Marvel: Madness Returns
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Marvel: Madness Returns
Oldalplotok Ta LoMorlockokTVAS.H.I.E.L.D.EmbertelenekWakandaBayville S.A.B.E.R.Raft Bosszúállók Sentinels Üdv!Köszönt Téged a Föld-6969!
Pánikra semmi ok, mind össze vagyunk zavarodva. A kérdéseink és a kételyeink visznek minket előre. Csatlakozz hozzánk! Keressünk együtt válaszokat, fedezzük fel és formáljuk a valóságot! Bizalmunk jeleként hozzáférést biztosítottunk számodra az itt található tudásbázishoz. Izgatottan várjuk, hogy Te is nyomot hagyj benne!
Üdvözlettel: Interdimenzionális Diplomáciai Testület
Fontos linkekSzabályzat Világleírás MCU canon lista ET minta Univerzum foglaló Foglalt avatarok IC híreink Elkészültem! OOC híreink Eddig történtek Kredit Discord szerverünk Update'24
SZEPT 14
Oldalunk új kinézetett kapott, az Ana Codes mintája alapján.
'24
MÁJ 15
Az oldalra beköszöntött a tavasz, így jelenleg is 2026 tavaszát írjuk az oldalon.
'23
NOV 19
A Marvel: Madness Returns megnyitotta kapuit.
'XX
X X
A következő eseményünk ide kerül ki hamarosan!
BelépésJelentkezel a Bosszúállók közé?

Elfelejtettem a jelszavam!

2026, tavasza EmbertelenekTagok keresettjei
Az oldal vezetősége Percike, a Mindenható Stan Lee, a Mesélő
Pusztulás számláló
Rise of Hydra
20%

Multiverse of Madness
15%
Chatbox
Legutóbbi témákJelenleg futó küldetéseink
» Út a vég kezdete felé
by Peter Parker Tegnap 11:17 pm-kor

» Take me down to the Paradise City
by Thea D. Elliot Tegnap 5:24 pm-kor

» Angels can cry
by Lacey Harries Tegnap 2:41 pm-kor

» Food brings us together - N&M
by Martín Alvarez Tegnap 2:36 pm-kor

» Museum hide and seek - Lacey & Bo-Wei
by Fu Bo-Wei Szomb. Nov. 09, 2024 8:01 pm

» The strain I am under
by Cortez Constantine Szomb. Nov. 09, 2024 1:07 pm

» Every Time Our Earth Shakes
by Lacey Harries Szomb. Nov. 09, 2024 11:40 am

Statisztika
Összesítőnk
Ki van itt?A S.H.I.E.L.D. és HYDRA aktív ügynőkei
Nincs

Ninurta
• doing good for bad reasons •
Szer. Nov. 06, 2024 11:01 am

Az újonnan érkező macskák jóval szervezettebbek és fegyelmezettebbek voltak az előző, pontosabban még mögöttünk lévő turnusnál. Valószínűleg élveztem volna ezt a találkozást, ha nem az én területemre galoppoztak volna be állig és azon túl is fenyegetésbe fegyverkezve. Így azonban, hogy anyám csimotái is itt voltak a környéken, minden joviális jó szándékom elszublimált az ő látvány effekt ködükkel egyetemben. 
Lüktető érrel a homlokomon mértem végig őket, míg az ég elborult, majd rendesen besötétedett a haragomra válaszul. Pengeélen táncoltam, és ezt magam is jól tudtam. Minden önuralmammal azon voltam, hogy el ne eresszek itt egy pusztító isten csapása vihart, csak mert felbosszantottak. A megszólítása és a hangneme nem csillapították le a dühömet, hisz a szavai és a viselkedése egymás szöges ellentétei voltak. És macskaként a cselekedeteknek jobban hittem, mint a szavaknak. 
- Úgy gondolom, elég világosan adtam értésére mindenkinek, akinek van orra, és használja is azt, hogy ez itt az én territóriumom!   - dühömet a hangom helyett az ég és a messziről bűzlő vérszomjam mutatta, jómagam azonban halkan, szinte társalgási hangnemben szólaltam meg - Ebből adja magát a kérdésem, hogy szándékos provokáció akart lenni, minden jelzésem, intelmem ellenére, az explicit engedélyem nélkül, vadász csapattal masíroztatok be a területemre. Netalán egy rakás viccnek néztek, ezért hánytatok fittyet minden jellegű figyelmeztetésemre? - csapott be az ő csapatuk és a mienk közé egy villám, ahogy majdnem átbillentem a vasfegyelemből az önfeledt tombolásba. Kecses mozdulattal engedtem el Sharur-t, aki oroszlánformát öltve mögém állt, átadva a helyét a kezemben öccsének, Anzunak. Az egyiptomi khopes vaj puhán simult a markomba, enyhítve a fejembe lüktető téboly dühöt. Noha kívülről nem látszódott, vagy érződött semmi, mégis megkönnyebbülve folytattam, hisz a viharmadarammal a kezemben, már nem fenyegetett a veszély, magam tarolom le anyám iskoláját. - A territóriumom kívül nem foglalkoztam a viszályotokkal, nem avatkoztam az ügyeitekbe... - szakadt el hirtelen a cérna, ahogy a hím, a mögöttem lévő lányt kezdte el mustrálni. Pofátlan alkímia szökevény! Börtönszerűen csapott le egy sor villám, körbe ölelve a díszes bagázst, ahogy kirobbant belőlem a mennydörgés - A szemed rajtam, ha hozzád beszélek! - mordultam fel. A levegő szikrázott körülöttünk, főleg körülöttük a statikus kisülésektől. Mintha nem lett volna elég tiszteletlenség, amit eddig műveltek! - Nem elég, betörtök a területemre, a nőstényeket is szemre kell vételeznetek? Ráadásul ennyivel fiatalabbat? - újfent, mindenki akinek volt orra, és használta is, meg tudta volna mondani, hogy túl nagy a korkülönbség közöttük. Teljesen mindegy volt, mi célból nézte meg magának. Ha csak azért csodálkozott rá, mert ő volt az első, nem alkímiából született macska, akit látott, akkor is! Már önmagában az tiszteletlenség volt, bármilyen alakváltó, macska, territoriális lény között, ha engedély nélkül, főleg egy vadászcsapattal berongyol valaki a területemre. Azt üzeni ezzel, hogy magasabb rendűnek, és erősebbnek képzeli magát nálam, ezért várja ezzel a cselekedettel az automatikus behódolást a részemről. A sima modor, a lágy megszólítás mit sem változtat ezen az üzeneten. Az pedig újfent tény volt, hogy Simapók, és a gyerekek vele, annyira nem jelentettek fenyegetést még az iskolára sem, hogy őket azért is nem fogadtam ilyen vehemanciával, mint ezeket itt. Bár kezdett bennem azért a kisördög motoszkálni, hogy ezek az alkímia szökevények feláldozták az ösztöneiket a majdnem mágia oltárán? Vagy ez, vagy szándékosan rángatta itt mindegyikük a macskabajszomat! Észrevétlenül a levegő statikusságába apró láng villanások is kezdtek vegyülni. - Az utolsó kegyelem a részemről, amiért macskák vagytok ti is, hogy most megadom nektek a lehetőséget, elhordjátok innen magatokat, és ha akartok bármit is, követitek a normális etiketett! Ha azonban ezt nem fogadjátok el, vagy megpróbáltok visszaélni vele, elevenen sütlek benneteket ropogósra, még mielőtt elnyervanthatnátok ténylegesen magatokat! - Fénylettek az íriszeim jég kéken, ahogy a szemem fehérje átváltott feketébe. - És jobb, ha az eszetekbe vésitek, hogy nem lesz további esély. Ha egyszer valaki az agyarait villantja rám, azt kegyelem nélkül vadászom le a világ végére, és azon túl is! - sütött az egész lényemből, hogy uralkodáshoz szokott nagyvad voltam. Jelenleg isten, akit megsértettek, és onnantól kezdve teljesen mindegy volt, hogy akarva, vagy akaratlanul. 

