Marvel: Madness Returns
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Marvel: Madness Returns
Oldalplotok Ta LoMorlockokTVAS.H.I.E.L.D.EmbertelenekWakandaBayville S.A.B.E.R.Raft Bosszúállók Sentinels Üdv!Köszönt Téged a Föld-6969!
Pánikra semmi ok, mind össze vagyunk zavarodva. A kérdéseink és a kételyeink visznek minket előre. Csatlakozz hozzánk! Keressünk együtt válaszokat, fedezzük fel és formáljuk a valóságot! Bizalmunk jeleként hozzáférést biztosítottunk számodra az itt található tudásbázishoz. Izgatottan várjuk, hogy Te is nyomot hagyj benne!
Üdvözlettel: Interdimenzionális Diplomáciai Testület
Fontos linkekSzabályzat Világleírás MCU canon lista ET minta Univerzum foglaló Foglalt avatarok IC híreink Elkészültem! OOC híreink Eddig történtek Kredit Discord szerverünk Update'24
SZEPT 14
Oldalunk új kinézetett kapott, az Ana Codes mintája alapján.
'24
MÁJ 15
Az oldalra beköszöntött a tavasz, így jelenleg is 2026 tavaszát írjuk az oldalon.
'23
NOV 19
A Marvel: Madness Returns megnyitotta kapuit.
'XX
X X
A következő eseményünk ide kerül ki hamarosan!
BelépésJelentkezel a Bosszúállók közé?

Elfelejtettem a jelszavam!

2026, tavasza EmbertelenekTagok keresettjei
Az oldal vezetősége Percike, a Mindenható Stan Lee, a Mesélő
Pusztulás számláló
Rise of Hydra
20%

Multiverse of Madness
15%
Chatbox
Legutóbbi témákJelenleg futó küldetéseink
» How did We get so Dark?
by Laserian Harries Ma 4:49 am-kor

