonyos levesünkbe. Nem mondom, hogy nem tikkelt be a bal szemem, mikor meghallottam a vészt jósló hangokat, majd engedtem el minden némű elvárást az estével kapcsolatban, mikor meg is pillantottam kedélyes ármánykodónk újabb ajándékát. Egy halom, meg még néhány szakajtóra való, messziről bűzlő ocsmányság keveredett elő valamelyik bűvész szobájából ennek az épületnek. Oldalra döntött fejjel hallgattam végig a meglepően fülsértő, alig érthető szövegüket, majd szusszantam egy nagyot. Mármint szerény személyemnek is volt egy kis akcentusa, nem tagadom, de azért... hogy is mondjam, engem eddig még mindenki megértett, ha akartam valamit mondani. Itt azonban igen csak kérdéses volt beszédük tartalma! Hát ennek megfelelően is cselekedtem. Természetesen először is, észrevétlenül vontam kekkai-val körbe magunkat. Kérés nélkül Asgardi barátom köré is keveredett az átlátszó védőpajzsból, reméltem nem haragszik meg érte. Nem akartam azzal lebuktatni magunkat, külön engedélyt kérek. Majd a védőintézkedések után, hisz ugyan halhatatlan volnék, de azért azok a kis piszok lövedékek fájdalmasak tudnak lenni! A lényeg, hogy ha már úgy is oldalra volt döntve a kobakom, kedvesnek szánt mosollyal tettem a fülem mögé a tenyeremet, és úgy válaszoltam nekik!
- Őszintén elnézésüket kell kérnem, de nem értettem, mit szerettek volna nekünk mondani! - próbálkoztam rá a civilizált társalgásra, miközben nyilvánvalóan eszem ágában sem volt elengednem Nogitsune kacsóját, vagyis markolatát. Az megint más lapra tartozott, nem hittem, hogy az ilyen alakok képesek lesznek civilizált társalgásra, miközben lőfegyverekkel érzik magukat megtámogatva. Inkább volt ez időhúzás, mint bármi más, bár az sem lepett volna meg, már a szavamba vágnak a fegyvereikkel. Nem számoltam rá, méretes barátom fog, még mondat közben egy faláda mögé rántani úgy, csak nyekkentem. Mármint nem tudott a kekkairól, szóval nem panaszkodhattam.
- Köszönöm! - suttogtam helyette, de nem akartam elkótyavetyélni az általa foganatosított elterelés pillanatát. Egy nyakroppantás után táncba kezdtem. Népemnek, mind a kettőnek szokása volt a különböző pengetáncok gyakorlása. Ezt a tudást vettem elő. Nem zavart az esetleges lövedékek röpködése sem, a csak számomra hallható ritmusba bele. Kecses lépésekkel és perdülésekkel, minden felesleges mozdulat nélkül jártam a meglepően halálos táncom. Hisz Nogitsune borotva éles pengéje nem csak az emberi akadályon, de még a fegyvereik nyújtotta fémen is úgy szaladt át, mint a konyhakés a meleg vajon. A pillantásomból minden korábbi érzelmem eltűnt. Ebben a pillanatban a halál egyik könyörtelen osztója voltam, se több, se kevesebb. Azt –egyelőre- fel se vettem, le lettünk hőscincérezve. Majd ha szemtől szembe leszünk ezzel a rejtélyes alakkal, erre is kitérünk. Volt elszámolni valónk, úgy éreztem, egyre több. Most azonban mozognom kellett, hisz mint a mondás is tartja, karddal érkeztem egy lőfegyver párbajra, és mindenképp én akartam győztesen kikerülni a szituációból. A kekkai ugyan valamennyit védett, hisz pajzsként ez volt a dolga, ám nem volt az sem áthatolhatatlan, és amennyi fegyver itt volt körülöttünk, nem bízhattam csak a mágiában, a sok rossz arcú, na meg szagú alakkal szemben. Inkább a véletlen eltévedd lövedékek ellen tartottam fent, amolyan biztos ami biztos alapon. Náluk jóval gyorsabb és erősebb is voltam, és mivel rossz érzésem volt ezzel az egész hellyel kapcsolatban – nem tehetek róla, rémes volt a Feng Shui~ja már ennek az egy teremnek is- tűzzel vontam be a pengémet. Nem csak vágtam, égettem is egyből, felkészülve arra, hogy ha véletlen úgy döntenének ezek az anyaszomorítók, hogy netalán megpróbálnak most, vagy később öngyógyítani, nehezebb dolguk legyen! Igazán kár lett volna, ha itt megmarad valamelyik is az utókor számára!
- Őszintén elnézésüket kell kérnem, de nem értettem, mit szerettek volna nekünk mondani! - próbálkoztam rá a civilizált társalgásra, miközben nyilvánvalóan eszem ágában sem volt elengednem Nogitsune kacsóját, vagyis markolatát. Az megint más lapra tartozott, nem hittem, hogy az ilyen alakok képesek lesznek civilizált társalgásra, miközben lőfegyverekkel érzik magukat megtámogatva. Inkább volt ez időhúzás, mint bármi más, bár az sem lepett volna meg, már a szavamba vágnak a fegyvereikkel. Nem számoltam rá, méretes barátom fog, még mondat közben egy faláda mögé rántani úgy, csak nyekkentem. Mármint nem tudott a kekkairól, szóval nem panaszkodhattam.