Bishop & Ninurta
adat — adat — adat

Ninurta
Profil gif 1 :
I'll Be Seeing You Tumblr_inline_ope2ooWdEq1rifr4k_540

Karakterlap :

Profil gif 2 :
I'll Be Seeing You 88417

Lucas Bishop
• doing bad for good reasons •
Hétf. Okt. 28, 2024 8:02 pm
Darmore & Bishop

Ez a konfliktus néha olyan, mintha csak egy szikra kellene a háború kirobbanásához, más pillanatokban ártalmatlan odamondogatásnak tűnik. Komolyan veszem őket és készen állok, hogy megvédjem Tüskét. Nekem ő itt a legfontosabb, a többiek utána következnek. Azért jöttünk, hogy megtaláljuk őket és a segítségükre legyünk, de egyelőre nem igazán kérnek belőle.
Balan kihúzza magát és felszegett állal néz Ninurtára. Mint aki végiggondolta, mire készül és büszkén vállalja. Én úgy látom, több benne a hév, mint a megfontolás. Ekkor ugrik be Tüske a szócsata közepébe. Gyorsabb, mint én és megint megtréfált. Kedvelem a játékos énjét, egész addig, amíg nem okoz vele bajt vagy nem sodorja veszélybe magát.
- Mutánsok vagyunk, hordozzuk az X-gént, ami az emberekben nincs meg - szólok hozzá, hogy kissé világosabb legyen, mitől is vagyunk mi eltérőek.
Megjegyzem, hogy Tüske macskajellege természetesebbnek tűnik az ősi lény számára. Utána fogok nézni, ki is ez a Ninurta, akire az idősebb macskaember tisztelettel néz.
- A Hydra már több társamat elvitte és kísérletezett rajtuk. Ha ellopjuk az ő kutatási eredményeiket, többet fogunk tudni.
- A Hydra-tól nem lopunk, hanem felszámoljuk - jelentem ki kategorikusan. - Volt már velük dolgod, emlékezz!
Az X-ekkel húztuk ki a csávából, mikor elfeledkezett magáról. Tüske most összehúzza magát és lelapítja hegyes füleit. A bűntudatát hoztam elő, mert muszáj volt. Több morlock azért halt meg, mert őt követte. A lány az aszfaltra kuporodik veknit formázva, maga alá húzva a lábait. Még a farkát is a teste köré tekeri.
- Fenség ismer olyan varázslatot, ami akár rajta, akár rajtunk is segíthet, hogy emberi alakot öltsünk? - kérdezi szelíd hangon Slygar.
Pangloss nem nyilatkozik a témában, de láthatóan erős gondolkodásba kezdett.
Tüske felemeli a füleit az egyetemi tanár említésére. Ő is kedveli Bestiát, a tesója meg rá is akart mászni. Látom rajta, hogy forog valami a fejében, de nem szólal meg.
- Ismerjük. Beszélni fogunk vele.
Nem mondom el, hogy pont egy hasonló kísérlet miatt lett ő kék. Azon viszont elgondolkozom, hogy mit kell érteni Ninurta falkája alatt. Hallottam egy sétapálcás tanárról, aki a Wakandai Egyetemen tanít. Senkiről nem fogom elárulni, hogy oda jár. Inkább majd később kérdezősködök.
A nagy szaglászásba a macsektársam is becsatlakozik. Talpraszökken, amitől Slygar megint befeszül és borzol, de felfogja, hogy nem a másik nőstény jelent itt veszélyt.
- Mit kell tudni az ellenségről? - kérdezem, miközben nyitom a sporttáskát és előveszem belőle az alkarnyi energiaágyút, amiről lerí, hogy nem ebből a korból származik.
- A Tisztítók vannak itt - szól Pangloss, mire Balan jelentőségteljesen rápillant, Slygar pedig hátrébb húzódik. - Ők is a Földön élő macskaemberek közé tartoznak, méghozzá az agresszívebbek közé. Érett és tapasztalt harcosok, akik Leon professzorra is vadásznak és minden társukra, aki emberi alakot kapott. Szerintük árulók vagyunk, akik nem érdemlik meg az életet. Engem egyszer már megtámadtak és csak úgy úsztam meg, hogy kimenekültem az emberek közé. Itt viszont nincs menekvés, nincsenek emberek.
Ez csak megerősít abban, hogy jó döntés volt a komplett hadifelszerelést elhozni. Az energiaágyút magamra tapasztom, hogy az energiáimat ezen keresztül is ki tudjam lőni. A tokokba gyorsan berakosgatom a gránátokat, amikből három különböző típusút hoztam. A bal kezemben a pisztoly, ami az ágyúnál kisebb ugyan, de hasonló erejű.
