Marvel: Madness Returns
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Marvel: Madness Returns
Oldalplotok Ta LoMorlockokTVAS.H.I.E.L.D.EmbertelenekWakandaBayville S.A.B.E.R.Raft Sentinels Üdv!Köszönt Téged a Föld-6969!

Pánikra semmi ok, mind össze vagyunk zavarodva. A kérdéseink és a kételyeink visznek minket előre. Csatlakozz hozzánk! Keressünk együtt válaszokat, fedezzük fel és formáljuk a valóságot! Bizalmunk jeleként hozzáférést biztosítottunk számodra az itt található tudásbázishoz. Izgatottan várjuk, hogy Te is nyomot hagyj benne!

Üdvözlettel: Interdimenzionális Diplomáciai Testület
Fontos linkekSzabályzat Világleírás MCU canon lista ET minta Univerzum foglaló Foglalt avatarok IC híreink Elkészültem! OOC híreink Eddig történtek Kredit Discord szerverünk Update'24
NOV 19
A Marvel: Madness Returns 1 éve nyitott meg.
'24
SZEPT 14
Oldalunk új kinézetett kapott, az Ana Codes mintája alapján.
'24
MÁJ 15
Az oldalra beköszöntött a tavasz, így jelenleg is 2026 tavaszát írjuk az oldalon.
'23
NOV 19
A Marvel: Madness Returns megnyitotta kapuit.
BelépésJelentkezel a Bosszúállók közé?

Elfelejtettem a jelszavam!

2026, tavasza EmbertelenekTagok keresettjei
Az oldal vezetősége Percike, a Mindenható Stan Lee, a Mesélő
Pusztulás számláló
Rise of Hydra
20%

Multiverse of Madness
15%
Chatbox
Legutóbbi témákJelenleg futó küldetéseink
» This is Our Life
by Eric Brooks Ma 6:21 pm-kor

» The strain I am under
by Cortez Constantine Tegnap 3:00 pm-kor

» Angels can cry
by Cortez Constantine Pént. Nov. 22, 2024 7:16 pm

» Take me down to the Paradise City
by Cortez Constantine Pént. Nov. 22, 2024 6:36 pm