» Surprise or shock
by Laserian Harries Ma 3:48 am-kor

» LazyTown Goes Digital
by Laserian Harries Ma 1:55 am-kor

» With your Christmas of white
by Rosemarie Morozov Tegnap 10:31 pm-kor

» Út a vég kezdete felé
by Mary Jane Watson Tegnap 8:27 pm-kor

» Food brings us together - N&M
by Nimue Valen Tegnap 8:06 pm-kor

» Ghost of Christmas Past
by Winifred Wilson Tegnap 11:12 am-kor

Statisztika
Összesítőnk
Ki van itt?A S.H.I.E.L.D. és HYDRA aktív ügynőkei
Nincs

Thea D. Elliot
• doing good for bad reasons •
Vas. Nov. 10, 2024 5:24 pm

Trouble in Paradise City

A flancos férfi ego, az a fasz bajom van.
Szórakozott szusszantás borzolja felvont bajuszunkat, ahogy Coco felkenődik az utastér ellenkező oldalára, a karja könyékig a táskában, nem árul zsákbamacskát, pontosan azt húzza elő, amire számítok.
Ráfintorgok az eredeti, keresztre szögelt Messiásra, a döbbent, szakrális Messiás becses nevét méltatlan csend szögeli közénk a levegőbe.
Feljebb rántok egy szemöldököt, az izzadtságcseppek nyomában gúnyos kifejezés költözik az ábrázatára. Feszül a homlokunkon a bőr, Larry utoljára akkor szagolhatott hidratálókrémet, amikor az anyja bekente vele a pelenkás valagát.
Hallgatom a kötekedésben felszínre buggyanó zilált büszkeségét, mélyen, megértően dörmögök. Viszonzom a mosolyát.
– A bajszos perverziót magadnak köszönheted, Cortez. Egy szóval sem állítottam, hogy nem érdekelsz vagy leszarlak. Ez már a te szubjektív interpretációd. Hadd idézzem szó szerint mi hangzott el: jogomban áll visszautasítani a közös munkát a továbbiakban. Nem tartozom neked indoklással.
Lepillantok Jézusra, saccolgatom, mennyire szeretne vele kipiszkálni engem Larryből, netán kifeszíteni a helyére. Megérdemelt büntetés a végzetes bűnömért: merészeltem visszautasítani.
– Én sem sejtettem, micsoda jelentőséggel bírok számodra. Kontinenseket szelnél át értem? Ugyan, Cortez. Ne írjunk lovagregényeket! Mellékesen, egy valamire való gavallér értett volna a nemből.
Billogként égeti belém a tekinteted a gyűlöletet, még lelnék is benne némi mazochista élvezetet, ha nem tartanám az utálatot veszélyes, intenzív érzelemnek. Nem üzletelek efféle cizellált emóciókkal, Coco. Kiszámíthatatlanok.
Nyílik a zár, sőt, kimászok a kormány mögül inast játszani, elegáns mozdulattal, meghajolva mutatom neki az utat, majd megtámaszkodunk a kocsi tetején.
Megfeszül az állkapcsunk. Hét óra a levegőben, plusz két-három a reptérre, a váróban, onnan tovább. Kinyírom a megmaradt bátyámat, mire landol. Elásom a hulláját, a szellemét Conradra vagy Luciferre bízom, attól függ, melyik ajánl jobb alkut.
– Semmi személyes? Oh, kérlek, fulladj bele egy kanál szentelt vízbe, Constantine. Én vagyok az ügy, és ha az emlékezetem nem csal, márpedig nem szokott, senki sem ígért oda neked. Raymondnak végképp nincs felhatalmazása bárkit beavatni vagy bevonni.
Becsapom a járgány ajtaját. Ökölbe zárt kezünket Larry szúrós szövetnadrágjának zsebébe dugom.
– Hogyne! Legyél az ezoterikus Mary Poppins! A hamvasképű bácsi, aki kelletlen kishölgyeket nevel meg.
Közel lépek hozzá, öt-hat centiméterrel alacsonyabbról szuggerálom. Cukros kóla és olcsó pizza íze vegyül a nyelvünkön, ápolatlan körmök mélyednek a tenyerünkbe. Felöntöm jéggel az indulatokat. Hidegen csilingelnek a kérdéseim.
– Mégis mit remélsz ettől a kiruccanástól? Visszavágót? Elégtételt? Szállj magadba, Coco! Abszurd, amit művelsz. Az idődet pazarolod.
Megcsóválom a fejünket, és visszaültetem Larryt a vezetőülésbe. Cortezből figyelem, amint elernyed, lejjebb csúszik a teste, majd zavart nyögésekkel ébredezni kezd. Első, ám félő, hogy közel sem utolsó civil áldozat egy értelmetlen háborúban.

Thea D. Elliot
Profil gif 1 :
Take me down to the Paradise City Z5PuyVF

Karakterlap :
Take me down to the Paradise City WSD06HE

Karakterdal :

Profil gif 2 :
Take me down to the Paradise City MTBBFHD

Cortez Constantine
• doing bad for good reasons •
Vas. Nov. 10, 2024 2:41 pm
'Take me down to the Paradise City