- Köszönöm! - suttogtam helyette, de nem akartam elkótyavetyélni az általa foganatosított elterelés pillanatát. Egy nyakroppantás után táncba kezdtem. Népemnek, mind a kettőnek szokása volt a különböző pengetáncok gyakorlása. Ezt a tudást vettem elő. Nem zavart az esetleges lövedékek röpködése sem, a csak számomra hallható ritmusba bele. Kecses lépésekkel és perdülésekkel, minden felesleges mozdulat nélkül jártam a meglepően halálos táncom. Hisz Nogitsune borotva éles pengéje nem csak az emberi akadályon, de még a fegyvereik nyújtotta fémen is úgy szaladt át, mint a konyhakés a meleg vajon. A pillantásomból minden korábbi érzelmem eltűnt. Ebben a pillanatban a halál egyik könyörtelen osztója voltam, se több, se kevesebb. Azt –egyelőre- fel se vettem, le lettünk hőscincérezve. Majd ha szemtől szembe leszünk ezzel a rejtélyes alakkal, erre is kitérünk. Volt elszámolni valónk, úgy éreztem, egyre több. Most azonban mozognom kellett, hisz mint a mondás is tartja, karddal érkeztem egy lőfegyver párbajra, és mindenképp én akartam győztesen kikerülni a szituációból. A kekkai ugyan valamennyit védett, hisz pajzsként ez volt a dolga, ám nem volt az sem áthatolhatatlan, és amennyi fegyver itt volt körülöttünk, nem bízhattam csak a mágiában, a sok rossz arcú, na meg szagú alakkal szemben. Inkább a véletlen eltévedd lövedékek ellen tartottam fent, amolyan biztos ami biztos alapon. Náluk jóval gyorsabb és erősebb is voltam, és mivel rossz érzésem volt ezzel az egész hellyel kapcsolatban – nem tehetek róla, rémes volt a Feng Shui~ja már ennek az egy teremnek is- tűzzel vontam be a pengémet. Nem csak vágtam, égettem is egyből, felkészülve arra, hogy ha véletlen úgy döntenének ezek az anyaszomorítók, hogy netalán megpróbálnak most, vagy később öngyógyítani, nehezebb dolguk legyen! Igazán kár lett volna, ha itt megmarad valamelyik is az utókor számára!
Adat - Adat - Adat
Profil gif 1 :
Karakterdal :
Profil gif 2 :
Volstagg and Wade Winston Wilson a Nap Hősének tart
Wade Winston Wilson
To:Rain announces lightning
Igazán szánom bánom, hogy teljesen véletlenül olyan gombot nyomtam be, hogy a szamurájkarddal küzdő hölgy, egyből vizespólósverseny győztes lett. De véletlen volt. Amely szavak elhagyták ajkait, nem tudtam, hogy megijedjek vagy inkább jót nevessek, éppen lenyomtam volna egy gombot, hogy tovább segítsek a két meséből ide pottyant figurának, amikor meghallottam, hogy valaki éppen készül és nem csak készül, de be is rúgja az ajtót. Villámgyorsan perdültem meg és robbanta is levegőbe Desert Eagle-m az üzenetét, melyszerint: Ne rúgd rá az ajtót Deadpoolra. - Bangg! - üvöltötte a pisztoly és lyukat robbantott Rozsomák nadrágjára, pont a családi ékszer alá. Ismerhet annyira, hogy tudja, halálpontosan célzok. Ha nem ő lett volna, akkor elbúcsúzhatott volna golyóitól egy pár perc erejéig, amíg visszagyógyulja. Nyugodjatok meg, élte már túl Hiroshimát vagy Nagasakit , esetleg mindkettőt, kitellik ettől a vén dögtől.
- Nézd már! - mondom meglepetten és anélkül, hogy a kezelő panelra pillantanék, felpattanok a gombok sokaságára és a lábamat keresztbe teszem a másikon, majd féloldalt elfekszek a pulton.
- A zsebemben akarsz turkálni, meló kell? Egyébként kérdésedre válaszolva, ezerhuszonötöt, hullánként, plusz, ha a levegőbe küldöm ezt a kócerájt, akkor még ötezret. Remélem megöltél egy párat befelé jövet, mert az is az én zsebemet gazdagítja. Kell a zsé, tudod Vanessával második nászútra készülünk. Valahová, ahol nem érdekli őket, hogy milyen a pofám és diszkréten heverészhetek a napon. Rád férne némi napozás, sápadtnak tűnsz! Tudod mit? Kitakarítjuk ezt a kócerájt és cserébe elviszlek téged is nyaralni. Kicsit lebarnulsz, összekapod magad, egyből nem úgy fogsz kinézni, mint egy alaszkai favágó, ha beszabadul a városba és kér két whiskeyt. - mondtam a tőlem megszokott lazaságtól, miközben a kamera lassan az alattam elterülő gombhalmazra fókuszált. Az egyik piros gomb benyomódott és az egész bázis területén megszólalt egy kellemes női hang, aki angolul, német akcentussal az alábbi szívhez szóló üzenetet közölte, miközben az ajtókat és ablakokat, vastag, páncéllemezek kezdték lezárni.
- Vörös kód, vörös kód. Mindenki foglalja el az állomását, mindenki foglalja el az állomását. Harcimutánsok szabadon engedése: tíz, kilenc, nyolc ...