» Yoko kódtörője
by Shu Kyoko Pént. Nov. 22, 2024 2:17 pm

» Running from my shadow
by Eric Brooks Csüt. Nov. 21, 2024 12:41 am

» LazyTown Goes Digital
by Eric Brooks Szer. Nov. 20, 2024 11:36 pm

Statisztika
Összesítőnk
Ki van itt?A S.H.I.E.L.D. és HYDRA aktív ügynőkei
Nincs

Raven M. Shaw
• doing the best they can •
Csüt. Nov. 14, 2024 10:39 am

Shu Kyoko&Raven

Itt ez a különös illatú férfi emlékeink vélt kincsesbányájával, miért ne idézhetném fel most, szippanthatnék mélyet az idő Morpheus múltjából.
Thanatos említésénél óvatosan megvonom a vállam, bár magam sem tudom, értem mit akar, az mindenesetre bosszantó, hogy egy ugyanolyan világot kaptam és kellemetlen fogságot, idegen emberekkel, az anyám nélkül, érezhetném magam akár veszélyben is. Mindez roppant kényelmetlen, noha szavakba nem foglalom, hiszen ő végre ismer, a legkevésbé sem akarok halandónak tűnni előtte.
Kezét nyújtja, én megfogom, félig lehunyt szemmel nyúlok az álom édesded pereme után, megragadom ismerős palástját, magunkra vonom és minden földi kényelmetlenség másodlagossá válik.
Hazaérek. Itthon, itt az álomvilágban magabiztosabban húzom ki magam és lépek egyet hátra, hogy megszemléljem, lendületes, úrias, Morpheus erejével átitatott mozdukatokkal.
Különös múltba érkezünk, egy kisróka keleti életébe, ahol sóhajtva guggolok le ifjú alakja előtt, talán ő, felnőtt képében szintén velem tart nosztalgiázni. Sietős pillantással mérem fel milyen hatással van rá az emléke, így, szinte fizikailag, külső szemlélőként, elvégre furcsa lehet önmagad kívülről látni. Én a helyében biztosan megnézném a hajam hátulról, avagy az öltözékem mintáit, összetételét, légzéstől liftező mellkasom. Mély levegő és mosoly, mert meditál, biztosan itt ragadta magával egy álom, Ő, én, akkor régen, kiszabadítottuk. Tehát róka és megfürdött egy olyan álomban, ahol a holdat bámultuk. Morpheus régi alakja most nincs velünk, én és ő, valamint kis rókakora bámulunk fel a holdra.
-Szép álommal fogadott, fogadtalak, az álombéli vizesség is kellemes tud lenni, nem is vagy igazából nedves. Hmm
Bizsergeti meg torkom a felismerés, ahogy eggyé válok a kis róka tudatával és Moprheus egykori szeretete belém költözik. Bár ő nem mindig nevezte kegyesnek, azt hiszem a szigorúság olyan fogalom, amit még meg kell értenem. Mindenesetre tanítottam, sok holdat mutattam neki és most, jelenleg is feladatomnak érzem vezetni, ha kell még valahová, ha tart még valamerre. De csak nem befejezettek az istenek, mindegy, mennyi idő telik el. Megértem, emlékszem és kirántom magunkat az álomból, mielőtt akár egy újat elemeznénk, ha akar még mutatni.
-Elértem, hogy aggódjanak érted a vének, ez jó. Meddig tartottak bent? Az is nagyszerű, hogy ennyit tanultál tőlem, avagy ha nem is az erőd java részét, de mégis és hogy ha kegyetlenségben is tapasztaltál, azért ugye számíthattál rám. Hát ez most is így lesz, hogy tudd, bár nem vagy barlangban, hogy kiszabadítsalak, azért mondd, ha van bármi, amiben segíthet egy álom. Segítettem előhívni mind a kilenc farkad? Egyszer úgy megfognám.
Nézek rá komolyan, szinte szeliden, ahogy vágyom a rókafarok puha, tekergőző érintésére. Talán a valóságban sem lenne rossz, persze előbb fizikai dolgokkal kell foglalkoznunk, meghozzák a rendelésünket, remek, alávaló dolog volna ismét szédülni.

Profil gif 1 :
Eat, sleep, dream Bf4645559a612fea7d736dc3cf93b8d289402f74

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :
Eat, sleep, dream 4b08682a18f4a5509017a205f2a0bc55942b71b5