Az istenség nem csak tőlem várja a védelmet, hanem ő maga is bátran kiáll a macsekokért. Vagy a sereg első sorában akar harcolni. Mindegy is, az a beszélő varázsfegyver lenyűgöző. Ninurta minden mondata számít. Járványokat képes kirobbantani? Jobb lesz később is odafigyelni rá és minimum elkerülni, hogy ellenünk forduljon. Ha szövetségre tudunk lépni vele, az még jobb.
Míg ő és az idősebb macskaember előre figyelnek, én arra ügyelek, hogy ne támadjanak minket oldalba vagy hátba. Ismerem a macskanővérek harcmodorát. Tüske ráérez, hol a helye és mellém ugrik. Bezárult a kör a két kölyök előtt, védve vannak.
Valami megmagyarázhatatlan, hátborzongató érzés vesz erőt rajtam és Tüskén is. Óvatosan pillantok hátra, nehogy későn reagáljak egy támadásra. Mindenki megremegett, kivéve az istent. Ő állhat emögött. Remélem, az ellenség is érzi, hogy kivel van dolga.
Ninurta-ék felé egy széles ködfelhő közeledik, ami lassan oszladozni kezd és mögötte kirajzolódik három alak. Egy kövérkés perzsamacska emberi méretű példányához hasonló macskaember áll középen. Shaolin szerzetesek ruháját viseli és a pofájáról semmit nem lehet leolvasni. A farkát sem mozgatja, nem pislog, csak áll. Oldalán egy-egy fekete párduc kecsességével mozgó, bunda nélküli, de macskabajusszal és karmokkal rendelkező, lábszárvédős, karvédős lény áll. Sokkal alacsonyabbak a perzsánál. Egyik nőstény, a másik hím. Karmozdulataik nyomán a köd utolsó nyomai is eltűnnek. Varázsló macskák...
Az előttünk álló épületek egyikének első emeletén egy nagy termetű, izmos macskahímet látok meg. Sárgásfehér testét foltok tarkítják és guggolva figyel minket az ablakpárkányról. A szomszédos épületről egy hasonló, de soványabb alkatú nőstény tart szemmel minket. Két oldalról narancsszínű, csíkokkal tűzdelt bundájú macskaemberek közelednek. Jobbról a hím, akinek a fején úgy áll a szőr, mintha ő is Logan fodrászához járna. Balról a nőstény jön, nagy lobonccal, ami meg-meglobban szélben. Szemből pedig egy nálam is magasabb hím lépked felénk. Legalább olyan büszke a tartása, mint Ninurtának. A hajként hordott sötétbarna sörénye kisebb, de mégis az egész lénye tekintélyt sugárzó és fenyegető. Sárgásbarna bundáján egyszerű ruházatot visel, és karján, lábán védőeszközöket, nyakában pedig láncot, amin fogak sorakoznak. Mellette egy igen nőies, még emberi szemmel is csinosnak mondható nőstény közeledik hasonló, de feszesebb ruházatban és nem annyira sörénynek, inkább hajnak tűnő fejszőrzettel.
- Balkatar fia! Majdnem ötszáz éves - suttogja Slygar a büszke hím láttán.
Balannal együtt fújnak minden ellenfélre és a fogukat villogtatják, de nem mozdulnak. Idősebb társuk felugrásra készen áll, ahogy Tüske is. Én a fegyveremet a sörényes hímre irányítom.
- Nem akarunk bajt. Csak hagyjatok minket elmenni! - szólok nem kiabálva, de kellő hangerővel, hogy mind hallják.
Tipikus macskatempó. Nem szólnak, nem lépnek. Még a szemük se rebben. Csak hosszú, hegyes füleik mozdulnak aprókat erre-arra. A vezérnek tűnő sörényes szólal meg először és nem rám néz, hanem az istenségre.
- Uram..valóban Ninurta lennél? - kérdezi a vezérhím szelíden, de nem megalázkodóan.
- De művelt vagy... - szól be neki Balan, mire Slygar megint hátba vágja.
- A nevem Bregrer. Társaimmal azért jöttünk, hogy elvigyük azokat, akik megtagadták ősi vérüket. Kérlek, hogy engedd át nekünk ezt a három macskaembert!
A hangja, mint az oroszlánoké, bár visszafogott. Ő is megérezhette Ninurta kisugárzását. Tüskét kezdi bámulni, ő pedig viszonozza. Tekergetik a farkukat, hol lassú, hol gyorsabb mozdulatokkal. A Bregrer melletti nőstény közben mintha kezdene feszültebbé válni.

