Marvel: Madness Returns
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Marvel: Madness Returns
Oldalplotok Ta LoMorlockokTVAS.H.I.E.L.D.EmbertelenekWakandaBayville S.A.B.E.R.Raft Sentinels Üdv!Köszönt Téged a Föld-6969!

Pánikra semmi ok, mind össze vagyunk zavarodva. A kérdéseink és a kételyeink visznek minket előre. Csatlakozz hozzánk! Keressünk együtt válaszokat, fedezzük fel és formáljuk a valóságot! Bizalmunk jeleként hozzáférést biztosítottunk számodra az itt található tudásbázishoz. Izgatottan várjuk, hogy Te is nyomot hagyj benne!

Üdvözlettel: Interdimenzionális Diplomáciai Testület
Fontos linkekSzabályzat Világleírás MCU canon lista ET minta Univerzum foglaló Foglalt avatarok IC híreink Elkészültem! OOC híreink Eddig történtek Kredit Discord szerverünk Update'24
NOV 19
A Marvel: Madness Returns 1 éve nyitott meg.
'24
SZEPT 14
Oldalunk új kinézetett kapott, az Ana Codes mintája alapján.
'24
MÁJ 15
Az oldalra beköszöntött a tavasz, így jelenleg is 2026 tavaszát írjuk az oldalon.
'23
NOV 19
A Marvel: Madness Returns megnyitotta kapuit.
BelépésJelentkezel a Bosszúállók közé?

Elfelejtettem a jelszavam!

2026, tavasza EmbertelenekTagok keresettjei
Az oldal vezetősége Percike, a Mindenható Stan Lee, a Mesélő
Pusztulás számláló
Rise of Hydra
20%

Multiverse of Madness
15%
Chatbox
Legutóbbi témákJelenleg futó küldetéseink
» The strain I am under
by Cortez Constantine Tegnap 3:00 pm-kor

» Angels can cry
by Cortez Constantine Pént. Nov. 22, 2024 7:16 pm

» Take me down to the Paradise City
by Cortez Constantine Pént. Nov. 22, 2024 6:36 pm

» Yoko kódtörője
by Shu Kyoko Pént. Nov. 22, 2024 2:17 pm

» Running from my shadow
by Eric Brooks Csüt. Nov. 21, 2024 12:41 am

» LazyTown Goes Digital
by Eric Brooks Szer. Nov. 20, 2024 11:36 pm

» Út a vég kezdete felé
by Peter Parker Szer. Nov. 20, 2024 11:02 pm

Statisztika
Összesítőnk
Ki van itt?A S.H.I.E.L.D. és HYDRA aktív ügynőkei

Niel Topsfield
• doing good for good reasons •
Vas. Okt. 27, 2024 5:10 pm

1. levél

Neked

Sajnálom, hogy abban a helyzetben nem tudtam ezt kezelni, ne hibáztasd magad. Próbáld meg nem hibáztatni. Sok volt, kisebbítő jelzők nélkül azt hittem offline leszek, öngyilkos, amolyan kocka mód, mert a mágusok képesek kiírni magukat a történelemből. De nem miattad.  Túltöltődtem, megöltem az öcsém, bármit állítottatok, gyilkosságok száradtak a lelkemen, aztán még te és David Haller is. A titka biztonságban, magammal hoztam ide, a múltba. Élek. Összeállt pár részlet, életben vagyok, tanulási folyamatban, kissé más minőségben. Liammal csak azért nem beszéltem, mert összekuszálnám a jelent, Wonggal viszont sokat, másokkal, önmagammal, relatív lett az idő. David Hallert csak egyféleképpen tudom szemmel tartani, anélkül, hogy elárulnám a titkát, ez is elég ironikus lesz. De ne engedd, hogy bántsa és ne ostorozd magad, idővel én is rájöttem, hogy felesleges, nem lesz tőle más a múlt, nem fog megváltozni a jelen. Bármennyire lehetetlen is, felül kell emelkednünk rajta. Neked is azon, hogy megbántottál és nekem is, hogy megbántottalak. Az anomália, amit okoztam viszont nem várt tényezőket szült, nem lehettem jelen kétszer, ugyanabban az időben, ezért kapni fog(tok) egy 16 éves Nielt. Erre neked kell vigyáznod, és Davidnek. Annyit közöltem vele, hogy David olyan, mintha a keresztapja lenne, Liam helyett őt keresse. Szomorú hazugság volt. Ne mutasd meg neki ezt a levelet, nem tudhatja, hogy Liam halott, keresni fogja, de akadályozzátok meg, hogy rájöjjön az igazságra, különben elbaszom a tér idő kontinuumot, nem áll majd hatalmamban helyretenni, talán Strange-ében sem. Elsősorban rád bízom, elsősorban a te terhed, ezt kapod a levélért. Az nem kifejezés, hogy fájt, akkor, most már rájöttem, hogy abszolút az én felelősségem és gyerekességem szülte. Hogy nem voltam felkészülve rád. Hogy túl fiatal voltam még 22 évesen is, hogy szeretni tudjalak.  Az, hogy szeretlek azóta is, a te szemszögedből legyen lényegtelen, nekem elég, ha életben tudlak és rendben vagy, a boldogságod pedig fontos, azóta is. Itt két hónap telt el, de a választ a jelenbe kapod, relatív minden. Nem tudom a kölyök meddig marad, de jó úton haladok megfejteni mindent és akkor visszakerül majd ide. Talán jó hatással lesztek rá, talán valamennyit változik a jövő. Nem voltam herceg soha, nem voltam felkészült, nem voltam olyan sokkal több, mint a fiatal Niel lesz. Most leszek az. Most leszek herceg, most leszek KIRÁLY. Érted. És meg foglak menteni. Akár akarod, akár nem.