Shu Kyoko
• doing bad for good reasons •
Vas. Okt. 20, 2024 12:44 pm

Valamilyen szinten meglepett amit hallottam, ám nem kezdtem el arról faggatni, hogy mi történt, az ezek szerint előző megtestesülésével. Kissé bonyolultabb volt az ő esetében a halhatatlanság, mint mondjuk az enyémben, de hasonlítottunk is egymáshoz. Jóleső ismerőséggel ölelt körbe pokrócként ez az ellentmondás, és egy méretes sóhajjal engedtem ki az addig bent tartott levegőt az orromon. Ahogy ő, jómagam is meg tudtam szállni mások testét, és a magamévá tudtam tenni azt, bekebelezve az előző tulaj lelkét. Ez, az esetek nagy részében kissé talán barbár, ragadozó folyamat volt, eddigi évezredeim alatt, egyedül egy eset volt kivétel, kinek testét a mai napig is viseltem, és akinél ügyeltem arra, hogy regeneráljam, vagy épp begyógyítsam a sérüléseket, nem pedig ledobott ruhaként hagyjam hátra. Barátom ennél jóval finomabb, kecsesebb volt. Ő nem elfogyasztotta a másik lelkét, eggyé vált vele. Egy jóval lassabb, gyengédebb folyamat ez, ahol nem dominált, összeolvadt. Kissé elvesztette mind a két fél önmagát, hogy egy új, más váljék belőlük. De mégis mindig az Álmok Ura maradt.
Thanatos említésére picit megrándult a szemöldököm. Nem volt ismeretlen a neve az én számomra sem, ámbár ténylegesen sosem jöhetett el értem! Legfeljebb az áldozataimért. Szusszantam egyet, hisz pontosan emlékeztem, meg tudtam, mennyire frusztrálta őt ez a tény, kívül estem a hatáskörén. Amit hát… néha elővett engem is a youkai vérem, és nem mondom, soha nem pimaszkodtam vele, szép finoman megbújtatva az esetleges találkozásaink, mélyebb rétegeiben.
Had tippeljek, kedvére való lenne bekebelezni az álmok fogalmát is… - vontam fel a szemöldököm. Mi másért ármánykodott volna pont ilyenkor?
Kérésére minden gond nélkül nyújtottam felé a kezemet. Ha szeretne rám emlékezni, ez inkább volt öröm a számomra, minthogy idegenkedéssel töltött volna el. Kis róka korom óta rá mertem bízni magam bármikor! Tudtam jól, hogy a kegyetlenség és a gondoskodó kegyesség különösen ellentmondásos keveréke volt ő. Azonban azzal is tisztában voltam, hogy mindig is az embereket szolgálta. Annak ellenére, teljhatalmú úrként uralkodhatott volna rajtuk, hisz az álom hatalmas erő. Mégis alázatosan szolgált. Hogy ne bíztam volna ezek ismeretében rá magam?
Nem számoltam azonban arra, magával ránt az álomszerű emlékképekbe engem is.
A zuhanás után, mikor kinyitottam a szemeimet, újfent a jól ismert büntetésbe voltam. Elnyomtam egy sunyi mosolyt, ahogy a szikla terem előtt még hallottam a falu egyik vénjét (az egyik kedvenc célpontomat) áriázni felelősségről, meg hasonló, unalmas, és inkább emberi, mint róka fogalmakról. A sikerem félreérthetetlen jele volt ez, ami büszkeséggel töltött el. Már csak azt kellett tökéletesre csiszolnom, utólag se kapjanak el!
Lótuszülésbe tornáztam magam, hisz most egy jó pár napra be leszek ide zárva étlen-szomjan, ez nem is volt kérdés. Behunytam a szemeimet, elvégre meditációban sokkal hamarabb telt az idő, és abban reménykedtem, hogy talán kicsit még jobban megismerhetem a fajom, és így a saját erőmet is. A cseresznye szirmok és virágillat járta át erőm legfelsőbb rétegét, tökéletesen elrejtve a tükrök és a füst-köd rétegét. Ismertem ezeket az aspektusokat, hisz az illúzióhoz valamennyi tökéletesen passzolt. Érdekes érzés volt, hogy míg a virág világos, szinte fényes érzés volt, a tükörkép és a füst egyre jobban ködösítette, sötétítette az érzett színeket. Egyre jobban keveredtek az érzékszervek is, minél mélyebbre hatoltam lényem rejtekébe. Ám ami itt történt, arra nem számoltam. Sikerült túljutnom a tükörképek és füst rétegén, és mintha egy kellemesen langyos tóba pottyantam volna, ami a telihold ezüstös fénye világított be. Ezt már a sötét kék, és a fekete uralta, a csillagok fagyosan kellemes illatával, és a Hold kápráztatott. Parányi, két farkú rókaként csodálva bámultam a hatalmas égitestet. Ösztönösen tudtam, hogy a lényem része, hogy közöm van hozzá, talán még több is, mint a Naphoz. Ekkor éreztem meg azt a különös erőt. Egy lény, entitás, aki nem lehetett volna a lelkem, az erőm mélyén, mégis megmozdult. Lefagyasztott a félelem, ahogy megéreztem az erejét, noha úgy tűnt, igyekezett visszafogni magát. Mégis kivert a hideg veríték erejétől és hatalmasságától. Atyámat, Anyámat és az ősi bölcs sárkányt is ismertem. Miről beszélek, a szüleim halhatatlanok és istenek voltak, hatalmas erővel. Hozzá voltam szokva az erőhöz. Ez mégis más volt. Éreztem benne, milyen végtelen, hogy egyszerre tud kegyetlen, de kegyes is lenni. Menekültem volna, az ösztöneim foxtrottot jártak, mégis le voltam fagyva teljesen.
- Hello - mintha a lényem kétfelé szakadt volna, és kívülről figyeltem, hogy megszólalok, sőt megszólítom ezt a hatalmas entitást. - Ki vagy? - mármint tudtam, hogy kíváncsisága a fajtámnak mélyen gyökerezett bennünk, de ez túl mélynek tűnt abban a pillanatban. Azonban a lény, akit nem láttam, csak éreztem, mintha elmosolyodott volna, és végig simított volna a kobakomon. Észre se vettem, hogy mind a két farkincám önkéntes söprögetésbe kezdtek mögöttem, a sóhaj szerű érintésére. Nem hallottam, inkább csak tudtam a válaszát. Nem adott nevet, csak azt tudtam, visszavár, és hogy új dolgokat fog tanítani nekem, ha igyekszek.
Az egész, álom szerű megtapasztalásból, szinte visszaszippantott, hogy úgy rázkódott meg a testem, mintha a villámok fehér tigrise vitt volna a hátán, futás közben. Lassan nyitottam ki a szemeimet, és extra közelről megszemlélhettem magamnak a falu vénjének aggódó arcát. Inkább vissza is csuktam a szemeimet, túl közel volt, majd pattantak ki újra a látószerveim, hisz már nem a barlangszobába voltam!