- Baszdki! - mondtam és pillanatokon belül felpattantam a korábbi masszázságyamról. A vállam fölött pillantottam hátra Rozsomákra, miközben kezeim, látómezőmön kívül, gombokat nyomtak le.
- Ha már beindul a Buli, te itt szeretnéd végig nézni vagy inkább kimész, lecsapsz pár arcot, hogy elmehessünk nyaralni? Legyél jó apuci és segíts annak a két Helloween jelmezbe öltözött csókának! Én majd innen megoldom a többit.
A kellemes női hang, egyre kéjesebbnek tűnő stílusban fejezte be a visszaszámlálást. - Három, kettő, egy. - Mire a bázis központi csarnokának padlóján, félrehúzódott a középső padlólemez, feltárva, hogy tovább is van a bázisból, csak lefelé kell menni. Olybá tűnt, hogy a harcimutánsok vagy nagyon lassúak vagy ezen a bázison, jelenleg nincs egyetlen darab sem belőlük. A képernyőre pillantva, éppen kiszúrtam, amint egy újabb rosszcsont, első ránézésre automata fegyverrel felszerelve, éppen megpróbálta oldalba kerülni a két kosztümös alakot. A mikrofon gombját már ismertem, így lenyomtam és felcsendült a hangom.
- A két, középkori jelmezbe öltözött hőscincérnek mondanám: Balról, egy rosszfiú akar benézni hozzátok ebédre! - szavaimat követően, egy bátrabb orosz, elkezdte kilőni a kamerákat.
- Ne már! Ez csalás! - ezután következő szavaimat, újra Rozsomáknak címzem, bár a mikrofon gombja lenyomva maradt. S éppen azt se látom, hogy még bent van vagy már kiment gyepálkodni.
- Intézd a hullákat, én addig rendelek Chimichangát!
Volstagg and Shu Kyoko a Nap Hősének tart
Volstagg
• doing good for good reasons •
Minő törések és zúzások hangja illeté füleim? Valaki megharagudhaték az ablaküvegre. A lövéseket még hallom és a német szöveget is, mi igencsak eltér a régen sokszor felhangzó teutontól, de annyit megértek, hogy valamit tiltani kívánnak és Deadpoolt éltetik. E világon is garázdálkodik a maszkos bérgyilkos, ki hol borsot tör a hősök orra alá, hol velük vállvetve küzd az ellenséggel?
Róka komámasszony megmondá, hányan valának odabenn. Erre hamarost én is rájövök, amikor tűz alá vesz az ajtónálló trió. Míg én fedezéket keresék, Yoko egy csodás pengéjű kardot rántva iramodik el, ám megállítja őt egy nyitva felejtett csap, némi értetlen szövegeléssel együtt, mi szerfelett mókás hanglejtéssel csendül fel. Tán maga lenne az, kiről a korábbi szöveg szóla vala?
- Ej, hát ki locsol éjnak évadján ott, hol virágzó kert helyett két dicső harcost lelni? - kérdem én, majd a leánykához fordulok. - Nem sérülél meg, kedves leányka?
Válasza oly kraftról és elhatározásról tesz tanúbizonyságot, milyet még nem láték tőle. Kacagás tör fel belőlem és még hátba is vágnám finoman, ha nem egy harci helyszín kellős közepén volnánk. Hagyom a dühébe burkolózott leányzót fenyegetőzni és szidalmakat szórni. Arany szíve vala, de most felbőszíték.
A bent tomboló lőviadal, üvöltözés, sikítozás és hangosbemondás mián a Hydra emberei lassanként elfogynak. A helyiségbe betekintve csata utáni tájkép fogad, bordón világító tócsákkal és szana, meg széjjel vetett fegyverekkel. A parancsnoknak látszó, immáron elhullott hadastyán keze egy bőröndöt markol.
- Úgy sejtem, ebben hozák a fegyverért járó jussot, mi bizonyára nem lehet csekély! - mutatok rá ujjammal.
Még egyszer szertepásztázok és sajnálattal tapasztalom, hogy ennivaló egy szál se. Nem várának minket!
- Épp ezt akarám mondani! - felelek Yoko-nak. - Kulcsfigura lehet a mulatságosan szóló harcos, ki megnyitá a kezelőterem ajtaját. És a kinti csapot. No meg lekaszálá e gazokat. Nosza, járjunk utána!
Lépéseim közben hallom meg, mit érez a leányka. Kiábrándító hír, hogy bárdom mégsincs ezen helyen.
- Elárusítói bizonyára még nem lépék át az eldugott raktár küszöbét, így karom meghosszabbítása, több évszázada készült bárdom odakünn várakozhat - szólok csalódottan.
No de a meglepetések nem itt érnek véget! Kintről ripityára lövetik a garázsajtó és egy kisebb seregnyi bőrdzsekis, többségében kopasz, borostás és igen megtermett alak áramlik be automatákkal, miket midgardi tartózkodásom idején tanulmányozék, ezért ismerem most fel a lőfegyvereket. Még a másik irányból, a hátsó ajtó maradványain keresztül is küldének néhány embert, így két tűz közé szorulánk.
- Ti beleköptök üzletbe nekünk. Dobod el fegyver és áll falhoz! Arkagyijjal nem baszaxol - szól igen erős orosz akcentussal a morcos képű és orrát intenzíven mozgató, legnagyobb termetű orosz és ránk szegezi fegyverét a garázsajtó romjai között álldogálva.
