Üdv a Dimenziókapuban! A belépés ingyenes, az utazás addiktív, desztinációnk: a Marvel univerzum. Ölts magadra álarcot, kísérletezz szuperképességekkel, kapcsolódj a kedvenc karaktereidhez, tervezz bűncselekményt, vagy állíts meg egyet. Itt te írod a canont.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Chatbox
» Through my window
by Gwen Stacy Tegnap 11:20 pm-kor
» This is Our Life
by Eric Brooks Tegnap 6:21 pm-kor
» The strain I am under
by Cortez Constantine Szomb. Nov. 23, 2024 3:00 pm
» Angels can cry
by Cortez Constantine Pént. Nov. 22, 2024 7:16 pm
» Take me down to the Paradise City
by Cortez Constantine Pént. Nov. 22, 2024 6:36 pm
» Yoko kódtörője
by Shu Kyoko Pént. Nov. 22, 2024 2:17 pm
» Running from my shadow
by Eric Brooks Csüt. Nov. 21, 2024 12:41 am
by Gwen Stacy Tegnap 11:20 pm-kor
» This is Our Life
by Eric Brooks Tegnap 6:21 pm-kor
» The strain I am under
by Cortez Constantine Szomb. Nov. 23, 2024 3:00 pm
» Angels can cry
by Cortez Constantine Pént. Nov. 22, 2024 7:16 pm
» Take me down to the Paradise City
by Cortez Constantine Pént. Nov. 22, 2024 6:36 pm
» Yoko kódtörője
by Shu Kyoko Pént. Nov. 22, 2024 2:17 pm
» Running from my shadow
by Eric Brooks Csüt. Nov. 21, 2024 12:41 am
Nincs
Winifred Wilson
• doing bad for good reasons •
Niel & Freddy
Akármilyen menő, hogy Niel képes lebirkózni a fáradtságot és mágiát csiholni az ásításokból, azért elszontyolodom. Silabizálom a karikát a szeme alatt, késztetést érzek puhán végigsimítani rajta az ujjbegyemmel, mintha nekem is lenne varázserőm, és elkergethetném a rémeket, amik ébren tartják. Sajnos ez még Narniában, kecske urak, szárnyas pacik között is furcsa húzás lenne tőlem, ezért beérem a hajborzolással. Együttérzően fésülöm hátra a tincseit. Majdnem megkérdezem tőle, szeretne-e velem aludni, úgyis pizsipartihoz öltöztünk, és adhatnék neki anyu spéci teájából, körbebástyázhatnám plüssökkel, de megint nekiáll győzködni róla, mennyire átlagos, hárítja a dicsőséget a könyvére, én pedig nem engedhetem, hogy a kedvenc mágusomat ócsárolja.
– Extra vagy. Az ereklye nélkül is – jelentem ki határozottan, majd belé karolok.
Ugyanígy extra a vele töltött idő, percekként röppen el, napok, hetek, hónapok élményeit halmozza fel, és elképzelni sem bírom, hogy valaha megkopjon az emléke. Talán elbizonytalanodok néha, nem álmodtam-e. A zseb-pegazus klassz biztosíték, Sir Maximus rám nyeríti majd az igazságot. Egyébként meg a fantáziám képtelen ilyen üde, dallamos nevetést kreálni – elveszett benne egy dal, mert Niel kocka álruhába bújt Disney herceg. És megkoronázott minket. Felül a tekintetem a mosolyára, akár egy íves hintára, jár mellé a szédülés, a pihéket borzoló lendület, a gyomorremegés.
Legközelebb – én mondtam ki először, az nem számított ennyit, tőle viszont varázsige. Nem érdekelnek a sárkányok. Felesleges bármi mást hozzátenni. Bőven elég a legközelebb. Azt ígéri, lesz folytatás. És én többévados sorozatot tervezek magunknak fejben.
– Legközelebb – helyeslek eltökélten. Ölelésbe csomagolom a lelkesedésem, a paripa kapja a herceg helyett. Nielt megcsókolnám, ha most közelebb sodorna a rajongás, márpedig az első epizódban korai csókot lopni.
Eltátom a számat, amikor hozzám ér. Lemeredek, behajlítom, aztán kinyújtom az ujjaimat, az ujjai közé csúsztatom őket. Túl jól passzol a kezem a kezébe. Ide találták ki.
Egyszer úgy mesélek majd erről is, mint a kiskutyáról, akit apuval megmentettünk. Bizonyíték leszel a sorsra, a végzetre.
