Marvel: Madness Returns
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Marvel: Madness Returns
Oldalplotok Ta LoMorlockokTVAS.H.I.E.L.D.EmbertelenekWakandaBayville S.A.B.E.R.Raft Sentinels Üdv!Köszönt Téged a Föld-6969!

Pánikra semmi ok, mind össze vagyunk zavarodva. A kérdéseink és a kételyeink visznek minket előre. Csatlakozz hozzánk! Keressünk együtt válaszokat, fedezzük fel és formáljuk a valóságot! Bizalmunk jeleként hozzáférést biztosítottunk számodra az itt található tudásbázishoz. Izgatottan várjuk, hogy Te is nyomot hagyj benne!

Üdvözlettel: Interdimenzionális Diplomáciai Testület
Fontos linkekSzabályzat Világleírás MCU canon lista ET minta Univerzum foglaló Foglalt avatarok IC híreink Elkészültem! OOC híreink Eddig történtek Kredit Discord szerverünk Update'24
NOV 19
A Marvel: Madness Returns 1 éve nyitott meg.
'24
SZEPT 14
Oldalunk új kinézetett kapott, az Ana Codes mintája alapján.
'24
MÁJ 15
Az oldalra beköszöntött a tavasz, így jelenleg is 2026 tavaszát írjuk az oldalon.
'23
NOV 19
A Marvel: Madness Returns megnyitotta kapuit.
BelépésJelentkezel a Bosszúállók közé?

Elfelejtettem a jelszavam!

2026, tavasza EmbertelenekTagok keresettjei
Az oldal vezetősége Percike, a Mindenható Stan Lee, a Mesélő
Pusztulás számláló
Rise of Hydra
20%

Multiverse of Madness
15%
Chatbox
Legutóbbi témákJelenleg futó küldetéseink
» This is Our Life
by Eric Brooks Ma 6:21 pm-kor

» The strain I am under
by Cortez Constantine Tegnap 3:00 pm-kor

» Angels can cry
by Cortez Constantine Pént. Nov. 22, 2024 7:16 pm

» Take me down to the Paradise City
by Cortez Constantine Pént. Nov. 22, 2024 6:36 pm

» Yoko kódtörője
by Shu Kyoko Pént. Nov. 22, 2024 2:17 pm

» Running from my shadow
by Eric Brooks Csüt. Nov. 21, 2024 12:41 am

» LazyTown Goes Digital
by Eric Brooks Szer. Nov. 20, 2024 11:36 pm

Statisztika
Összesítőnk
Ki van itt?A S.H.I.E.L.D. és HYDRA aktív ügynőkei
Nincs

Sooraya Qadir
• doing good for good reasons •
Szer. Júl. 31, 2024 8:25 pm
Comedy of ErrorsXavier Magániskola | 2026 | Mirage
Váratlan látogatóm távozását követően meglehetősen sok időt töltök elmélkedéssel és imával, mire némi megnyugvásra lelek. Tíz perces késéssel észlelem csak, hogy Cessily már üzent nekem a vacsoraidő miatt: szerencsére akadt még egy kis dolga, így nekem sem kell rohannom a készülődéssel. Ha lehet, a szokásosnál is jobban az arcomba húzom a nikábomat, mintha ezzel pótolhatnám a korábbi mulasztásomat. Arra jutok, hogy várakozásképp akár el is indulhatok az étkező felé, hátha lesz alkalmam néhány szót váltani a többiekkel, mielőtt Cessel elvonulnánk a szertartásszerű közös kajálásunkhoz.
Surge már visszafelé tart valamelyik barátnője társaságában, és feltűnően jókedvűen mosolyog rám, mialatt közeledünk egymáshoz.
- Nézzenek oda, Sooraya! - szólít meg, alighogy odaér hozzám. - És én még azt hittem, Elixír jóllakatott.
Hosszan szívom be a levegőt az orromon át, mielőtt válaszolnék, de még így is ingerültebben cseng a hangom, mint azt terveztem.
- Mit mondtál? - Nagyon szeretném, ha ez az egész csak egy félreértésnek bizonyulna, és nem ismételné meg a hallottakat. Vagy, ha legalább nem tenne rájuk még egy lapáttal.
- Ó, nem kell szerénykedni. Hallottam, hogy szegény félmeztelenül rohangált hozzád ki-be. Jellemző, hogy épp a lényeget felejtse a szobájában, nem? - emeli égnek a szemét, majd önelégült mosolyt küld a barátnője felé, ami elég gyorsan meglepett fintorba fordul. Csak a gyorsaságának köszönheti, hogy sértetlen marad; öklöm a tenyerének feszülve áll meg a levegőben, ahogy kivédi a támadásom.
- Egyszer igazán befoghatnád. - Bár azt mondhatnám, hogy megbánom a viselkedésemet, de Norikónak mintha az idegeimen való akrobatika is a szuperképességei közé tartozna.
- Ezt nagyon nem kellett volna[ - érkezik a fenyegető válasz. Azt hiszem, mindketten pontosan tisztában vagyunk vele, hogyan zajlana a következő negyed óra, ha a diáktársaink egy csoportja nem ezt a pillanatot választaná rá, hogy visszatérjen a vacsorából. Surge megadóan engedi le az öklét, ajkain a jól ismert kárörvendő mosolya tűnik fel. - Később találkozunk. - Fordulj fel, válaszolom gondolatban, és kétségem sincs afelől, hogy a tekintetem tökéletesen közvetíti az üzenetet. Végignézem, ahogy elsétál, mielőtt én is továbbindulnék. Cessily már biztosan az ebédlőben vár rám; amíg odaérek, legalább lesz egy kis alkalmam lenyugodni.

Sooraya Qadir
Profil gif 1 :
Comedy of Errors D327ca6b14742987d856657081f9237f79a09ecc

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :
Comedy of Errors 0fc6cf0e6122cb4789b5f15f08bae9ac4231eefa

Josh Foley a Nap Hősének tart

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.