Marvel: Madness Returns
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Marvel: Madness Returns
Oldalplotok Ta LoMorlockokTVAS.H.I.E.L.D.EmbertelenekWakandaBayville S.A.B.E.R.Raft Bosszúállók Sentinels Üdv!Köszönt Téged a Föld-6969!
Pánikra semmi ok, mind össze vagyunk zavarodva. A kérdéseink és a kételyeink visznek minket előre. Csatlakozz hozzánk! Keressünk együtt válaszokat, fedezzük fel és formáljuk a valóságot! Bizalmunk jeleként hozzáférést biztosítottunk számodra az itt található tudásbázishoz. Izgatottan várjuk, hogy Te is nyomot hagyj benne!
Üdvözlettel: Interdimenzionális Diplomáciai Testület
Fontos linkekSzabályzat Világleírás MCU canon lista ET minta Univerzum foglaló Foglalt avatarok IC híreink Elkészültem! OOC híreink Eddig történtek Kredit Discord szerverünk Update'24
SZEPT 14
Oldalunk új kinézetett kapott, az Ana Codes mintája alapján.
'24
MÁJ 15
Az oldalra beköszöntött a tavasz, így jelenleg is 2026 tavaszát írjuk az oldalon.
'23
NOV 19
A Marvel: Madness Returns megnyitotta kapuit.
'XX
X X
A következő eseményünk ide kerül ki hamarosan!
BelépésJelentkezel a Bosszúállók közé?

Elfelejtettem a jelszavam!

2026, tavasza EmbertelenekTagok keresettjei
Az oldal vezetősége Percike, a Mindenható Stan Lee, a Mesélő
Pusztulás számláló
Rise of Hydra
20%

Multiverse of Madness
15%
Chatbox
Legutóbbi témákJelenleg futó küldetéseink
» Elysian FRPG
by Vendég Ma 15:31-kor

» Eat, sleep, dream
by Raven M. Shaw Ma 10:39-kor

» Grootology
by Groot Ma 2:52-kor

» (Z)űrlord & Groot… valahol piszok messze az űrben
by Groot Ma 2:26-kor

» Mr. Sandman, give me a dream
by Lacey Harries Tegnap 20:08-kor

» Let's do it - Peter & Kaine
by Peter Parker Tegnap 15:40-kor

» LazyTown Goes Digital
by Laserian Harries Tegnap 15:30-kor

Statisztika
Összesítőnk
Ki van itt?A S.H.I.E.L.D. és HYDRA aktív ügynőkei

Peter Parker
• doing good for good reasons •
Pént. 25 Okt. 2024 - 22:28
NÉVNorman Virgil Osborn

ÁLNÉVZöld Manó (Green Goblin)

BECENÉVMr. Os- pardon, Dr. Osborn... mi mást is merne bárki mondani? Gobby? (hehe)

PBMatthew David McConaughey

CSOPORTGonosztevő (eleinte talán civil)

FOGLALKOZÁSAOsCorp CEO és alapító, entrepreneur, indusztrialista (+ politikai babérok? o.o)

VILÁGIdevalósi (Föld-6969)

KOR50 éves (a megalkotóra bízom, hogy Thanos 2018-as Csettintése érintette-e őt a fiához hasonlóan vagy sem)