– A legrosszabb tanács. – Bamba vigyorral húzódom közelebb. – Arra sem emlékszem, milyen volt nem ismerni téged.
Bólogatok, sűrűn. Egy mozdulattal elrakom a lovunkat, Narniát mentse meg Ádám és Éva többi gyereke! Nekem kényelmes fotelekben, plüssök között van dolgom. Létezni akarok melletted a valóságban, beleférkőzni a mindennapjaidba. Aztán… majd… valamelyik legközelebbnél elismételhetem, hogy magadba bolondítottál, és akkor már talán lesz számomra picit több helyed, másképp, nem csupán barátként. Addig is csimpaszkodom. Elárasztalak a kérdéseimmel. Gyűjtöm rólad a részleteket.
– Szuper, az kelleni fog! Mármint a jó fotel. Csomó minden érdekel! Például honnan jött a zenélés? Mesélhetnél a bandáról! Jaj, meg kíváncsi vagyok, a sok fandom közül melyik épp a kedvenced! Ellátogattál abba az univerzumba? Ú, és említetted, hogy hoztál másvilági szuvenírt, nem Sir Max az első! Arról is szeretnék hallani!
– Extra vagy. Az ereklye nélkül is – jelentem ki határozottan, majd belé karolok.
Ugyanígy extra a vele töltött idő, percekként röppen el, napok, hetek, hónapok élményeit halmozza fel, és elképzelni sem bírom, hogy valaha megkopjon az emléke. Talán elbizonytalanodok néha, nem álmodtam-e. A zseb-pegazus klassz biztosíték, Sir Maximus rám nyeríti majd az igazságot. Egyébként meg a fantáziám képtelen ilyen üde, dallamos nevetést kreálni – elveszett benne egy dal, mert Niel kocka álruhába bújt Disney herceg. És megkoronázott minket. Felül a tekintetem a mosolyára, akár egy íves hintára, jár mellé a szédülés, a pihéket borzoló lendület, a gyomorremegés.
Legközelebb – én mondtam ki először, az nem számított ennyit, tőle viszont varázsige. Nem érdekelnek a sárkányok. Felesleges bármi mást hozzátenni. Bőven elég a legközelebb. Azt ígéri, lesz folytatás. És én többévados sorozatot tervezek magunknak fejben.
– Legközelebb – helyeslek eltökélten. Ölelésbe csomagolom a lelkesedésem, a paripa kapja a herceg helyett. Nielt megcsókolnám, ha most közelebb sodorna a rajongás, márpedig az első epizódban korai csókot lopni.
Eltátom a számat, amikor hozzám ér. Lemeredek, behajlítom, aztán kinyújtom az ujjaimat, az ujjai közé csúsztatom őket. Túl jól passzol a kezem a kezébe. Ide találták ki.
Egyszer úgy mesélek majd erről is, mint a kiskutyáról, akit apuval megmentettünk. Bizonyíték leszel a sorsra, a végzetre.
– A legrosszabb tanács. – Bamba vigyorral húzódom közelebb. – Arra sem emlékszem, milyen volt nem ismerni téged.
Bólogatok, sűrűn. Egy mozdulattal elrakom a lovunkat, Narniát mentse meg Ádám és Éva többi gyereke! Nekem kényelmes fotelekben, plüssök között van dolgom. Létezni akarok melletted a valóságban, beleférkőzni a mindennapjaidba. Aztán… majd… valamelyik legközelebbnél elismételhetem, hogy magadba bolondítottál, és akkor már talán lesz számomra picit több helyed, másképp, nem csupán barátként. Addig is csimpaszkodom. Elárasztalak a kérdéseimmel. Gyűjtöm rólad a részleteket.
– Szuper, az kelleni fog! Mármint a jó fotel. Csomó minden érdekel! Például honnan jött a zenélés? Mesélhetnél a bandáról! Jaj, meg kíváncsi vagyok, a sok fandom közül melyik épp a kedvenced! Ellátogattál abba az univerzumba? Ú, és említetted, hogy hoztál másvilági szuvenírt, nem Sir Max az első! Arról is szeretnék hallani!
Köszönöm a játékot, élveztem minden pillanatát! Nyünyüke-alakú lyuk marad utána a szívemben. :')
Profil gif 1 :
Karakterlap :
Karakterdal :
Kapcsolat :
Profil gif 2 :
Niel Topsfield a Nap Hősének tart
4 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.