- Ti valátok az orosz maffia, kikről Testőrök Parancsnoka Bishop barátom elregélé vala, hogy a Hydra-val cimboráló társaság - mutatok rá bölcs elmém éleslátásával.
- Volstagg, a Legendák Legendája nem adja meg magát senkinek, még ha a Setét Csjernobog követői rontanak is rá! - kiáltok feléjük.
- Vigyázz oda! - szólok Yoko-nak és ha tudom, magammal rántom egy láda mögé, amint tüzet nyitnak ránk.
Reá kacsintok és két lábbal a galádoknak taszítom a faalkalmatosságot, hogy elsöpörjek vele annyi lövőt, amennyit csak tudok. Le kell győznünk őket, hogy bejussunk a kezelőterembe az ott társalkodókhoz, kiknek hangját még hallánk vala, mielőtt a fegyverek ropogni kezdének!
My enemies' enemies
— — —
Profil gif 1 :
Karakterlap :
Karakterdal :
A storyteller's game
For He's a Jolly Good Fellow
Warriors move gracefully
Drengr of Ragnarök
Let the Cook's Guild moan and mutter
Warriors move gracefully
Drengr of Ragnarök
Kapcsolat :
A feleségemmel
Profil gif 2 :
Shu Kyoko a Nap Hősének tart
James Logan Howlett
Már épp töprengett, hogy jobb ötlet híján marad a régi módi lerohanás öregedett köntösben, mikor valami az égből robbanásszerűen vitte be az épület tetőablakát. Ez kellett neki. Tudta, hogy ha van is Isten, akkor már rég elfordult tőle, de most ez a mennyei áldás éppen kapóra jött neki, hiszen a három őr mind az ajtó felé fordultak, sőt már indultak is volna meg befelé.
Hatalmasat morranva vetődött ki a bokrok közül, s mire odaért a megrémült fegyveresek oldalába, karmai már döfésre készen várakoztak és nem is okoztak csalódást. Oldalba döfte az épület jobb oldalán ácsorgó tagot, mire az ajtóban állok tüzelni kezdtek felé. Sebesen maga elé rántotta a még életben lévő férfit és a pajzsaként fogadtatta az érkező lövéseket, egyre jobban közelítve a két alakhoz, akik nem győztek hátrálni. Az utolsó pár méternél, Logan elrugaszkodott és rájuk vetette magát, elsodorva őket legalább annyira, hogy fegyvereikkel ne tudjanak célozni, de karmai rövid időn belül mindkettejüket semlegesítette.
Még mindig haragos arckifejezéssel húzta vissza karmait és az ajtó felé igyekezett. Óvatosan belesett rajta, várva, hogy a bent lévő lövés zajok elhaljanak, majd ha szükséges bevetődjön rajta, kihasználva a meglepetés erejét és a győztest kihívva pontot tegyen az ügy végére és felvegye a bent lévő dokumentumokat, amik talán hasznára lehetnek. Legutóbbi információja szerint a Hydrának és az X-fegyvernek volt valami közös bulija és talán lesz valami köze az ő által már megszállottan üldözött lányhoz. Ezt a helyet kapta válaszul egy ledarált katonai egység utolsó halálhörgéssel vegyített könyörgőjétől és jobb ötlet híján idemotorozott, hogy maga járjon utána az információ helyességének. Az ablakon benézve azonban csalódottsággal vegyített undor fogta el.
Mérgesen rúgta be az ajtót, s látta, hogy Deadpool valami konzolnál álldogált és magyarázott valakinek.
- Te meg mit keresel itt? – kérdezte fintorral az arcán, miközben megnézte magának a piros gúnyás bohóc által hagyott hullahegyet és rumlit. Nem lépett beljebb az ajtóból, hiszen nem tudhatta mi a zsoldos célja, ha netalán nekitámadna, félre tud ugrani az érkező lövések elől, majd ha megtudja Pool szándékait, beljebb araszol, hogy megkeresse a dokumentumokat, amire talán szüksége lehet.
Volstagg, Shu Kyoko and Wade Winston Wilson a Nap Hősének tart
Shu Kyoko
[size=14]
Elégedetten szemléltem, hogy Vörös Óriás kezeiben milyen jól is mutatott a Yanyuedao. Nem mertem katanát, de még nagamakit sem ajánlgatni, ugyanis nem voltam lelkileg felkészülve arra, szeretett pengéim fogpiszkálónak tűnjenek az Asgardi markában. Így döntöttem végül a Guan Dao mellett.
A megfelelő fegyver kiválasztása után, magam is harci formámba bújtam, és immár Tenko alakomban kíváncsian indultam el vele.
Az épület, amihez vezetett, már messziről nekem is birizgálta az ösztöneimet, ugyanis a szó legszorosabb értelmében bűzlött, mint a kotera. A környéket átjáró ótvar buké haloványan ismerős volt, de nem ugrott be egyből, hogy honnan. Nem is görcsöltem azon, hogy az adott emléket megpróbáljam előbányászni. Inkább tettem, amit az esetünkben szó szerint magát macskának kikiáltó barátom kért, és az érzékszerveimet az épületből kiszűrődő kis jelekre fókuszáltam. Igyekeztem minden kis hangot, moccanást, szagfoszlányt, és mozdulatot elkapni, amit csak lehetett. Persze ezzel egy időben akaratlanul is az jutott az eszembe, és vettem tudomásul a tényt, hogy a férfi érzékelhetően Loki ellen, és nem az oldalán szokott harcolni, hisz fel sem merült benne az a gondolat, hogy az illuzionista alakváltót esetleg előre küldje felderítő gyanánt, mielőtt itt felhívná ránk a figyelmet. Az én ninjákhoz és szamurájokhoz szokott cseresznye virág illatú piciny lelkem ezen picit ugyan meglepődött, de ha valakik mesteri szintre fejlesztették az alkalmazkodást, hát azok mi, rókák vagyunk. Ráadásul az ő fegyvere, az ő szabályai, úgy voltam vele!