Thea Ellioton gondolkodom, amikor a kurva életbe!
Nem elég nyomasztó, hogy taxiban nem lehet rágyújtani, belebámul arcomba a piros lámpa, még egy kibaszott részeg sofőrt is kifogok.
Felhörrenek, ajkam szegetébe tolult bazdmegek hadával, ez a munkád ember, vezetni kell tudni, semmi mást, de olyan éles kanyart vesz, hogy elmozdul súlypontom és a hátsóülés nem kívánt, ellenkező oldalán találom magam.
-Hé! Mi a fasz baja van?
Konkrétan megpatkázza a csotrogányt, ahogy lefékel, gumi csirkordul, mérges dudálástól visszhangzik még a fejem, ahogy leáll, tulajdonképpen világossá válik, a bajszos köcsög nem önmaga ma délután.
Először táskám mélyére túrok, rámarkolok a keresztre, terveim szerint a köcsög képébe fogom tolni és a beleröhögni a démonsistergésbe, de csak addig jutok, hogy előrántom Jézus keresztre feszített testét.
Cortez?
Mély levegőt szívok be, agyamban ezerféle miatyánk harsan, mind különböző nyelven. Az orosz baromi hülyén hangzik.
Levert a víz és most annak bizonyítékát tütetem el homlokomról, ahogy a meghökkenés kövér o-ját felváltja egy gúnyos mosoly.
-Azt hittem végeztünk egymással Thea Darlene Elliot, akkor mégis mi ez a bajszos perverzió? Miért érdekel, hogy én, Cortez hová utazom? Nem leszarod?
Ha nem mondja ki a nevem, talán lenyeletem vele a keresztet, még így sem biztos, hogy nem ez lesz a következő lépés. Nekem ment el az eszem, mindketten tudjuk, de roppant aggasztó, honnan az istenből tudja, hogy hozzá igyekszem. Nem tudhatja, nem szállt meg azóta senki közelit.
-Nem tudtam, hogy olyan fontos vagyok neked, hogy kémkedj utánam.
Ütök még egyet azon a vason, miközben megragadom a taxi ajtókilincsét. Előbb indultam, mert okos vagyok és mindig előbb indulok, ráadásul feltalálták a tömegközlekedést is. Gyűlölöm. Egy buszon láttam meg az első foszló hullám tíz évesen, kevés dolog borít ki jobban a tömegközlekedésnél, úgyhogy íme, még jobban utállak. Pedig kurvára meg akarom huzgálni a bajszod te köcsög. Nem hagyhatsz ki az ügyemből az engedélyem nélkül, de ha úgyis tudsz mindent…
A szemed közé nézek, rántok egyet az ajtón, remélem kinyílik, nem kell betörnöm.
-Különben sem hozzád megyek, hanem Raymondhoz, őt fogom kikérdezni rólad. Engedj el! Nem veszed el tőlem az ügyem a beleegyezésem nélkül. Különben is csak olyan kislány leszel, akit ezúttal megmentek, semmi…személyes.
Azt már tudom, hogy 21 éves vagy, hiába viselkedtél úgy, mintha elmúltál volna harminc. Nem igazán akartam elfogadni, de ez van, egy satnya kis kölyök Londonban, aki azt hiszi olyan kurva sok ördögűző közül választhat…

For: Thea, in London

Profil gif 1 :
Take me down to the Paradise City 850152462403afccde4ef819d271cd42

Karakterlap :

Karakterdal :

Kapcsolat :
Istennel és az Ördöggel

Profil gif 2 :
Take me down to the Paradise City 4a37e014600b215fec5518d5fdf0d7c3866b7fe8