STÁTUSZSzabad

ISMERTETŐ
Norman igazi self-made man, az önmegvalósítás megtestesítője, annak minden előnyével, hátrányával, és ocsmányságával együtt. Mára az Osborn név, főleg New York városában, de Amerika szerte egyaránt, mindenki számára egyet jelent a vagyonnal, a jó kapcsolatokkal, a magas szociális státusszal, illetve elismertséggel az üzleti és tudományos körökben. Ám nem volt ez mindig így. Norman édesapja bukott vállalkozó volt, aki kudarcai nyomán csakhamar mély depresszióba és alkoholizmusba zuhant. Fia, ki örökölte a business iránti affinitást, eltökélte, hogy ssoem válik majd belőle akkora csalódás, mint megkeseredett, erőszakos szülőjéből. Középiskolai tanulmányai mellett keményen kezdett dolgozni, hogy az így megkeresett pénzből biztosíthassa magának saját továbbtanulási alapjait, mellyel sikerrel is járt. 20 éves korára a másodéves kémia szakos hallgató összeismerkedett és szoros barátságot kötött a zseniális fizikus Otto Octaviusszal. Ketten ötlötték ki a közös cég ötletét és alapították meg az OsCorp Industries-t. Nem sokkal ezután feleségül vette egyetemi szerelmét, Emily Lymant, aki meg is ajándékozta őt egy fiúgyermekkel. Úgy tűnt, minden csak felfelé ível. Úgy tűnt...
A barátsága Ottoval megromlott, miután Dr. Octavius egyre etikátlanabbnak minősítette a radikális kísérleteket, melyekbe az OsCorp belevágott, különös tekintettel arra, hogy a cég titokban beszállt a szuperkatona szérum rekreálásának versenyébe, és ebben egyik üzlettársa, Dr. Mendel Stromm kisemmizése, se a Parker-Brock féle Venom Projekt megszerzése nem állította meg. Emily időközben beteg lett, s Norman bárhogyan is kutatott forradalmi kezeléseket, nejét sajnos nem tudta megmenteni. Miután megtudta, hogy fia, Harry örökölte az Oshtoran-szindrómát, még elszántabb lett a megoldás feltárásában. Obszesszív hajlama, hogy mindent ő uraljon, még akár az élet-halál kérdését is, arra ösztönözte, hogy fiát összekapcsolja a fekete anyaggal, holott tisztában volt a kockázatokkal.

Milyen mély a nyúl ürege, avagy hol tart most Norman története?

Eredetileg teret akart adni fiának, hogy lássa, miként boldogul és bontogatja szárnyait az OsCorp várományosa, míg ő pénzelheti és felügyelheti Wilson Fisk kampányát, illetve építgetheti washingtoni kapcsolatait. Csakhogy terveibe hiba csúszott. Az Emily Lyman Kutatási és Fejlesztési Központot 2026. május 10-én megtámadták, a szimbióta elveszett, Harry pedig újfent haldoklik. Ki ellen irányult pontosan a támadás? A Venom Projekt megszerzése volt a cél, netán Normannek szánták ezt üzenetül? Elképzelhető, hogy nem volt olyan jó ötlet olyasvalakivel társulni, mint a Vezér? És mit remél nyerni ebből az egészből? Igaz, hogy komoly vezetői szerepekre akar törni a politikában?

Jelenleg nem rendelkezik szuperhumán képességekkel, de csupán idő kérdése lehet, mikor szánja el magát egy elkeseredett, elvakult lépésre. Mert ugyebár ott van az a bizonyos GR-27 erőnövelő szérum. Teszteletlen. De hát nem véletlenül hívja ő Oz-csodaszernek, hiszen Norman Osborn sosem téved, nem igaz?

Mint a fenti, jelenleg megválaszolásra váró kérdésekből leszűrhető, van mozgástere a karakternek és bár megadtam az alapvető irányokat, nem kötném meg az érdeklődő kezét abban, hogy mely szálakat aknázza ki jobban, melyeket kevésbé.

Mit tartogat számára a jövő?

Ahogy Harry esetében, úgy is itt inkább összefoglalnám a legvalószínűbb lehetőségeket, aztán a megalkotóra bízom, melyiket ítéli tetszetősebbnek:

1) Beadja magának az Oz-formulát. Talán azért, hogy magán tesztelje, mielőtt fián segítene vele, talán biztosítékként, hogy rosszakarói soha ne lephessék meg. A kimenetel ebben az esetben adott. A szer, akárcsak a szuperkatona szérum esetében, nem csupán a testre, de az elméjére is hatással lesz, utóbbira nem minden tekintetben pozitívan. Elképzelhető, hogy a Zöld Manó a saját kezébe veszi az irányítást, hogy visszaszerezze Pókembertől a szimbiótát és megmentse Harry életét. Bármi áron.