@Ninurta   Bergen Street, Brooklyn (NY)
2026. június közepe

THE EQUALIZER
Lucas Bishop
Profil gif 1 :
I'll Be Seeing You Leverage-redemption-alec-hardison

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :
I'll Be Seeing You 1b2804e5f8662aedfb942df772cae22c

Ninurta a Nap Hősének tart

Ninurta
Szer. Okt. 16, 2024 10:01 am

I'll be seeing you
Sóhajtottam egy hatalmasat. Maradjunk annyiban, hogy nem ez a két kölyök volt a legélesebb kés a fiókban. Mármint ezt még a halandók is felfogták, hogy botor dolog sértegetni azt, akitől segítséget, vagy szívességet várnak. Ezeknek a macskáknak azonban nem sikerült idáig eljutniuk. Márpedig nyilvánvalóan látták, hogy jómagam is alakot váltottam... Morcosan felprüszköltem a szemtelen kölyök szurkálódására, de nem álltam le vitázni vele. Úgy sejtettem, pont ez volt az egyik célja, hogy így követeljen figyelmet magának előbb tőlem, majd a mellette lévő hímtől, de túl öreg voltam, és mindenképp Bastet nevelt fia, hogy ne dőljek be ilyen kisded játszmáknak, illetve ne ereszkedjek le a szintjükre. Velük ellentétben nekem nem volt szükségem rájuk semmilyen formában. Így további retorzió helyett parányit biccentettem a döntésükre. Arra újabb sóhajt nyomtam el, hisz egy háború istennek villogtak azzal, milyen háborúkat láttak, vagy épp nem láttak.   
- Ha ez a döntésetek, nektek kell vele élni utána, hát legyen így! - bólintottam, majd lestem a hirtelen mozduló másik lányra. A szavai, a megmozdulása már sokkal jobban hasonlított az enyéimre. Az előző kettő-hármat minden további nélkül tagadtam volna le... Minden esetre figyelmesen hallgattam az ő mondandóját. Majd válaszoltam rá, mielőtt még a dísztrió kinyithatta volna a száját, és lentebb tornázhatták volna a fél város IQ-ját.
- Van egy komoly különbség! Az ő genetikai kódjuk már meg van nála, hisz az egész nemzetségük alkímiából született! A te eseted azonban nem ilyen egyszerű, vagy egyértelmű. A te macska formád... természetesebb - talán ezért is találtam a jellemét is ésszerűbbnek, legalábbis amit eddig láttam belőle... sokkal macskásabbnak, mint az előttem parádézó trióét - Nem olyan magától értetődő, hogy pontosan hogy, és milyen eszközökkel szabad a te genetikádba bele nyúlni. Nagyobb esélyt látnék mágiával elérni nálad a kívánt eredményt, mint alkímiával, hisz a hibázási faktor az ő géntérképük ismeretével is túlontúl magas! - hívtam fel a nyilvánvalóra a figyelmet. - A falkám itteni részéhez jár egy tanár. - mosolyodtam el - Hasonló cipőben van, mint te, csak neki szemkiverősen kék a bundája, de még a bőre is. Úgy érzem, az ő helyzetéhez is jobban hasonlít a tied, mint a jelenlévőkéhez, inkább ott kellene kezdeni bármit is! - dobtam be Dr Hank-ot a mélyvízbe minden további nélkül, hanyag eleganciával. Egyelőre csak átvitt értelembe. Főleg, mert egy másik csapat illatát hozta felénk a szél már egy ideje. Macskák voltak ők is, de volt valami zavaró a szagukban. Valami, amire összerándult a szemöldököm, és a nem macska halandóra néztem.
- Védelmezőnek hívnak a macskák, hát vedd végre elő a fegyvereidet, szükség lesz rájuk! - morrantottam felé, és a párosuk elé álltam úgy, tőlem még nyugodtan tudjanak tüzet nyitni, vagy pengét villantani, mégis én legyek a front vonalban. Berögződött szokásom volt ez, főleg ha nálam fiatalabbakkal kellett együtt harcolnom. Szerettem az első front vonal lenni. A kezemben tartott sétapálcát felemeltem a földről. Az addig fogott markolata megnőtt, oroszlánfej formálódott rá, és mikor végre kiformálódott az eredeti buzogány alakja, megszólalt a drágalátós fiam is, az oroszlán szájával.
- Nem hittem, hogy ma még használni fogsz! - bújkált indokolatlan jó kedv a hangjában. Én meg szusszantam egyet erre.
- Kisebb veled a járulékos veszteség, mintha egy járványt itt eleresztenék... - mormogtam vissza. Majd gonosz mosolyra, szinte már vicsorra húzódott a szám. - Ha már ilyen szép macska találkozóra összegyűltünk itt, a másik fertályt rátok bízom! - pillantottam Sima Pókra. Nem feltételeztem, hogy a Balan nevű kölyök felfogná a helyzet súlyát, és nem akartam, itt nekem elkezdjen pattogni. Kár lett volna egy karmos mancsot leütni, csak mert nem bír a vérével, és nem tanulta meg irányítani magában a tesztoszteront. - A legnyilvánvalóbb taktika, hisz már messziről bűzlenek a fenyegetéstől, hogy megpróbálnak bekeríteni majd minket - osztottam meg fennhangon a véleményemet. Valahogy nem éreztem a levegőben rezgő dominanciától túlzottan fenyegetve magam. Azonban Tüske és a vele lévő embert sem akartam, hogy lesérüljenek túlságosan. Felkeltették a kíváncsiságomat! Nyugodt mozdulatokkal kiroppantottam a nyakam, és magam is elengedtem az addig visszafojtott rosszallásomat. A sok évezredes vérszomj szinte kirobbant belőlem, ahogy látszólag hanyagul álltam meg, a valóságban azonban ugrásra készre feszült valamennyi porcikám. A harc és a vadászat öröme egy pillanatra lángra lobbantotta az ereimet, majd a tűhegyes koncentrálás fagyasztotta le a villanásnyi hevességet, kitisztítva a fejem, és tökéletes kontrollt biztosítva a saját fizikumom és erőm felett. Mosollyal az arcomon vártam az érkező csoportot.