- Hárman biztos fogadó bizottságként siettek az üdvözlésünkre! - próbálom gyorsan a tudtára adni, ám a bezuttyanú ajtó, és a gyorsan felcsattanó fegyver ropogás, már lehet elnyomta a hangomat. Villanásnyi idő alatt jelent meg Nogitsune a kezemben, természetesen katana alakban (nálam nem hatott fogvájónak szegény pára), és azon voltam, hogy tettleges nem tetszésemet nyilvánítsam épp vele ki, a fogadtatás milyenségét sérelmezve, mikor telibe talált valami folyadék.
A jigoku-ból szalajtott oni se tudja, hogy honnan érkezett ez a fura anyag, de az arcom, ruhám teljesen elázott. Két mozdulat közben fagytam le az idegen, na meg ismeretlen anyag érintésétől. Első volt, hogy ellenőrizzem, méreg, sav, netalán valami baktérium-vírus alkotta koktél. Szerencsémre egyik se volt. Vagyis nem teljesen. Ahogy megperdült a szemeim előtt a világ, és kezdtek a színek összekeveredni, indult fel bennem is az a bizonyos pumpa, igen csak nyaktörő sebességgel.
Ezek képesek voltak hallucinogén vacakkal, nem is lepermetezni, de egyenesen füröszteni benne! ENGEM!
-Hogy az a fekete tyúk első tojásából napvilágot látott, sikoltozásba öltöztetett, ködmönbe bújtatott, rézhasú, nagyfejű, szultán udvarát megjárt, csőszkunyhóba elrejtett, pikkely páncélt hordó, repedt sarkú, büdös szájú, ritka fogú, csempe szobába felnevelkedett, mocskos, tetves, rabló Baba Yaga szakadna a nyakatokba, és érezné ott otthon magát! - csusszant ki véletlen hangosan is a morcosságom, ahogy fellobbant az egész testem, hogy a ruháim szárítása mellett, pár másodperc alatt ezt a vackot is párologtassa le rólam, és esetlegesen a szervezetemből. - Pofátlanság ilyesmivel rám támadni! - morogtam volna tovább is, ha fel nem recsegnek a hangszórók. Azonban az onnan, még nálam is érthetetlenebb összevisszaságot magyarázó hang megakasztott a háborgásomban. Kissé talán vörösen felfénylő pillantással néztem körbe, majd lestem egyenesen a ránk bámuló kamerákba, szép sorba mindbe.
- Minek nyúlsz hozzájuk, ha még a feliratokat se tudod elolvasni? - tikkelt be enyhén a szemem, hisz én voltam a bakija elszenvedője, akárki is legyen a nagyokos gép, pontosabban gomb kezelő! - Várj egy pár percet, mindjárt mi is oda érünk! - szusszantottam, ámbár előttem sem volt teljesen világos, hogy ez ígéret volt, vagy fenyegetés a részemről.
Persze a szájalásomtól függetlenül Volstaggra lestem, és immár jóval halkabban, neki folytattam.
- Ha a kezelős szobába akarunk menni, ami lehet érdemes lenne, ez a mikrafonos alak is képes volt onnan követni minket a szemeivel, akkor arra kell mennünk! - lőttem be a kacsómmal a menetirányt légvonalba! Az eddigiek alapján, már azon se lepődtem volna meg, falakon áttörve indulunk meg a célunkhoz, de erről is mélyen és bölcsen hallgattam. - Ebben a teremben nem látok fegyver lelket egyet sem. Ha van is bármiféle penge itt, az nagyon fiatal, és még annak is hamisítvány. - tettem hozzá, finoman elhintve, hogy nincs szükség a szoba további átkutatására. Nem mondom, nem izgatott a kérdés, vajon milyen lelke lehet egy Asgardi fegyvernek. Hogy jelennek meg ők. Az nyilvánvaló volt, hogy nem fog tudni úgy materializálódni, mint mondjuk az enyéim, de valami lélekformára számoltam azért, hisz az mindennek van, ami kellően öreg, és igazi mester kovácsolta.
Elégedetten szemléltem, hogy Vörös Óriás kezeiben milyen jól is mutatott a Yanyuedao. Nem mertem katanát, de még nagamakit sem ajánlgatni, ugyanis nem voltam lelkileg felkészülve arra, szeretett pengéim fogpiszkálónak tűnjenek az Asgardi markában. Így döntöttem végül a Guan Dao mellett.
A megfelelő fegyver kiválasztása után, magam is harci formámba bújtam, és immár Tenko alakomban kíváncsian indultam el vele.