Adat - Adat - Adat

Shu Kyoko
Profil gif 1 :
Eat, sleep, dream Cc6e8e08f59a63d5c60c153a8c9c8c05bddf1532

Karakterdal :
Eat, sleep, dream Fbbd458788bcf40d0ba8fdeeadcad6f3c6d51d62

Profil gif 2 :
Eat, sleep, dream 51d06ff7dfcd440b5f9256021206687be553d696

Raven M. Shaw
Hétf. Szept. 23, 2024 5:41 pm

Shu Kyoko&Raven

Beleszagolok az idegen férfi körülöttünk szállongó, ismerős esszenciájába, felveszem a rövid viszontlátásnak örülő, emberi mosolyt. Egy pillanatra, elvégre ilyenkor a holmiféle vércukorszinttel én is ember vagyok.
-Mindjárt vissza idézlek, de valóban szükséges hozzá szilárd ülőhely.
Pillantok hátra vállam felett egy boxra, miközben még kapaszkodom, aztán hirtelen engedem el, hiszen micsoda szégyen lenne, ha nem állnék meg a saját, emberi lábamon. Hát igen, jogos kérdés, a felszaladó szemödök nem válasz rá, se a pöfögő sóhaj, ami körbe énekli a körülöttem terjengő halovány energiát. Morpheus még nem egészen én vagyok.
-Hosszú történet.
Vetem lábaim az ülőhely irányába és kissé akadozva, de elegánsan foglalok helyet, hátravetve köpenyszerű kabátom, mint anyám koncentrfelvételein a zongoristák.
A cukrom egy második adagnak hála teljesen helyreáll, ezért már a kellő méltósággal ülök, tartásom egyenes, kifejezésem a régi királyok elfedett pompáját idézi.
Ajkamra halovány mosolynak visszafogott árnya húzódik, mert hozzám méltó megszólítást kapok. Mély, kedves levegőt tüdőzök be ebből az édes illatú helyből, tetszik. Lehetne álom.
-Köszönöm és hogy felismerted valódi, még rejtező természetem, még nagyobb hálával tölt el.
Még egyet tüdőzöm belőle, érzem az ismerősség illuzórikusságát, de még nem emlékszem egészen ki ő. Morpheus barátja az én barátom.
-Egy új aroma, igen. Morpheus egyelőre csak részben vagyok én, minthogy isteni voltát és végtelenségét rám ruházta, így tulajdonképpen én Raven vagyok és csak fokozatosan változom át az Álmok urává, halandóból valami többé. Még…tartanak a béklyók és szükségletek, főleg ebben a világban, mert nem ide tartozom. Thanatosz tehet róla, belerondított a tervünkbe. Igazából Morpheus átruházta az erejét belém, de még csak fokozatosan szakadnak fel az emlékei. Nem tudom így érthető-e, de…
Kinyújtom kezem, át az asztalon, keresve az övét, vagy a csuklóját, amivel hozzá érhetek.
-Szeretném látni a közös múltunkat, emlékezni.
Amíg kihozzák a rendelésünket lesz is rá idő, hiszen az relatív, behunyom szemem, próbálok összekapcsolódni elméjével és előásni Morpehuséból azokat a bizonyos közös metszéspontokat, mély belégzésekkel előhívni az ismerős idegen lényét, a közös emlékeket vele, egy apró rókakölyök képe jelenik meg előttem, különös érzés lesz úrrá rajtam, ahogy így, behunyt szemmel fogom, ha ő jóváhagyja ezt, mintha az álom finom ujjai a törékeny illúzióéval kapcsolódnának. Kavargó örvény keveredik az apró rókakölyök körül, színes meseképekben, gyorsan forgó és én beleszédülök, berántom őt is a rég volt emlékbe.

Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :

Shu Kyoko a Nap Hősének tart

Shu Kyoko
Vas. Szept. 15, 2024 12:39 pm

Oké, nem mondom, hogy nem adott aggodalomra okot, mennyire tényleg majdnem összeesett a fiatal férfi előttem. Ráadásul nem teljesen így emlékeztem rá, de nem tudtam volna egyből megmondani, hogy mi volt más. Nyilván nem volt szokásunk személyesen találkozni, de gyerekként az erőm egy részének hála, ezzel az ismerős erővel játszottam, amikor tegyük azt, büntetésbe voltam, gyakoroltam, vagy hasonlók. Amikor el voltam zárva a sziklába, akkor is sokat segített abban, magamnál maradjak, hogy léteztek álmok. Az Álmok urának ereje, inkább az erejének a közelsége volt az egyik kapaszkodóm, aminek hála az ép eszemnél maradtam.
A kissé álomittasnak ható visszakérdezése igazolt abban, hogy tényleg megváltozott. Az Álom fogalom volt, és mint olyan halhatatlan. Aki vigyázott rám, nem egyszer, és most mégis azt kérdezi, hogy ki vagyok, és hol találkoztunk. Elvesztette volna az emlékeit, vagy az egész lényét változtatta meg? Netalán szimplán csak egy voltam a megszámlálhatatlan játszópajtásai közül? Bármi is volt az indok, nem sértődtem meg rajta. Jelenleg olyan fiatalnak tűnt, hogy rajtam volt a sor, picit megtartsam, és ha kell vigyázzak rá addig, míg magához nem tér, vagy bele nem tanul újra a régi formájába. Amiről nyilván neki nem is kellett tudnia. De mi rókák, ha kaptunk valamit, mindegy volt, hogy jót vagy rosszat, természetünkből fakadóan vissza is adtuk azt! Sokszorosan…
Szóval mosoly telepedett a képemre, a kérdésére, és szusszanással fojtottam el egy nevetést.
- Ezek szerint emlékszel rám, legalábbis részben. Amint megkapjuk a rendeléseinket, és le tudunk ülni, részletesebben is kitérhetünk erre. Itt most a kérdés az, mióta van szükséged vércukor szintre? - vontam fel kíváncsian a szemöldökömet. Úgy emlékeztem rá, már az érzések alapján is, amit az ereje keltett bennem, hogy egy egyszerre óriási, és embertelen hatalom, mégis képes volt bársony takaróként körbe fogni az én erőmet, és tartani bennem a lelket, amikor arra a legnagyobb szükségem volt.
Inkább gyors még egy cukor után kotortam a zsebeimbe, meg nyomtam a kezébe, miután szerencsére találtam egy autentikus darabot, míg tényleg le nem huppanhattunk a helyünkre. Figyelmen kívül hagytam egy pillanatra az előttem gőzölgő csészét, és kissé hunyorgó szemekkel néztem az előttem ülőre.
-Álmok Ura, üdvözöllek New York-ban. - biccentettem mindenek előtt, szándékom szerint elegánsan. - Korábbi kérdésedre válaszul, személyesen most találkozunk először. Azonban mindig is ott volt az erőnk egymáshoz közel. - döntöttem oldalra a fejemet. - Pont ezért meg kell, hogy kérdezzem, mi történt? Több ezer éve találkozunk, kommunikálunk egymással a hatalmunkon keresztül, így nem kérdés, hogy felismerlek. Mégis, valami más, mint szokott. Egy plusz aroma, ha szabad így fogalmaznom - arra külön figyeltem, hogy véletlen se legyen semmi fenyegető a megjelenésemben, vagy kisugárzásomban.
Arra pedig bölcsen nem hívtam fel a figyelmét, hogy meg kellett kérdeznie, hogy ki vagy mi vagyok! Ha nem is név szerint, de az illúziót régen mindig felismerte bennem. Úgy sejtettem, azért is vigyázott rám, vagy legalábbis tartotta fiatalabb koromban velem a kapcsolatot, hisz elmosódik az álmok és az illúziók között a határ.
Az eszembe sem jutott, hogy megkérdezzem tőle, miben segíthetek. A kellően erős, és öreg lények ritkán kértek segítséget közvetlenül, sőt… elfogadni sem volt nekik egyszerű, úgy tapasztaltam. És miért bántottam volna meg már kezdésnek azzal, hogy itt azt gondolom, ami esetleg neki nehézséget okoz, majd az én fiatal, csak pár ezer éves személyemnek menni fog? Inkább hazám jó szokásához híven megpróbáltam körbe járni a kérdést, és ha tudom, hogy menne a segítség, akkor azt úgy megoldani, hogy lehetőleg a másik fél észre se vegye, ha nem muszáj!
Adat - Adat - Adat