Bishop & Ninurta
adat — adat — adat

Ninurta
Profil gif 1 :

Karakterlap :

Profil gif 2 :
I'll Be Seeing You 88417

Lucas Bishop a Nap Hősének tart

Lucas Bishop
Csüt. Szept. 05, 2024 9:11 pm
Darmore & Bishop
Látom, nem csak engem zavar a macskaharc. A legerősebb se nézi jó szemmel. Tény, hogy ő sokkal nyugodtabban viselkedik és megfontoltabban is beszél. Egy szóval leállítja őket. A szellemi ereje és a karizmája is elég komoly. Ettől csak veszélyesebb ellenfél lehet, ha ellenünk fordul. Eddig úgy néz ki, nem erre haladunk, de még túl sok a vakfolt. Nem látok tisztán és ez zavar. Védem Tüskét, amíg kiderül, ki mit akar valójában.
- Maga... - kezdené Balan felpuffadt arccal és mindenfelé álló bajuszszálakkal, de erőt vesz az indulatán.
A nőstény a vállára teszi a kezét, mire lesodorja azt és megint odafúj.
- Ne gondolja, hogy mi kóbor kölykök vagyunk. Attól, hogy most nincs velünk egy egész falka - próbál visszavágni a hím.
Ha ezt tudta felmutatni, az nem sok. A tanácsok jól hangzanak és Ninurta tudhat egyet s mást a hierarchiáról. Tüske odavan érte, látom rajta. Úgy tekergeti a farkát, hogy már szinte előrébb áll, mint az arca vagy az összefont karjaim.
- Hallod, Balan? Egy nap alfa lehetsz. Tudod, hogy én melletted vagyok mindenben.
- Tudom, szívem - mondja kihúzott testtartással, hátra sem nézve, de hagyva, hogy a nőstény mellésündörögjön és átölelje a derekát.
Nem tesók, hanem egy pár? Vagy mindkettő, de az lehet, hogy még náluk is problémás. Tudja a franc, hogy ilyen mágikus lények genetikájába mennyire ront bele, de beteg lenne. A testvéri kapcsolat nem erre való. Bármi is az övék, viharos kapcsolat.
- Kérdések - ismétli meg Tüske érdeklődő hangsúllyal.
Tetszik neki, hogy nézheti a műsort. Ninurta szavaira mind felhördülnek. Még a férfi is, hasonló, de érettebb hangon, mint Balan. A macskák behúzzák a fülüket, majd kiengedik, ágaskodóra.
- A Macskanemzet tagjainak egy alakjuk van. Vagy macskák vagy emberek. Fajunk ezer éves történetében egy olyan tagunkról sincs tudomásunk, aki kénye-kedve szerint át tudott volna változni.
- Ez szentségtörés lenne! Mi nem erre születtünk. Ebroc társakat szeretett volna a macskákból és nem besurranó, másokat átejtő szélhámosokat, akik olyan alakot öltenek, amilyet akarnak - fakad ki Slygar.
- Senki nem akar alakváltó lenni. Nyugodtan akarunk élni az emberek között - szól határozottan Balan.
Szaglás nélkül is megmondom, hogy a fiúk igazat szóltak, de a nősténynél ez műhiszti. Látom rajta, hogy hazudik és Tüske is fújt rá, mikor beszélt. Hogy ő mit gondol, az engem is érdekelne. Ránézek. Állja a pillantásomat, de nem szól, csak hunyorog. Mérlegel. Ilyenkor rá kell hagyni.
- Balkatarra mindenki büszke, aki tőle származik és aki az ő alattvalója. Maga ezek szerint nem tudja, hogy ő a mi legnagyobb harcosunk, uralkodónk. A nagy pestisjárvány óta a Földmélye nevű dimenzióban él a néppel, de időnként a Földön is megfordul. Valaha az emberek legkiválóbb harcosa volt, de az első macskaemberek az alkímia és a mágia fortélyaival átváltoztatták a fajunk képére, ahogy őket Ebroc az emberek képére. Új vérvonal indult vele és mi pont annyira vagyunk emberek is, mint macskák. Néhányunk itt él a Földön és nem akarunk harcolni se istenekkel, se emberekkel. Csak egymással, ha valaki nem bír magával.
Slygar tréfásan megcsapja Balan fülét, mire ő visszavicsorog a nagy, éles fogait mutogatva.
- Gyerekek... - szól rájuk az idegen. - Ne haragudjon, még be sem mutatkoztam. Pangloss Thermann vagyok. Szintén Balkatar leszármazottja, de egy másik vonalról és száztíz éves korral. A Földön élők népéből. Láttam olyan háborúkat, amiket az itteni ifjak nem láthattak.
Ezen elmosolyodom. Én is láttam olyan háborút, amit egyikük sem, de nem fogok ezzel villogni.
- Az emberek sem szentek, de ha úgy nézünk ki, mint ők, több teret adnak nekünk. Okosnak kell lennünk, hogy ne lepleződjünk le. Okosak leszünk. Ugye, Balan? Ugye, Slygar?
A hím szavaira már Balan sem pofázik vissza. Komolyabban veszi őt, mint egy istent? Mert őt elismeri. Ellenben Pangloss tisztelettel beszél Ninurtával. Fura ez a társadalom. Tüske egy hirtelen ugrással felkavarja az állóvizet. Slygar be is áll elé felborzolt szőrrel, púpozott háttal, de a többiek is mozdulnak.
- Ne hergeld őket! - szólok rá és én is közelebb megyek.
A pisztoly még mindig el van téve, két tenyeremet mutatom is.
- Az enyéim, Védelmező. Olyanok, mint én. Csak én mutáns vagyok. De egy a természetünk.
Nem kérdeznek semmit, csak gyanakodva nézik. Az idős hím felé tart, Ninurta kérdésére viszont megáll és leül. Kis hatásszünet után csak fejjel fordul vissza, így válaszol:
- Tizenkét évig emberként éltem. Utána alakultam át és nekem is csak ez az egy alakom van. Szeretem a formámat és a húgom is szereti az övét. Hasonlítunk. De álcázóberendezés kell, mikor emberek közé megyek.
Ninurtára hunyorog, majd teljesen lehunyja a szemét, hosszan pislogva. Értem, mi jár a fejében. Annyira egyek, hogy nem akar egyedül dönteni, pedig foglalkoztatja a lehetőség. Most a többieken futtatja végig a szemét. Slygar a fogait mutogatja és a karmai szinte vájják az aszfaltot, ahogy áll.
- Leon Professzor módszere mutációt is vissza tud fordítani? - kérdezi Tüske az öreg Pangloss-t.
A hím nem válaszol, hanem először meredten nézi Tüskét, majd a fejét felemelve szaglászni kezd, ahogy Balan is.