Az épület, amihez vezetett, már messziről nekem is birizgálta az ösztöneimet, ugyanis a szó legszorosabb értelmében bűzlött, mint a kotera. A környéket átjáró ótvar buké haloványan ismerős volt, de nem ugrott be egyből, hogy honnan. Nem is görcsöltem azon, hogy az adott emléket megpróbáljam előbányászni. Inkább tettem, amit az esetünkben szó szerint magát macskának kikiáltó barátom kért, és az érzékszerveimet az épületből kiszűrődő kis jelekre fókuszáltam. Igyekeztem minden kis hangot, moccanást, szagfoszlányt, és mozdulatot elkapni, amit csak lehetett. Persze ezzel egy időben akaratlanul is az jutott az eszembe, és vettem tudomásul a tényt, hogy a férfi érzékelhetően Loki ellen, és nem az oldalán szokott harcolni, hisz fel sem merült benne az a gondolat, hogy az illuzionista alakváltót esetleg előre küldje felderítő gyanánt, mielőtt itt felhívná ránk a figyelmet. Az én ninjákhoz és szamurájokhoz szokott cseresznye virág illatú piciny lelkem ezen picit ugyan meglepődött, de ha valakik mesteri szintre fejlesztették az alkalmazkodást, hát azok mi, rókák vagyunk. Ráadásul az ő fegyvere, az ő szabályai, úgy voltam vele!
- Hárman biztos fogadó bizottságként siettek az üdvözlésünkre! - próbálom gyorsan a tudtára adni, ám a bezuttyanú ajtó, és a gyorsan felcsattanó fegyver ropogás, már lehet elnyomta a hangomat. Villanásnyi idő alatt jelent meg Nogitsune a kezemben, természetesen katana alakban (nálam nem hatott fogvájónak szegény pára), és azon voltam, hogy tettleges nem tetszésemet nyilvánítsam épp vele ki, a fogadtatás milyenségét sérelmezve, mikor telibe talált valami folyadék.
A jigoku-ból szalajtott oni se tudja, hogy honnan érkezett ez a fura anyag, de az arcom, ruhám teljesen elázott. Két mozdulat közben fagytam le az idegen, na meg ismeretlen anyag érintésétől. Első volt, hogy ellenőrizzem, méreg, sav, netalán valami baktérium-vírus alkotta koktél. Szerencsémre egyik se volt. Vagyis nem teljesen. Ahogy megperdült a szemeim előtt a világ, és kezdtek a színek összekeveredni, indult fel bennem is az a bizonyos pumpa, igen csak nyaktörő sebességgel.
Ezek képesek voltak hallucinogén vacakkal, nem is lepermetezni, de egyenesen füröszteni benne! ENGEM!
-Hogy az a fekete tyúk első tojásából napvilágot látott, sikoltozásba öltöztetett, ködmönbe bújtatott, rézhasú, nagyfejű, szultán udvarát megjárt, csőszkunyhóba elrejtett, pikkely páncélt hordó, repedt sarkú, büdös szájú, ritka fogú, csempe szobába felnevelkedett, mocskos, tetves, rabló Baba Yaga szakadna a nyakatokba, és érezné ott otthon magát! - csusszant ki véletlen hangosan is a morcosságom, ahogy fellobbant az egész testem, hogy a ruháim szárítása mellett, pár másodperc alatt ezt a vackot is párologtassa le rólam, és esetlegesen a szervezetemből. - Pofátlanság ilyesmivel rám támadni! - morogtam volna tovább is, ha fel nem recsegnek a hangszórók. Azonban az onnan, még nálam is érthetetlenebb összevisszaságot magyarázó hang megakasztott a háborgásomban. Kissé talán vörösen felfénylő pillantással néztem körbe, majd lestem egyenesen a ránk bámuló kamerákba, szép sorba mindbe.
- Minek nyúlsz hozzájuk, ha még a feliratokat se tudod elolvasni? - tikkelt be enyhén a szemem, hisz én voltam a bakija elszenvedője, akárki is legyen a nagyokos gép, pontosabban gomb kezelő! - Várj egy pár percet, mindjárt mi is oda érünk! - szusszantottam, ámbár előttem sem volt teljesen világos, hogy ez ígéret volt, vagy fenyegetés a részemről.
Persze a szájalásomtól függetlenül Volstaggra lestem, és immár jóval halkabban, neki folytattam.
- Ha a kezelős szobába akarunk menni, ami lehet érdemes lenne, ez a mikrafonos alak is képes volt onnan követni minket a szemeivel, akkor arra kell mennünk! - lőttem be a kacsómmal a menetirányt légvonalba! Az eddigiek alapján, már azon se lepődtem volna meg, falakon áttörve indulunk meg a célunkhoz, de erről is mélyen és bölcsen hallgattam. - Ebben a teremben nem látok fegyver lelket egyet sem. Ha van is bármiféle penge itt, az nagyon fiatal, és még annak is hamisítvány. - tettem hozzá, finoman elhintve, hogy nincs szükség a szoba további átkutatására. Nem mondom, nem izgatott a kérdés, vajon milyen lelke lehet egy Asgardi fegyvernek. Hogy jelennek meg ők. Az nyilvánvaló volt, hogy nem fog tudni úgy materializálódni, mint mondjuk az enyéim, de valami lélekformára számoltam azért, hisz az mindennek van, ami kellően öreg, és igazi mester kovácsolta.
