Marvel: Madness Returns
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Marvel: Madness Returns
Oldalplotok Ta LoMorlockokTVAS.H.I.E.L.D.EmbertelenekWakandaBayville S.A.B.E.R.Raft Bosszúállók Sentinels Üdv!Köszönt Téged a Föld-6969!
Pánikra semmi ok, mind össze vagyunk zavarodva. A kérdéseink és a kételyeink visznek minket előre. Csatlakozz hozzánk! Keressünk együtt válaszokat, fedezzük fel és formáljuk a valóságot! Bizalmunk jeleként hozzáférést biztosítottunk számodra az itt található tudásbázishoz. Izgatottan várjuk, hogy Te is nyomot hagyj benne!
Üdvözlettel: Interdimenzionális Diplomáciai Testület
Fontos linkekSzabályzat Világleírás MCU canon lista ET minta Univerzum foglaló Foglalt avatarok IC híreink Elkészültem! OOC híreink Eddig történtek Kredit Discord szerverünk Update'24
SZEPT 14
Oldalunk új kinézetett kapott, az Ana Codes mintája alapján.
'24
MÁJ 15
Az oldalra beköszöntött a tavasz, így jelenleg is 2026 tavaszát írjuk az oldalon.
'23
NOV 19
A Marvel: Madness Returns megnyitotta kapuit.
'XX
X X
A következő eseményünk ide kerül ki hamarosan!
BelépésJelentkezel a Bosszúállók közé?

Elfelejtettem a jelszavam!

2026, tavasza EmbertelenekTagok keresettjei
Az oldal vezetősége Percike, a Mindenható Stan Lee, a Mesélő
Pusztulás számláló
Rise of Hydra
20%

Multiverse of Madness
15%
Chatbox
Legutóbbi témákJelenleg futó küldetéseink
» How did We get so Dark?
by Laserian Harries Ma 4:49 am-kor

» Surprise or shock
by Laserian Harries Ma 3:48 am-kor

» LazyTown Goes Digital
by Laserian Harries Ma 1:55 am-kor

» With your Christmas of white
by Rosemarie Morozov Tegnap 10:31 pm-kor

» Út a vég kezdete felé
by Mary Jane Watson Tegnap 8:27 pm-kor

» Food brings us together - N&M
by Nimue Valen Tegnap 8:06 pm-kor

» Ghost of Christmas Past
by Winifred Wilson Tegnap 11:12 am-kor

Statisztika
Összesítőnk
Ki van itt?A S.H.I.E.L.D. és HYDRA aktív ügynőkei
Nincs

Peter Parker
• doing good for good reasons •
Pént. Okt. 25, 2024 12:41 pm
NÉVHarold Theopolis Osborn

ÁLNÉVMéreg (Venom)

BECENÉVHarry

PBCody Allen Christian

CSOPORTAntihős vagy Gonosztevő

FOGLALKOZÁSAOsCorp COO, Emily Lyman Kutatási és Fejlesztési Központ igazgatója

VILÁGIdevalósi (Föld-6969)

KOR27 éves (2018. május 31-én ő is Thanos Csettintésének áldozata lett, 2023. október 17-én tért vissza)

STÁTUSZSzabad

ISMERTETŐ
Harry alapvetően meglehetősen gondtalan életkörülmények között született, mint az addigra multimilliomos iparmágnás, Norman Osborn egyetlen gyermeke és a családi vállalat egyértelmű örököse. Ez azonban közel sem jelenti azt, hogy az élete minden téren mellőzte volna a nehézségeket. Apja elképesztő elvárásai mellett meg kellett birkóznia Norman általánosnak mondható távollétével és sokszor rideg, tipikus üzletemberi bánásmódjával. Mindemellett tinédzser volt még csupán, amikor családjukat tragédia sújtotta: édesanyja, Emily Lyman egy halálos betegség áldozata lett. Ám az élet kíméletlen ütéssorozata itt még nem ért véget. Nem sokkal ezután derült ki, hogy az Oshtoran-szindróma sajnos örökletes és a kór kimutatható Harry szervezetében. Rengeteg gyógyszeres kezelésen ment keresztül, miközben barátai, és a nyilvánosság elől titkolnia kellett egyre romló állapotát. Apja, annak érdekében, hogy fiát megmenthesse, egy rizikós terápiába kezdett és fiát sztázisba helyezte, hogy megelőzhesse a további állapotromlást. Eközben mindenki úgy tudta, az aranyifjú playboy Európát járja és elit magániskolákban tanul. Mivel a gyógymód kutatása Thanos Csettintése miatt megtorpant, Norman végül a Venom Projekt névre hallgató eljárásban látta meg a megoldást, ignorálva annak kockázatait.

Hol tart most Harry története?

A Projektnek köszönhetően az állapota csodálatos javulást mutatott, mi több, a fekete anyag emberfeletti tulajdonságokkal ruházta fel, aminek köszönhetően 2025 decemberében visszatérhetett a régi életéhez és létrehozhatta álomtervt, az édesanyja emléke előtt tisztelgő Emily Lyman Alapítványt. Az öröm azonban sajnos nem tartott sokáig, ugyanis egy szimbiótával együtt élni nagyobb kihívásnak bizonyult, mint azt bárki gondolta volna, ráadásul, pechjére, felkeltette vele valaki figyelmét, ám nem a jó módon. 2026. május 10-én a Kutatási és Fejlesztési Központ brooklyni épületét ismeretlen elkövetők támadták meg azzal a szándékkal, hogy Harryt magukkal vigyék. Pókember felbukkanása ezt megakadályozta ugyan, ennek azonban ára volt: a szimbióta a sérült Pókember testére kerül, magára hagyva ezzel az újfent kiszolgáltatott állapotba kerülő fiatalabb Osbornt. Harry, ennek köszönhetően, öntudatlanságba zuhan és visszakerül a sztázist lehetővé tévő tartályba.