2026. június közepe

THE EQUALIZER
Lucas Bishop
Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :

Ninurta
Szer. Aug. 28, 2024 7:55 am

I'll be seeing you

Berándult a szemöldököm, ahogy a két kölyök ölre ment. Pár másodpercig vártam, hátha észbe kapnak és abba hagyják, de amikor ez nem történt meg, saját mancsba vettem a dolgokat.
- Elég!- sűrítettem egy csipetnyi dominanciát is a hangomba. Épp csak annyit, véletlenül se tudjanak figyelmen kívül hagyni. A siheder hímre néztem ezek után. - Balan, neked a véredben, az illatodban van egy jövendőbeli harcos, és talán alfa ígérete. -közöltem vele a száraz észrevételemet - Azonban ahhoz, hogy tényleg harcosság, főleg hogy alfává válhass majd egy nap, van pár tanulni valód, amiket nem sumákolhatsz el. Kezdve rögtön az önfegyelemmel és a társaid, a falka tiszteletével. - vontam fel a szemöldökömet - Másképp egyszer csak úgy kicakkozzák majd a bundádat, hogy észbe se kapsz, és már menekülhetsz is! - húzódott nem túl szép mosolyra a szám. -A falka tisztelete és engedelmessége nem olyasmi, ami jár egy alfának. Az erőnkkel és a bölcsességünkkel kell ezeket kivívnunk. Láttam már jó pár kölyköt, akinek ezeket senki nem mondta el, és holmi elfajzott önkényuralmat hitte a feladata ellátásának. Rövid úton elmarták a csapatból úgy, a végén már annak is örül, hogy az életét megtarthatta. - néztem a közeledő felé. Nem mutattam ki, de meglepett az újabb idegen. A teste, a szaga emberi volt, a lelke azonban ugyanolyan macska, mint a másik háromé. Ámbár a szavai elég hamar választ is nyújtottak erre a különös talányra. Nyugodt szívvel mértem végig. Úgy sejtettem, ő lehetett az a „felnőtt felügyelet” amiről a kölyök az előbb elkottyintotta magát.
- Mielőtt válaszolnék, egy kérdés bennem is felmerült. - több is, de most ez az egy volt amit fel is akartam tenni - Alakváltókká szeretnéd, hogy váljatok, vagy emberekké, macska alhanggal? - figyeltem valamennyi rezdülését, hisz az volt az, ami ténylegesen, és mindig az igazat mondta. Mint egy valamire való, két lábon járó hazugság vizsgáló, mindenképp jobban hittem az orromnak, mint a hallott szavaknak. - És ha már itt tartunk, ez a te kívánságod, hogy a többiek is átessenek ezen az emberré változtatáson, vagy mindenki szabad akaratából van itt? Nekem úgy tűnt, Balan kifejezetten büszke volt a harcos nagyapjára, így felmerült bennem a kérdés, hisz ha a jószándék is vezet, hogy a gyerekeknek könnyebb legyen az élet, az ő testükről van szó, nem a tiedről, szóval ez egy fontos kérdés. - nem ítéltem el őket, ha ilyen döntést hoztak, ha meg nem is értettem, akkor sem. Viszont még egy falkán belül is voltak olyan jogok, amiket egy alfa sem vehetett el a többiektől. Másképp, ha a falka nem is tudja megtépni, én könnyedén! Arra is hárklis tudtam lenni erősen, és elővett az olyantól a kandúr hiszti, ha fiatal gyerekeket manipuláltak bele olyasmibe, amibe nem volt joguk. Mint a hadviselésbe, vagy épp a saját testük indokolatlan formálása. Ez utóbbit, tudni illik a manipulálást nehezebb volt kiszűrni, hisz a gyerekeknek olyankor át lett mosva a zatyulája, hogy a saját meggyőződésüknek higgyék a másik baromságait. Élesen szúrós pillantással figyeltem a jelen lévőket. Tőlük függött csak és kizárólag, hogy kapnak választ, vagy sem a kérdésére a leheletnyit talán idősebb alaknak. Így már nem is igazán akartam macskának hívni az újonnan érkezőt. Majd hirtelen gondolattól vezérelve Tüskére néztem.
- Te is szeretnéd ezt? Hogy emberi alakban élj, vagy te elfogadtad azt a formádat, amiben most vagy? - Említette a csatornát, ami sok ki nem mondott megpróbáltatást jelenthetett a számukra. Én tudtam a legjobban, milyen válogatott kegyetlenségekre képesek az emberek azokkal szemben, akik mások mint ők. Ezért is érdekelt az ő véleménye, a simapók befolyása nélkül.

