Marvel: Madness Returns
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Marvel: Madness Returns
Oldalplotok Ta LoMorlockokTVAS.H.I.E.L.D.EmbertelenekWakandaBayville S.A.B.E.R.Raft Sentinels Üdv!Köszönt Téged a Föld-6969!

Pánikra semmi ok, mind össze vagyunk zavarodva. A kérdéseink és a kételyeink visznek minket előre. Csatlakozz hozzánk! Keressünk együtt válaszokat, fedezzük fel és formáljuk a valóságot! Bizalmunk jeleként hozzáférést biztosítottunk számodra az itt található tudásbázishoz. Izgatottan várjuk, hogy Te is nyomot hagyj benne!

Üdvözlettel: Interdimenzionális Diplomáciai Testület
Fontos linkekSzabályzat Világleírás MCU canon lista ET minta Univerzum foglaló Foglalt avatarok IC híreink Elkészültem! OOC híreink Eddig történtek Kredit Discord szerverünk Update'24
NOV 19
A Marvel: Madness Returns 1 éve nyitott meg.
'24
SZEPT 14
Oldalunk új kinézetett kapott, az Ana Codes mintája alapján.
'24
MÁJ 15
Az oldalra beköszöntött a tavasz, így jelenleg is 2026 tavaszát írjuk az oldalon.
'23
NOV 19
A Marvel: Madness Returns megnyitotta kapuit.
BelépésJelentkezel a Bosszúállók közé?

Elfelejtettem a jelszavam!

2026, tavasza EmbertelenekTagok keresettjei
Az oldal vezetősége Percike, a Mindenható Stan Lee, a Mesélő
Pusztulás számláló
Rise of Hydra
20%

Multiverse of Madness
15%
Chatbox
Legutóbbi témákJelenleg futó küldetéseink
» Through my window
by Gwen Stacy Tegnap 11:20 pm-kor

» This is Our Life
by Eric Brooks Tegnap 6:21 pm-kor

» The strain I am under
by Cortez Constantine Szomb. Nov. 23, 2024 3:00 pm

» Angels can cry
by Cortez Constantine Pént. Nov. 22, 2024 7:16 pm

» Take me down to the Paradise City
by Cortez Constantine Pént. Nov. 22, 2024 6:36 pm

» Yoko kódtörője
by Shu Kyoko Pént. Nov. 22, 2024 2:17 pm

» Running from my shadow
by Eric Brooks Csüt. Nov. 21, 2024 12:41 am

Statisztika
Összesítőnk
Ki van itt?A S.H.I.E.L.D. és HYDRA aktív ügynőkei
Nincs

Winifred Wilson
• doing bad for good reasons •
Pént. Május 24, 2024 9:38 pm

Niel & Freddy

Akármilyen menő, hogy Niel képes lebirkózni a fáradtságot és mágiát csiholni az ásításokból, azért elszontyolodom. Silabizálom a karikát a szeme alatt, késztetést érzek puhán végigsimítani rajta az ujjbegyemmel, mintha nekem is lenne varázserőm, és elkergethetném a rémeket, amik ébren tartják. Sajnos ez még Narniában, kecske urak, szárnyas pacik között is furcsa húzás lenne tőlem, ezért beérem a hajborzolással. Együttérzően fésülöm hátra a tincseit. Majdnem megkérdezem tőle, szeretne-e velem aludni, úgyis pizsipartihoz öltöztünk, és adhatnék neki anyu spéci teájából, körbebástyázhatnám plüssökkel, de megint nekiáll győzködni róla, mennyire átlagos, hárítja a dicsőséget a könyvére, én pedig nem engedhetem, hogy a kedvenc mágusomat ócsárolja.
– Extra vagy. Az ereklye nélkül is – jelentem ki határozottan, majd belé karolok.

Ugyanígy extra a vele töltött idő, percekként röppen el, napok, hetek, hónapok élményeit halmozza fel, és elképzelni sem bírom, hogy valaha megkopjon az emléke. Talán elbizonytalanodok néha, nem álmodtam-e. A zseb-pegazus klassz biztosíték, Sir Maximus rám nyeríti majd az igazságot. Egyébként meg a fantáziám képtelen ilyen üde, dallamos nevetést kreálni – elveszett benne egy dal, mert Niel kocka álruhába bújt Disney herceg. És megkoronázott minket. Felül a tekintetem a mosolyára, akár egy íves hintára, jár mellé a szédülés, a pihéket borzoló lendület, a gyomorremegés.
Legközelebb – én mondtam ki először, az nem számított ennyit, tőle viszont varázsige. Nem érdekelnek a sárkányok. Felesleges bármi mást hozzátenni. Bőven elég a legközelebb. Azt ígéri, lesz folytatás. És én többévados sorozatot tervezek magunknak fejben.
– Legközelebb – helyeslek eltökélten. Ölelésbe csomagolom a lelkesedésem, a paripa kapja a herceg helyett. Nielt megcsókolnám, ha most közelebb sodorna a rajongás, márpedig az első epizódban korai csókot lopni.
Eltátom a számat, amikor hozzám ér. Lemeredek, behajlítom, aztán kinyújtom az ujjaimat, az ujjai közé csúsztatom őket. Túl jól passzol a kezem a kezébe. Ide találták ki.
Egyszer úgy mesélek majd erről is, mint a kiskutyáról, akit apuval megmentettünk. Bizonyíték leszel a sorsra, a végzetre.
– A legrosszabb tanács. – Bamba vigyorral húzódom közelebb. – Arra sem emlékszem, milyen volt nem ismerni téged.
Bólogatok, sűrűn. Egy mozdulattal elrakom a lovunkat, Narniát mentse meg Ádám és Éva többi gyereke! Nekem kényelmes fotelekben, plüssök között van dolgom. Létezni akarok melletted a valóságban, beleférkőzni a mindennapjaidba. Aztán… majd… valamelyik legközelebbnél elismételhetem, hogy magadba bolondítottál, és akkor már talán lesz számomra picit több helyed, másképp, nem csupán barátként. Addig is csimpaszkodom. Elárasztalak a kérdéseimmel. Gyűjtöm rólad a részleteket.
– Szuper, az kelleni fog! Mármint a jó fotel. Csomó minden érdekel! Például honnan jött a zenélés? Mesélhetnél a bandáról! Jaj, meg kíváncsi vagyok, a sok fandom közül melyik épp a kedvenced! Ellátogattál abba az univerzumba? Ú, és említetted, hogy hoztál másvilági szuvenírt, nem Sir Max az első! Arról is szeretnék hallani!
...
Köszönöm a játékot, élveztem minden pillanatát! Nyünyüke-alakú lyuk marad utána a szívemben. :')

Winifred Wilson
Profil gif 1 :
Pockets and Alliances - Page 4 P6z0YhC

Karakterlap :

Karakterdal :

Kapcsolat :
Pockets and Alliances - Page 4 1pbEjKp

Profil gif 2 :
Pockets and Alliances - Page 4 H10fZUK

Niel Topsfield a Nap Hősének tart

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.