Mit tartogat számára a jövő?

Tudom, ez a sok infó valószínűleg nem valami csábító, ahogy az sem, hogy a háttér, amit eddig leírtam róla, mind kötött. De! Ez nem egyenlő azzal, hogy teljes mértékben megkötném a kedves érdeklődő kezét a továbbiakban, így inkább opciókat írnék le, amik szerintem nagy valószínűséggel szóba kerülhetnek a srácnál:

1) Visszakapja a szimbiótát. No, nem azonnal, de mint azt már a hirdetés képe mutathatja, egyáltalán nem zárkózok el azelől, hogy végül Harry töltse be univerzumunkban Eddie Brock szerepét, mint Venom. Ebben az esetben két irányba is el tudod vinni a karaktert: lehet belőle igazi, gyűlölködő ellenség vagy elviheted a képregényből ismert Lethal Protector/Agent Venom irányba is akár, ebben az esetben is kerülhet összetűzésbe Peterrel, miközben kitanulja az antihősködés csínját-bínját.

2) Nem kapja vissza a szimbiótát. Ebben az esetben is könnyedén tudok biztosítani számodra plotot, ugyanis nyitva marad a kapu annak a lehetőségnek, hogy a fekete ruha helyett egy erőnövelő szérum billentse helyre az egészségét és tegye őt szuperhumánná. Értelemszerűen így egy potenciális végcél a karakter számára az lehet, hogy Vészmanó (Hobgoblin) váljon belőle, akár meg is előzve érkezési sorrendben egy bizonyos másik Manó-figurát. Mert úgy látszik, nálatok Osbornoknál a családi örökség nem merül ki a vagyonban. :P

Érdekelne a karakter, de nem vagyok biztos egy-két dologban...

Mint írtam, a múltja ugyan kötött, nyitott vagyok a javaslatokra azzal kapcsolatban, hogy merre vinnéd tovább. Ha bármi kérdésed lenne, discordon (Shade) elérhető vagyok, felkereshetsz a szerveren vagy akár DM-ben, amelyik neked kényelmesebb.

Karakterhez tartozó aktivitás szabály: Kérlek, ezt vedd figyelembe mielőtt regisztrálsz!
2 hónap inaktivítás után: Naplopó csoportba kerül a karakter, és elképzelhető (értsd: valószínű), hogy mozgatni is fogjuk ezalatt NJK-ként a haladás érdekében. Ha nem jelzel további 1 hónapig, a figyelmeztetések ellenében sem, akkor a 3. hónap után törlésre kerül, és átvehetővé válik a karakter! Megértésed köszönjük!

—CODING—

power and responsibility

Peter Parker
Profil gif 1 :
Mindenkinek van egy sötétebb oldala... Sy35z

Karakterlap :
Mindenkinek van egy sötétebb oldala... Sy31D

Karakterdal :

Kapcsolat :

Profil gif 2 :
Mindenkinek van egy sötétebb oldala... Sy3tO

Mary Jane Watson a Nap Hősének tart

Mary Jane Watson
• doing the best they can •
Hétf. Okt. 28, 2024 8:41 am
Én is várlak!
Szia Harry!

Gimnázium óta te vagy Peter mellett az egyik legjobb barátom. Előttetek nem igazán találtam a helyem, mindig csapódtam ide-oda. Próbálkoztam menő lenni, színészkedni, kívülállónak lenni. Sehol nem éreztem, és senkivel igazán önmagamat. Amíg egy teljesen véletlennek köszönhetően hozzátok csapódtam. Onnantól kezdve nálatok volt a hatalmas tv-teken a filmes, és a játék estek, a közös Halloween jelmezek, elkezdtem írni a suliújságnak is. Végre tudtam kivagyok, és jól éreztem magam.
A gimi után elsodródtál, egyre kevesebbet láttunk téged, elit iskola, európai körűt. Néha láthattunk, ekkora bemutattad az alapítványt, amit édes anyukád emlékére alapítottál. De az elmúlt pár évbe teljesen eltűntél.  Mi mindig igyekeztünk felkeresni, elérni, de néha kaptunk csak egy " még élek üzenetet ".
Nem rég tértél vissza közénk, mikor bevallottad, hogy örökölted anyukád betegségét. Majd jött a "fekete"leves, ugyanis egy számomra egyértelműen parazita az, ami még életben tart téged. Etikátlan, és veszélyes...
És most, ismét elvesztettünk. Alig várom, hogy egy emberibb megoldással újra köztünk legyél...  
Emme's Codes

Mindenkinek van egy sötétebb oldala... 64aaa26b565bf604fcdd67bf0bc60349

Karakterlap :

Karakterdal :

Kapcsolat :
Mindenkinek van egy sötétebb oldala... 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f48654550523439723266647a46773d3d2d3635323437373333372e313536353765396136333232333861653130373734373036333236362e676966
Peter Parker

Profil gif 2 :
Mindenkinek van egy sötétebb oldala... YLREhps

Peter Parker a Nap Hősének tart

Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.