Shu Kyoko
Profil gif 1 :

Karakterdal :

Profil gif 2 :

Raven M. Shaw
Szomb. Szept. 14, 2024 11:13 am

Shu Kyoko&Raven

A valóságban mindig darabosabban mozogtam és amióta megkaptam Morpheus örökségét méginkább nagy ívben kerülöm, amit a halandók szükségletként könyvelnek el, mindazonáltal talán, lehetséges, hogy még nem egészen emelkedtem isteni magasságokba.
Lehorgonyozok a valóság néma pultjánál és annyira nem bánom, hogy vannak érzékeim, avagy csokis, csipkebogyós dolgok léteznek ideát.
Nem csak az álomúrságot kell szoknom, de úgy tűnik ezt a valóságot és annak gyáva felszolgálóit, a reggeleket, tömegek nyomulását, az újra járást, létezést.
Még éppen szétfújom a fejem homályosító fellegeket, amikor megszólít egy érzésre érdekes, valahonnan messziről ismerős idegen, akinek emléke mégsem egészen kúszik tudatomba. Megkapaszkodom belé, ahogy hirtelen fordulatomban megpróbál leteríteni a szédülés. Ostoba, földi dolgok és természetesen ráfogok mindent a fogságomra.
-Természetesen, nem engedhetek meg olyan ostoba dolgokat, mint rosszul lenni, akárcsak holmiféle senki. Megesik, egy úgynevezett vércukorszint nem kedvel túlságosan és hosszabb ideje nem ettem. De csak ennyi. Mindjárt megkapom a rendelésem. Honnan vagy ilyen ismerős? Egy álomból?
Elveszem a cukrot, amíg készítik a rendelésem és segít, kissé kitisztul az elmém, jobban az ismerős idegen arcába tudok nézni, noha egyelőre minden fürkészés meddő, mélyre kell ásnom az öreg rám hagyományozott emlékeiben, egyelőre kevés cukrom van hozzá és komfortosabb lenne egy álomban. Aztán elengedem, mert már stabilabbnak érzem a talajt, különben sem áll szándékomban gyengeséget mutatni.

Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :

Shu Kyoko
Hétf. Szept. 09, 2024 2:52 pm

Két mozdulat között torpantam meg, ahogy megéreztem ezt az ismerősen ismeretlen illatot. Nem lehetett pontosan semmihez hasonlítani, bár az édes aromája eltéveszthetetlen volt. Egyszerre juttatta az eszembe, az esti kakaó fahéjjal megszórt, álmosítóan vaníliás ízét, alhangon egy kis macskagyökér szaggal. Ismerős bizsergéssel szaladt végig a hátamon az érzés, és akaratlanul is mosolyra húzódott a szám. Szemeim borostyán sárgán izzottak fel, ahogy elindultam felkutatni ezt a régen érzett hangulat forrását.
- Aki bújt, aki nem... indulok! - suttogtam magam elé, szinte dalolva. Egy pillanatra elfelejtkeztem, minden elbújási és lapulási szándékomról. A Hyakki Yagyomban lévő baku is ébredezni kezdett.
Nem volt nehéz az álmok urát megtalálnom. Valójában kellően hasonlított az erőnk ahhoz, ne legyenek kétségeim, hogy ő is tudni fogja, ki szakadt a nyakába. Ugyanis ez volt a végső célom, hogy lelkesen a nyakába landoljak, hisz gyerekkorom óta incselkedünk egymással a délibábok és a napközbeni álmodozások peremén játszva. Igazán ideje volt, hogy személyesen is találkozzunk, ne csak az erőnkön keresztül!
Felszaladt szemöldökkel figyeltem, ahogy egy meglepően kölyök képű, és nem mellesleg illata alapján is fiatal, nem több száz, vagy ezer éves lény sétált előttem, finoman szólva is, a világát se tudva. Mégis meglepő élénkséggel kerülgette a környezetét, nem szaladt bele senkibe, és úgy tűnt, hogy tudja, hova viszik a lábai.  
Érdeklődve követtem egy étkezde-kávézó, nem tudom Amerikában erre van-e valami egyedi megnevezés, vagy sem. Hangtalanul soroltam be mögé a sorba, hogy lássam mit rendel, és igen, a rókák kíváncsiak, ezt soha nem is tagadtam, illetve, hogy ha beténferedik az egyik asztalhoz, mire feleszmél, már ott ülhessek úgy előtte, mintha az mindig is az én helyem lett volna, és ő ült volna oda hozzám. Fejbe tökéletes volta terv, azt leszámítva, hogy a fiú, vagy fiatal férfi úgy ténfergett, mint aki tényleg nincs teljesen ébren.
Óvatosan közelebb léptem hozzá hátulról, míg a rendelését leadta, mert úgy megtántorodott, kéznél akartam lenni, ha véletlen elesne, nehogy itt átaludja magát a túlvilágra!
- Bocsánat! - köszörültem meg mögötte a torkomat - Jól vagy? Az előbb eléggé szédelgősnek tűntél! Ne vedd sértésnek! - toltam a markába egy töltött cukrot, és magamba fohászkodtam, ne nézzen se cukros bácsinak, se ne nyelje itt félre a kókadozása közben.