U.i. 15 évig éltem bezárva Kamar Tajban. Az a kisfiú, aki sajnálatos módon a jövőbe kerül most, enyhénszólva életképtelen. 16 éves lesz két hónap múlva, de semmi tapasztalata, semmiben. Emlékszel arra a szóra, hogy Nyünyü? Akkor most megkapod a világ legnyünyübb teremtményét. A gyerek soha sehová nem ment Liam nélkül. Még nincs bandája, még nem látott nőt, még…annyi sem, mint én voltam akkor, amikor megismertél. Tessék, te és David Haller felnevelhettek egy kiskutyát. Túlzás. De kb. Majd meglátod. Vigyázzatok rá, ameddig a múltból vissza nem megyek a jövőbe. Ha megdöglik, nekem is annyi. Ha akarod még jelentkezem, írd rá a papírra, össze van kötve vele a könyv, megkapom az üzenetet.

Szeretlek,

Niel.

U.i.2. Ne ijedj meg, a szöveg, ha írtál a papírra majd eltűnik, de én el fogom tudni olvasni.

Már nem akarom leküzdeni, hogy szeretlek. Ne baszogass felesleges bocsánatkérésekkel, nem a te hibád.

- Niel

Profil gif 1 :
Jövőbeli Niel levelei 749c5f981a6b45377d2db9fd3eebdf58d1b9c7c5_hq

Karakterlap :

Karakterdal :

Kapcsolat :
Single player
Jövőbeli Niel levelei 5966a15f913316178945fbd396ae2cf354200406

Profil gif 2 :
Jövőbeli Niel levelei Luke-hemmings-5sos

Winifred Wilson a Nap Hősének tart

Niel Topsfield
• doing good for good reasons •
Kedd Okt. 29, 2024 7:42 pm

2. levél

Még mindig neked, bár nagyon próbálsz tenni ellene

Szia,

legalább kiadtad. Néha nem árt tisztában lenni vele mi zajlik benned, főleg, hogy én nem vagyok mentálhigiénés munkatárs.
Az iróniát írd az előző leveled számlájára. Egy kicsit haragszom. Elfelejtettél az egyenletedbe kalkuláli engem. Nem akarok már kifogásokat gyártani és szavakba gyúrni, hogy mennyire rossz volt (hogy az) avagy közel álltam akkor (mindig, de tök mindegy) a teljes összeomláshoz és te voltál az egyetlen, aki miatt kvázi összetartott a sok szar. Úgyhogy nem volt szép aztán visszavenni tőlem mindent, amiért túléltem, a leírt szavaiddal, a tiltásoddal és hogy megmondod én hogyan érzek, vagy elvágni magad tőlem és azt éreztetni tapadós csótány vagyok, mert még mindig áll, amit az első levelemben írtam.
Te szaladtál el először, csak emlékeztetlek, el a fürdőszobába és tehetetlen voltam, mert nem akartalak Hallerre hagyni, kb. ezt éreztem a legrosszabb dolognak, ami történhet, mármint amellett, hogy nyilván kinyírok mindenkit, akit szeretek. Igazából te is elfutottál volna, messzebbre rohantál volna a fürdőszobánál, ha a helyemben vagy. De téged szeret más is, nem igaz? Ráadásul én adtam mágus küldetést neked, ami elől nem igazán tudsz majd elbújni…

Látom a kihúzott részeket Smile és örülök, hogy megvársz, jó lenne. A múltbéli énem nem csak azért hagyom rád, hogy kicsesszek veled, nem tudom másra hagyni. Lilire elég faramuci lenne, Kaine valójában nyolc éves, Lazere nem bízhatok gyereket, Laceyre nincs pofám. Különben is szeretlek, és ez az egy dolgom van az általam ismert “valóságban” ami még számít, hogy visszatérhessek, ha te is akarod. Meg tudom oldani, hogy csak visszhang legyek a megsárgult lapokon.
Remélem, hagyod. Megmenteni. Valahol azt is, hogy nem kell, a boldogan éltek, amíg meg nem ugyan szarul mutat az én kontómon, de tudom jól állna a tieden, csak olyan írja meg ezt a befejezést, aki méltó hozzád és ebben nem vagyok biztos. Ha vissza tudnék menni, megcsinálnám, egyelőre nem megy, nem arról van szó, hogy úri kedvem hogy kívánja, a régi egyfajta automatizálási programként vonul a sajátomba. És ez nem mágus küldetés…ez annak is a küldetése volt (van) lesz, hogy túléljem. Minek éltem volna? Nyilván nem akartam, nyilván sok volt.

Érdekes lenne, ha Hallert a buziság vádja érné, de nem tudnál fiú lenni, nem vagy elég fiús.  Bocs a kiábrándító hírt, hízeleg a heteroságomnak, kár, hogy az övének is.

A bandának majd lekommunikálhatnád, hogy velem minden oké. Elég ha megmondod Laze-nak, ő kapcsolatba van Langgal.

Ne vedd el tőlem, hogy szeretlek és fontos vagy, soha, vili? Vannak olyan döntések, amikbe nincs beleszólásod. Az előző leveled után nekem sem volt nagy kedvem mindhalálig szeretni. De ez van.

Örökké a hősöd akarok lenni, ha nem kérsz belőle, akkor majd láthatatlanul,

- Niel

Profil gif 1 :
Jövőbeli Niel levelei 749c5f981a6b45377d2db9fd3eebdf58d1b9c7c5_hq

Karakterlap :

Karakterdal :

Kapcsolat :
Single player
Jövőbeli Niel levelei 5966a15f913316178945fbd396ae2cf354200406

Profil gif 2 :
Jövőbeli Niel levelei Luke-hemmings-5sos

Winifred Wilson a Nap Hősének tart

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.