Thea D. Elliot a Nap Hősének tart

Thea D. Elliot
• doing good for bad reasons •
Szomb. Nov. 09, 2024 7:55 pm

Trouble in Paradise City

„Kapd be, és kapd be azért is, hogy azt hiszed, bármit meghatározhatsz nekem.”
Coco utolsó mondata hozzám, a Helena bőrbe bújt anomáliához. Narratív jelentőséggel ruházom fel, úgy csinálok, mintha élénkebben emlékeznék rá a többihez képest, hiszen a kálváriánk végszava. És micsoda végszó!
Lehetett volna.
Lezárhattuk volna ennyivel. Ő utálja, amikor kontrollálják, én karriert építettem mások irányításából. Nekem megfontolt professzionalizmusra van szükségem, neki sértette a méltóságát a tárgyilagos hangnem. Egyszerű a képlet.
Elvarrtam a szálakat Casper után, rendeztem a tartozásaimat, pénzt utaltam, lakást újítottam fel, macska kaját, almot, fotelt rendeltem Bastet nevében. Hagytam magunkat visszazökkenni. Kívülről működött. Ismerős status quo-ra tértem haza Szarháziba, Cortez jelenléte pusztán füst és bagószag formájában lengte be a kócerájt, fizikai valójában a múltszázadba járt nyomozni. Nem vettem fel az ügy fonalát. Eleget kutakodtam saját jogkörben, ráadásul kezdett kétoldali migrénem kialakulni az okkulttól. Hadd göngyölítse fel egyedül a legújabb rejtélyét! Legalább eltereli a figyelmét az enyémről. A háziállat-elhanyagolás viszont nem maradt megtorlás nélkül. Négy teli hamutál, tucatnyi elkobzott, messzi helyekre rejtett cigaretta bánta.
Most itt sóhajtozik a srác, a fejünket lapogatja. Már az is gyanús volt, ahogy takarítást mímelve átrendezte, újracsoportosította a kuplerájt. Nem néztük jó szemmel a megtömött hátizsákot. A szülői búcsúztatót sem hallgatjuk jó füllel. Nyervogássá érik a balsejtelmem.
Az ügy, amivel nem bízták meg?
Rápakolom a mancsunkat a kezére, és felhunyorítok rá. Elintéz minket egy puszival. A panaszos nyervogás majd a kiskedvenc rimánkodása lesz távozó gazdijához, holott egy felháborodott pióca sikít benne a túlbuzgó, önkéntes ördögűzőjével.
Elrugaszkodom, át Coco testébe. Átkozom a mentális védőgátat. Kénytelen vagyok kivárni a lámpaoltást, a lomhán kattanó zárat, bemászni vele, benne a taxiba, és ismét némán üvölteni a megadott úticéltól.
Megőrült. Mi a pokolra készül?!
Nem szoktam éber alanyokat ledominálni, macerás és kockázatos. Kivételt teszek. Magam alá gyűröm egy piros lámpánál a sofőr tudatát, ágál, lassan enged, ellenkeznek a zöldtől vérszemet kapó autósok is, süketítő duda-koncert harsan. Larry végre elbóbiskol, belesüpped egy gyerekkori emlékbe, átpereg a valóság szövetén. Nálam a kormány. Rászorítok, a gázra taposok. Élesen veszem be a kanyart, csikordul a gumi az aszfalton. Egy mellékutca járdaszegélyén fékezem le, szarkalábak villannak rám a visszapillantóból, viszket rajtam a fickó borostája, kapar a torka, fintorba rándul rajtunk a bajusz.
Hátrafordulok az utasunkhoz.
– Hova váltottál jegyet, Cortez? – Larry kopott baritonja passzol a szöveghez, fenyegetéssé színezi a kérdést.
Tévedni alapesetben kellemetlen. Ezúttal nem. Értékelnék egy félreértést, olyan választ, amitől paranoiás hisztériának hatok. Baliba vagy Hawaiira igyekszik nyaralni, esetleg Romániába szólítja a munka meg néhány vámpír. Preferálnám. Bármit preferálnék a személyes találkával szemben.

Thea D. Elliot
Profil gif 1 :
Take me down to the Paradise City Z5PuyVF

Karakterlap :
Take me down to the Paradise City WSD06HE

Karakterdal :

Profil gif 2 :
Take me down to the Paradise City MTBBFHD

Cortez Constantine
• doing bad for good reasons •
Szomb. Nov. 09, 2024 5:19 pm
'Take me down to the Paradise City