Adat - Adat - Adat

Shu Kyoko
Profil gif 1 :

Karakterdal :

Profil gif 2 :

Raven M. Shaw
Szer. Szept. 04, 2024 8:35 am

Shu Kyoko&Raven

Éhesen szívom be az idegen New York nem nekem szánt levegőjét, bár ez is tele van szmoggal. Valahol túlságosan hasonlít ez a világ ahhoz, amelyet otthagytam és ez, ha már ide kerültem, nem tetszik, igazán tartogathatna több érdekességet.
De a reggeli utcák ugyanolyan porosak, az épületek szürkék, álmosak, hangyaként rajzanak ki-be az emberek, falak veszik körül őket, hogy aztán falakba temessék magukat.
Egy visszhangos betonút komponál zenét lépteimnek, szédülő fejem körbekering, mégis indul az orrom után, valahol pékárukat sütnek és most jöhet a kávé, levegőben kapok el egy gyümölcsös illatot.
Ha meg lehet szokni egy teljesen másik világot, ami mégis ugyanolyan, teljesítettem a feladatot. Megnyugtató, hogy az erőm és Morpheus emlékei is ugyanazok maradtak, én sem változtam, ugyanakkor kétségbeejtő, hogy itt nem találom az anyám és a hollóm, mintha egy részem odaát maradt volna.
Rá akarok jönni a világjárások nyitjára és idehozni őket, mert tetszik, hogy itt nincs más Álomúr rajtam kívül, és anyámnak is nagyobb tér jutna rajongni a szuperhősökért.
Fontos volt megtalálni a saját stílusom, szerencsére itt is szeretik a feketét, így lehetek, aki voltam odaát is, hosszú kabátban, fekete garbóban és nadrágban, álmodhatok, akármit létrehozva belőlük, de sajnos emberi szükségletek is bolygatnak, ugyanúgy. Ezért bánom, hogy nem kerülhettem valahová, ahol egészen Istenné válhattam volna mindenféle földi baromságok nélkül, ahogy szerintem Zeusz sem vonult el New York Times-al a mellékhelyiségbe, úgy nekem is felesleges lenne cipót ennem az életbenmaradáshoz. Addigis, amíg megveszem, rágom, élvezhetnék ugyanilyet valamelyik álomban, csak ott a dzsem beszélne hozzám.
Mielőtt összeesnék mégis eljutok a kávézóig, nagy levegővétellel kergetem el a szürke foltokat szemeim elől és mogorván, merően nézem a kínálatot. A pult mögötti fiatal srác kissé összerezzen, de én máris leadom a rendelést, kellemetlen lenne elájulni, keménynek, hidegnek tűnik a padló és túl közel van a kandallóhoz a lépcső pereme, valamelyiket biztosan eltalálná a fejem.
-Üdv, a csokisat kérem és valami kávét, az előbb megaradtam egy illatot. Volt benne… eper, csipkebogyó. Legyen inkább csipkebogyó. Gyorsan.
Kapaszkodom meg a pultban, tényleg csak végső kétségbeesésemben szoktam enni, amikor már rosszul vagyok. Lehet, hogy nem is baj, hogy anyám átmenetileg egy másik valóságban siratja hiányom, a héten nem kell az anonim anorexiások körében bevallanom mennyire feleslegesnek tartom az anyagcserét.

Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :

Ajánlott tartalom
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.