Adat - Adat - Adat
Profil gif 1 :
Karakterdal :
Profil gif 2 :
Wade Winston Wilson
To: Rain announces lightning
A helikopter szinte hangtalanul suhant az égen, az utas oldali ajtó nyitva volt, így a huzat, mint a viharos szél süvített át ruhám fölött. A hajamat úgysem tudta volna borzolni. Miközben a cél felé haladtunk, azzal szórakoztattam a pilótát, hogy életem különleges eseményeiről meséltem neki, mert mégis mi a francot csinált volna, miközben a célterület fölé vitt. - Na és ekkor, Colossus arra kért, hogy várjak már egy pár pillanatot, de ekkor elsült a kezemben a pisztoly és ... - nem tudtam befejezni a mondókámat, ugyanis a pilóta megállította a helikoptert és hátrafordult. Kezével a fülvédő oldalára bökött, ami láttán arra a következtetésre jutottam, hogy meg kellene érinteni a jelzett helyen. Egyből meg is hallottam a hangját.
- Mr. Pool, eddig ki volt kapcsolva a mikrofonja és a fülese, de gondoltam, úgyis a feladatra koncentrál. A helyzet az, hogy megérkeztünk a célzóna fölé. Most mit óhajt tenni? - most mit óhajtok tenni? Megérkezem a célterületre, ahol a célpontok tartózkodnak és letrendezek egy pár H.Y.D.R.A.-s és illegális fegyverkereskedőt, akikért igen szép summát ígértek. valamelyik ipse beleköpött egy nagyhatalmú apuka levesébe, aki most azt szeretné, hogy legyek olyan jó és büntessem meg a rakoncátlan rosszcsontokat.
- Kiugrok a helikopterből. - mondtam és már ugrottam is ki a levegőben álló gépből, amikor a pilóta utánam szólt és itt most egy pillanatra állítsuk meg az időt.
- Mr. Pool! Nincs ejtőernyője! - kérem a kamerát egy kicsit a csodálkozástól elkerekedett szemeimre közelíteni, amik úgysem látszódnak a maszkomtól. Felvétel indul, most!
- A büdös picsába.
Hangos csörömpöléssel szakadt be a tetőablak és tört darabokra az ablak keretje, ahogy a szabadesés okozta gyorsulás sebessége felszorzódott a testem súlyával és éppen az ablak alatt ülő, a kamerát néző és feltehetően korábban parancsokat vakkantó, Hydra hadnagyra zuhantam. A csörömpölés, vezetőjük azonnali halála, sokként érte a bent tartózkodó két másik Hydra katona és egy harmadik, gurulós ágyon fekvőt. Az első, aki a legkorábban magához tért sokkból, a vezetőjéhez lépett és kezének két ujját a főnöke nyakához érintette.
- Hát, ez halott. - mondta, miközben felállt a korábbi pozíciójából és társa felé fordult. Én ekkor tértem magamhoz és kapásból egy golyót küldtem a vizsgálódó Hydra katona fejébe.
- Én is ezt mondtam volna. - mondtam és lassan feltápászkodtam, ami hatására a bent tartózkodó maradék két Hydrás, sikoltozni kezdett. Az egészségesebb kiejtette a kezéből a gépkarabélyt és elkiáltotta magát. Kérem a kamerát a hydrás arcára fókuszoljon, hogy jól lássa mindenki, ahogy megrémül és meglepődik.
- Áhhhh, ez feltámadt! - szavai hallatán, két kezemet az arcomra tettem és én is sikoltozni kezdtem.
- Úristen, valaki feltámadt?! Bang!! - üvöltötte a piztolyom is és immáron csak én és az ágyban fekvő Hydrás maradt.
- Nyugi már, tökre nem fogok lelőni egy sérültet. - mondtam és fordultam volna az ajtóhoz, hogy tovább menjek és osszam tovább a virgácsot a rettenetesen rossz kisfiúknak, amikor meghallottam egy ismerős hangot.
- Wade? - na beszarás, ez a hang senki másé nem lehetett, csakis és kizárólag Bobé. Odafordultam és most felismertem, ahogy ott feküdt az ágyon, jobb karja kicsit ernyedten és furcsa szögben lógott.
- Bob!? Beszarás, azt hittem, hogy kinyírtalak az Előtörténetemben, mert rosszul állítottad be a Power Point diavetítést. - mondtam Bobnak meglepett arccal, de ezt úgyse láthatta. - Hogy a fenébe kerültél ide? - kérdeztem, mire Bob ölelésre tárta a kezét és miután megtörtént a baráti ölelés, hozzá is kezdett a történetéhez.
- A H.Y.D.R.A. megszerezte a testemet, miután lelőttél, és beadták nekem a feltámasztó szérumot, amivel vissza akarják hozzni a Führert. Hát nem csodálatos, hogy sikerült nekik visszahozni valakit az életbe, miután...
- Bang! Bang! Bang! - hangzott fel a Desert Eagle Cal50. ugatása, ahogy lelőttem Bob-ot. Most mit vagytok úgy oda, ha egyszer sikerült neki beadniuk a feltámasztó szérumot, akkor másodjára is sikerülni fog nekik. A kamerák és a vezérlő panel kezelőasztalához léptem, lazán lenyomtam a mikrofon gombját, mire az egész raktár területén megszólalt a 3. Birodalom indulója. Aztán recsegés. Sistergés.