Nem volt olyan nehéz megfejteni Thea Darlene Elliot ügyét, csupán egy hét nulhuszonnégyes (kb.) kutatómunkámba került és indokolatlanul sok doboz cigibe, amire négy hamutartót is elbasztam, mielőtt eszembe jutott volna kiüríteni, vagy egy órás extrém szellőztetést szervezni.
Szarházi biztos zokon vette, ahogy tartalmas kutatókörútjaim is, olyan kevésbé népszerű helyekre, mint a könyvtár. Be kellene szereltetnem azt a szaros internetet, nem net kávézóknak elnevezett posztmodern helyeken ücsörögni, vagy a már említett hely archívumjaiban bújni régi újságokat. Így legalább volt hozzáférésem, mindenhez és olyan könyvtárat választottam, aminek alsó szintjén nyilvános telefonhasználat is engedélyezett, még ha hülyének is néztek miatta, hogy a “srácon” aminek kinézek nincs semmi “okos”
Legszívesebben benyakaltam volna egy üveg whiskyt, ahogy átfutottam az Elliot család dicstelen pályafutását, a gazdagok körül mindig bűzlött valami, még ha ott, ők pont azok voltak, akikhez közvetve közöm volt, így találhatott rám Thea. Raymond kolléga, azt már végtelenül egyszerű volt kideríteni hol lakik a húga, bár a britekre vonogattam a szemöldököm és erősen elgondolkodtam megéri-e repülőjegyet váltani, nekem aki irtózom az egész procedúrától, csak mert a húga kvázi megtiltotta, hogy a személyes ördögűzője legyek. Mintha nekem bárki megmondhatná mit, vagy mit ne csináljak.
Szarházi elhelyezése a legnagyobb problémám utazás előtt, sóhajtva bámulok a macska szemébe az immár szellőzött, sötét, könyvektől, porhalmoktól terhes, de kitakarítottnak nyilvánított legénylakásban. Fejére helyezem tenyerem és simogató mozdulatokkal masszírozok bele egy kis józan észt, egyúttal győzködöm magam is.
-Még mindig nem hiszek benne, hogy olyan kikúrt nehéz lenne az ügy, amivel nem bíztak meg, mégsem viszlek magammal. Lilit kedveled, megkértem, hogy jöjjön át etetni. Csak  a választott foteled és kajád miatt, szóval a kulcsokat a postaládában találja, ahogy telefonáltam neki. A hálómban résnyire nyitva az ablak, ha egerésznél, de azért nem örülnék ha telepakolnál mindent tetemekkel, mire visszajövök. Sőt, mondtam Lilinek, maradhat, aludhat itt, ha akar
//mibe, hogy Coco egy kitakarított házba érkezik vissza?//
Nem leszel magányos. Te kis rohadék…
Ezt nem vallanám be másnak, de megpuszliom az állat fejét mielőtt felegyenesedem és hátamra veszem a még Volkovék korában beszerzett, kamaszos katonai hátizsákot. Amerikai örögűzőként kevésszer váltottam kontinenst, itt “forgatták” az Anabelt is, nem nagyon akadtam privát ügyeim a tengeren túl, hogy megérje bőröndöket vásárolni. Ebbe belefért néhány váltóruha és a legfontosabb szent szarok, kereszt, víz, biblia. Elég gáz, hogy nem vihetek fegyvert a gépre, de ha beszéltem Ray-al, tudni fogja honnan kölcsönözzek. Még nagyobb gáz, hogy cigit sem, előre borzongtam az angliai dohánytól.
Sietve vágok át szobám kikezdhetetlen homályán és abban a tudatban, Szarházi jól lát, lekapcsolok minden villanyt.
Kulcs tekergőzik a zárban, csörgése még visszhangzik kicsit a bejárat néptelen csöndjében, de becsukok rendesen mindent.
Taxiba ülök, saját kocsival költséges lenne a repülőgép parkolóházában dekkolni, talán…napokig. Lustán meghagyom melyik reptérre vigyen, ahol napokkal ezelőtt már jegyet váltottam, Londonba. Ki nem állhatom a checkolást, előre rosszul vagyok ettől az egésztől, de ha a nő döbbent képébe nézek majd, elégtételt fogok érezni, és azonnal rágyújtok majd, hogy közvetlenül Ő kapja meg a neki tartogatott füstöt.

For: Thea, in London

Profil gif 1 :
Take me down to the Paradise City 850152462403afccde4ef819d271cd42

Karakterlap :

Karakterdal :

Kapcsolat :
Istennel és az Ördöggel

Profil gif 2 :
Take me down to the Paradise City 4a37e014600b215fec5518d5fdf0d7c3866b7fe8

Thea D. Elliot a Nap Hősének tart

Ajánlott tartalom
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.