2) Az atyai ösztönök győzedelmeskednek... bizonyos értelemben. Harrynek adja be az erőnövelő "csodaszert", hogy megakadályozza halálát, ám ezzel akaratlanul is létrehozza Vészmanót. Talán megpróbálja helyrehozni a hibáját, és ez vezet Apamanó a Zöld Manó születéséig. Az is elképzelhető, hogy szuperképességekkel bíró fiát előbb megpróbálja manipulálni, hogy saját malmára hajthassa a vizet és sakkban tartsa egy erős ellenféllel a Vezért.

3) Nem válik Manóvá. Legyünk őszinték, Norman esetében elég új megközelítés volna, de én nem leszek semmi jónak az elrontója. A megalkotó elviheti egy könyörtelen politikusi-üzletemberi irányba, aki még több befolyásra tesz szert és igazi sakkmesterként, a háttérből irányít majd. Ebben az esetben akár a Sötét Bosszúállók alapítóatyja is lehet belőle, akár a képregények 616-os univerzumában.

Ha bármi kérdésed lenne, discordon (Shade) elérhető vagyok, felkereshetsz a szerveren vagy akár DM-ben, amelyik neked kényelmesebb.

Karakterhez tartozó aktivitás szabály: Kérlek, ezt vedd figyelembe mielőtt regisztrálsz!
2 hónap inaktivítás után: Naplopó csoportba kerül a karakter, és elképzelhető (értsd: valószínű), hogy mozgatni is fogjuk ezalatt NJK-ként a haladás érdekében. Ha nem jelzel további 1 hónapig, a figyelmeztetések ellenében sem, akkor a 3. hónap után törlésre kerül, és átvehetővé válik a karakter! Megértésed köszönjük!

—CODING—

power and responsibility

Peter Parker
Profil gif 1 :
Csak egy igaz nemezis létezik! Sy35z

Karakterlap :
Csak egy igaz nemezis létezik! Sy31D

Karakterdal :

Kapcsolat :

Profil gif 2 :
Csak egy igaz nemezis létezik! Sy3tO

Mary Jane Watson a Nap Hősének tart

Mary Jane Watson
• doing the best they can •
Hétf. 28 Okt. 2024 - 8:53
Én is várlak!
Üdvözlet Mr. Osborn...

Többször is találkoztunk, főleg iskolás koromban, figyelembe véve, hogy többször is ott töltöttük délutánjainkat Peterrel. Szívesen látott vendégek voltunk, főleg Peter, akit nagyon kedvelt. Tudom, hogy valójában rám mindig is húzta a száját, egyszer mintha hallottam volna fél füllel, hogy én csak hülyítem a két srácot. Igen, egy férfinak kinek zabszem van a seggében igencsak nehéz elhinni: léteznek fiúk, és lányok közötti barátságok. ( bár tegyük hozzá gimnáziumot követően Peterrel valóban több lett közöttünk, de ez részlet kérdés. Fiát soha nem hülyítettem. ) Nem igazán kedveltem, udvariassága, kimértsége mellett, nekem mindig volt valami sötétség a tekintetében. Ezt persze a fiúknak nem árultam el, Harrynek hogyan is tettem volna? Egy-két eset volt, mikor elküldött minket, mikor mérgesen, derűsen ért haza. Ez teljesen érthető volt a felesége halálát követően. Azóta mióta Harry elkezdet eltünedezni párszor utána találkoztunk, mikor a felesége emlékére készített alapítványnak ugrott neki Harry. Ezeken a találkákon vidám, és lelkes volt, biztatta a fiát, ami szimpatikus volt számomra.
Hogy mit tartogat a jövő, és miként fogunk a játéktéren találkozni? Ez csak is magán múlik.
Emme's Codes

Csak egy igaz nemezis létezik! 64aaa26b565bf604fcdd67bf0bc60349

Karakterlap :

Karakterdal :

Kapcsolat :
Csak egy igaz nemezis létezik! 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f48654550523439723266647a46773d3d2d3635323437373333372e313536353765396136333232333861653130373734373036333236362e676966
Peter Parker

Profil gif 2 :
Csak egy igaz nemezis létezik! YLREhps

Peter Parker a Nap Hősének tart

Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.