- Das Tragen von Grün ist ebenso verboten wie das Rauchen. Hail Deadpool! - mondtam tökéletes német kiejtéssel, az egykori Führert megszégyenítő lelkesítéssel. Remélem a H.Y.D.R.A. morálját sikerült a béka feneke alá tolnom és csak ekkor hallottam meg valami lövöldözést. A fene se tudja, hogy kik voltak akik a kamerán felbukkantak egy nagydarab krapek meg egy karcsú nő volt, aki a zöld pizsamába öltözötteket éppen igyekezett lerendezni. Amikor mögöttük megjelent egy zöld ruhás katona, egy véletlenszerű gomb lenyomásával akartam segíteni nekik, de egy falikarból, valami folyadék spriccelt a nőre. A folyadék ártalmatlannak tűnt.
- Bocsi, bocsi. - hangzott fel a hangszórókból. - Itt minden németül van! Ki a fene érti ezt a sok marhaságot?!
Volstagg
• doing good for good reasons •
- No, Ravaszdi Yoko! Szaglod-é, hány ellen tanyázik a kalyiba bensejében? - fordulok a leánykához, ki vala olyan kedves és velem tarta fegyveremet visszaszerző hadiutamon.
Szemlélem Külső-Queens ezen kies negyedének istenek háta mögötti raktárépületét, hová a szálak vezetének vala minket. Csúf környék, mogorva villanyvezetékkel, magányosan álldigáló, ablakokat nélkülöző téglafallal. Lerakatnak épp megfelel, kevés a bejárat-kijárat és a legfondorlatosabb elme sem számolna azzal, hogy itt a nidavelliri törpék kovácsolta évezredes fegyverek kereskedésére készülnek Midgard legmegátalkodottabb gazfickói. Mind a maffia, mind a zöld ruhás fajvédők kedvelik az efféle rejtélybe veszően unalmas és zord helyeket.
Míg szemem pásztázza a raktármonstrumot és a környező utcát, eső áztatja hajam, mi ennél sokkalta többet is kibíra már, ezért nem ölték sapkát e tavaszi alkonyon. Egyszerű harci pulóveremet ütlegelik a cseppek és ha sokat időzünk itt, midgardi divat szerinti farmerszőttesem és sportcsukám is átázandó lészen. Az eső jelzi a villámlás eljövetelét is, mi a gyülekező felhők mián már igencsak várható. Az eső elhozandó lészen majdan a dörgést is, mi a Mjölnirt forgató vérszomjas időszakomat idézi, amibe egyáltalában nem vágyom vissza.
Mélabúra viszont nem ad okot az idő, inkább izgatottságra, hisz nemsoká bárdom újra kezembe kaparinthatom. Két ily harcos ellen semmilyen Hydra-sereg nem veheti fel a kesztyűt, még ha egyenruhájukhoz tartozik is! Már ki is kiálthatnám győzelmünket, de nem kiáltozom, hisz csendes rajtaütésre készülünk.
- Készen állsz, hogy megmártsd fegyvered az emberektől eltérő fajok ellen felesküdöttek és üzletfeleik közül azokba, kik nem beszélnek más nyelvet, csupán a vérontásét?
Társalkodánk mi erről és Yoko úgy vélé, minden ilyen alkalommal meghal a lelke egy része. No de én nyugtatám, hogy ha gaz latrok ellen kel fel, akkor nem kell nyugtalankodnia, hisz a jó ügy érdekében, nemes szívvel vagdalkozik. Márpedig itt is tolvajok, gyilkosok és népirtók gyűlének össze. Kik elorzák fegyverem, azok eladák bizonyos setétben járó erőknek, akik pedig a Hydra-nál lelének újabb vevőre. Lélekolvasó Xavier csapata erejét megfeszítve nyomoza vala és kideríté, hol tervezik az átadást. Nem verék nagy dobokat, nem hirdetém jöttöm, hanem azt mondám, a titokzatos támadásról majd inkább utólag zengjenek dicső énekeket, mint előtte aggodalmas szózatokat.
Úgy állok itt gépszekerem előtt, mivel ideérkezénk, akár egy kapuőr. A leánykától kölcsönbe kapott rendkívüli vágófegyvert büszkén tartom magam előtt keresztbe téve, mintha csak a Bifröstöt őrizném és mindenkit el kívánnék kergetni, ki idetéved. Az idetévedők a másik oldal garázsajtaján keresztül érkezhetének, mi viszont a hátsó ajtót választánk. Vágjunk is bele! Az ajtóba.
A leánykát megelőzve teljes erővel lesújtok a szerencsétlen vaslapra, mit sütögetésre is lehetne használni, ízletes grillétkek készítésére is alkalmas volna, ám éjben járó alakok üzelmeinek elzárására szolgáló ajtóként építék be e falak közé. A zár és a keret is megadja magát, beszakad az ajtó, mi magunk pedig három állig felfegyverzett őrrel találjuk magunkat szemben.
- Tiltott fegyverek árusainak előörse! Reszkessetek hát, mert megérkeze Volstagg, Asgard Oroszlánja és vele társa, a Barangoló Szamuráj! - kiáltok, de egyúttal félre is ugrok, hisz mondatom felénél már úgy ropognak tüzes botjaik, hogy fülük nem hallhatá vala fenyegetésim.
- Itt lőnek! - mutatok rá a nyilvánvalónál is nyilvánvalóbbra a kedves leányka előtt.
My enemies' enemies
— — —
Profil gif 1 :
Karakterlap :
Karakterdal :
A storyteller's game
Warriors move gracefully
Drengr of Ragnarök
Warriors move gracefully
Drengr of Ragnarök
Kapcsolat :
A feleségemmel
Profil gif 2 :
Ajánlott tartalom
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.