Bishop & Ninurta
adat — adat — adat

Ninurta
Profil gif 1 :

Karakterlap :

Profil gif 2 :
I'll Be Seeing You 88417

Lucas Bishop
Hétf. Aug. 19, 2024 9:34 pm
Darmore & Bishop
- Igen, sok kellett. A testvéremmel együtt vadásztunk rájuk és néha összevesztünk a falatokon.
Most is ezt csinálják, csak már nem a patkányokon vesznek össze, hanem minden máson, ami Tüskének kell. Lopás egymástól, kergetőzés. A húga, Vadon specialitása. Jó, hogy most nincs itt.
- Ilyenekre még nem is tudtam vadászni, pedig jó lenne! Mikor tinédzserként macska alakúvá változtunk, elbujdostunk és jött a csatorna.
Tüske nagyon megkedvelte ezt a férfit és olyan nyílt vele, hogy a suliban bárki rácsodálkozna. Ennyit tesz, hogy kiszagolja a hozzá hasonlót. Én örülök, hogy van közös témájuk, de még nem bízom meg teljesen az idegenben. A falkájáról egy szót se szól, pedig engem is érdekel. Veszélyt jelentenek vajon? Később rákérdezek.
A hím arcán az látszik, hogy megbánta az elszólást. Nem válaszol, de amit az előbb mondott, abból pont az következik, ami a férfi szavaiból. A nőstény se mond erre semmit, csak Tüskét méregeti gyanakodva és oldalazó mozgással. Én még mindig úgy állok, hogy ne férjenek hozzá.
Már megint egy isten, aki ember alakú. Nem ismerem, de amit a macskák mondanak, aszerint hihető lehet, hogy az ereje miatt istennek nevezhető lényről van szó. Hagyom, hogy megbeszéljék egymással, amit akarnak. Nehéz is ehhez hozzászólni.
- Isten? Maga milyen isten? Sos... - szól Balan, aztán mintha beugrana neki.
- Sose hittük volna, hogy egyszer találkozunk magával - próbálja a nőstény kimenteni az össze-vissza beszélő társát. - Hallottunk magáról, ahogy a legtöbb olyan istenről, akiknek köze van a macskákhoz.
Slygar össze is húzza magát egy kicsit. Balan nem.
- Hah, nem hiszem, hogy halhatatlan lett, de már régóta él. Akik a Földbelsőbe lettek száműzve, azok biztonságban vannak tőle, de aki ezen a Földön él, azt ő mind el akarja pusztítani. Ő végzett Ebrokkal is, aki a Macskanemzet első párját teremtette. Nem tudjuk, hogyan néz ki és hogyan lehet elkerülni. Időnként felreppennek a hírek, hogy végzett néhány társunkkal. Ezért gondoltuk, hogy ha minket keres valaki, akkor azt Belasco küldte.
- És örülünk, hogy tévedtünk - szól a nőstény kedvesen Ninurtához.
- Tüske barátainak segítettem megölni a mutánsokra vadászó ragadozót, ami tizedelte őket. Tőlük kaptam ezt a nevet. Azóta ők is a barátaim.
Nem mondok többet. A morlockokról nem kell tudniuk, se arról, hogy a Hydra ellen dolgozom. Az a banda szeret istenekkel cimborálni...
Szemmel tartom a két macskaembert. Lobbanékonyabbnak tűnnek, mint Ninurta. Közben válaszolok a kérdésre is.
- Mutáns vagyok. Ezzel nem jár mindig szokatlan külső. Még olyan is létezik, akinek mutáns létére különleges képessége sincs, csak a génjeiben mutatkozik elváltozás.
- Ez minket is... - szólna bele Balan, de Slygar hátbacsapja a mancsával.
Összefújnak és Tüske is menne közéjük, de látom, hogy mozdul és megakadályozom.
- Lerendezik. Hagyd őket! - csitítom.
A macskaemberek lökdösődnek kicsit és távolabb kerülnek tőlünk, közelebb Ninurtához. Egy-két élesebb hangot is hallatnak közben. Rájuk szólnék, de miért is? Náluk ez természetes viselkedés és nem fog nagyobb feltűnést kelteni, mint hogy itt álldogál három emberméretű macska.
Az egyik épület kapualjából finom léptekkel egy őszes halántékú, átlagos magasságú férfi közeledik. A ruházata teljesen szokványos és látszik, hogy nem hajléktalan. A többiek biztos kiszagolják az egyéb részleteket.
A macskaemberekre néz, akik azonnal abbahagyják a port felverő bunyót és összehúzzák magukat.
- Ninurta, üdvözlöm! - köszön a férfi és meghajol. - Hallottam néhány szót. Talán egymás segítségére lehetünk.
Túl sima a nyelve. Benne se bízom. Tüske se tudja, hova tenni.
- Nincs macskaszaga - súgja nekem. - De úgy viselkedik.
- Hallott esetleg egy bizonyos Leon professzorról, aki a Macskanemzet tagjainak emberi külsőt tud adni és még a szagukat is eltünteti úgy, hogy a tulajdonságaik közben megmaradnak? Nekem segített, de elűzték innen azon társaink, akik szerint megcsúfolja a fajunkat. Azért jöttünk ide, hogy a nyomára bukkanjunk.

2026. június közepe
[/quote]

THE EQUALIZER
Lucas Bishop
Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :

Ninurta
Hétf. Aug. 12, 2024 12:16 pm

I'll be seeing you

Halovány mosollyal hallgattam a gyerekeket magam körül. A különös, bizalmatlan, mégis bizakodó illatukat érezve, tényleg épp nyiladozó szemű kiscicák jutottak az eszembe. Nyilvánvalóan azért ennyire nem voltak apró korúak, és a kiállásukról, mozgásukról is csak a vak nem látta a harcost és a vadászt, mégis..
- A patkányok ínyenc falatok tudnak lenni... - villantottam a pillantásomat az emberrel érkezőre. Semmi kivetni valót nem találtam ebben az étrendben, hisz macskák volnánk... - Az egyetlen hátulütője ezeknek a kis rágcsálóknak a méretük. Eggyel-kettővel nem lakik jól egy magunk fajta macska... - Még rabszolga koromból volt, hogy nekem is ennyin kellett tengődnöm. Tisztán emlékeztem az akkor érzett, lángoló éhségre. - Ha csak van rá mód és lehetőség, főleg ahol kiscicák is vannak, egy zsenge gazella, esetleg egy bivaly még ideálisabb. Bár, az itt őshonos bölények sem megvetendő préda. Egy vadászatból az egész falka jól lakik! - soroltam a személyes preferenciám.
A leányzó óvatos, na meg információ halász kérdésére rámosolyodtam. Magammal kapcsolatban minden gond nélkül voltam merész, és kalandor lélek, de amíg egy pici, halovány tisztázatlan folt is volt a másik fél személyazonosságában, anyám ember csimotái sok pecsétes tabunak számítottak! Így aztán csak bólintottam válasz helyett. Gondoljon hozzá, ki mit akar.
 A másik gyerkőc önérzetesnek hangzó válaszára, nincsenek egyedül, felvontam a szemöldököm, és bele szimatoltam a levegőbe.
- Talán idősebbek is vannak itt veletek? - és hagyták, hogy ilyen feltűnően viselkedjenek? Nem az afrikai Szavannán vannak, hogy ennyire elengedjék magukat, és még a Szavannának is meg vannak a saját törvényei, szokás formái, hát még egy emberek lakta nagyvárosnak! - Tapasztalt alfa? - próbálkoztam tovább. Tény, hogy csak azért, mert macskák voltunk, még igen csak különböztünk egymástól. De a csoport, falka vagy család, úgy tűnt náluk is létező fogalom! Épp csak az alakot váltó lányra és társára villant a pillantásom, majd újra a rejtélyes Belasco-ra kapott bemutatásra figyeltem. Pár pillanatra elgondolkodva révedtem magam elé, az emlékeim között kutatva, noha az érzékeim közben is ugrásra készen őrt álltak, majd csettintettem egyet a nyelvemmel, és csóváltam meg a fejemet. Az a pökhendi hamisítvány lenne, akitől tartottak? Ha az volt, akire gondoltam, még sértőbb volt a feltételezés, a csatlósa, netalán alattvalója lennék.
- A nevem Ninurta. Valóban nem vagyok a macska emberek tagja, istenként. Azonban emlékszem egy alkimistára, és a cicáira, valamikor a nem olyan rég múltból, talán ha volt ezer éve... - különös kísérlet volt, még különösebb fogadtatással. Akkor sem értettem túlzottan meg az embereket.  - Ott merült fel egy ember, aki megpróbált halhatatlanná válni, látszólagos sikerrel ezek szerint, ha tényleg tőle tartotok még mindig. - nem voltam személyesen jelen a történésnél, csak hallottam, hogy Európában miféle áttörés történt. - Ez az alak és a csatlósai próbálnak üldözni benneteket? - nem volt ellenemre, hogy kipróbáljam, mennyire halhatatlan az a figura. Ahogy azzal is eljátszottam volna, hogy  mennyi idő alatt tudom elérni, sírja vissza a halál kegyét, ha tényleg valahogy elérte a halhatatlanságot, és nem csak kortalan lett. - Mi történt pontosan. Lehet, hogy nem vagyok ember, még részben sem, de macska annál inkább. És ha van rá esély, hogy ide fog jönni, a környékre, nos azt hiszem szívesen részeltetem az ilyen rasszista alakokat másféle vendég várásban, mint amiben ti részesültetek... - Zsenge korukra való tekintettel ebbe a részbe nem akartam bele menni. Helyette az embert vettem teljesen nyugodt szívvel, és titkolatlanul szemügyre.
- Védelmező? - vontam fel a szemöldököm. - Hogy lettél ennek a titulusnak a birtokosa? Ugyanis nem kis elismerés, és felelősség, ha egy macska így nyilatkozik egy emberről... - a harcos létforma nála sem volt kérdés. Nyilvánvalóan más volt a testfelépítése, mint nekünk, ettől függetlenül ruhán keresztül is úgy sejtettem, az emberi képességek határát feszegetheti. És a folyamatos harci készültség, aminek hála társa picit közvetlenebb lehetett velünk, ódákat zengett arról, nem ez az első rodeója, ahogy a helyiek szokták volt mondani. (Még ha nem is értettem a mű bikás nyaktörésüket ... megint csak.) - Azt értem, hogy őket mi vette rá, azt tegyék, amit. A küllemük, és az élet mondhatni belekényszerítette őket ebbe az életformába. Téged mi vett rá? Említette Tüske a mutánsokat. Talán te is egy lennél közülük, csak nem olyan látványos, mint náluk? - puhatolóztam finoman, faltörő kos módjára. De mit tehetnék, jelenleg mi ketten voltunk a legkülönbözőbbek a három gyerkőctől, ő még inkább, mint én! És a kíváncsiság macska szokás! Sikerült neki felkeltenie az enyémet.

Bishop & Ninurta
adat — adat — adat

Ninurta
Profil gif 1 :

Karakterlap :

Profil gif 2 :
I'll Be Seeing You 88417

Lucas Bishop
Hétf. Júl. 29, 2024 9:51 pm
Darmore

& Bishop
Nem fog felhúzni ezzel a gúnyos mosollyal. Én a lényegre szorítkozom és a gesztusok mögött igyekszem meglátni az ellenfelet. Tüske tart tőle és a beszéde sem barátságos, szóval ellenfél, amíg nem bizonyítja az elenkezőjét. Pedig igyekszik. Először a kölykökért aggódott, most azt is elmondja, hogy ilyeneket nem eszik. Nem kérdezem meg, hogy akkor mire vadászik? Nem ezért jöttünk. A szememen láthatja, hogy még nem győzött meg.
Tüske a kapualj távolabbi részébe húzódik, mikor a férfi ránéz. Állja a tekintetét. Bátor ő, csak óvatos és nagyon szereti szemmel tartani azt, akitől félnie kellene.
- Én patkányokra vadásztam, amíg a csatornában éltem - szólal meg igencsak érdeklődő hangsúllyal.
Ezek közös témát találtak. Ha Tüske kezd bízni benne, az nagy dolog. Az iskolában annyira nem ad bizalmat, hogy ide is csak kettesben tudtunk jönni. Kiszagolhatta, hogy ezzel a pasassal nincs gáz. A szavak nem verik át az orrát.
- Egy egész falkája van? Itt élnek New Yorkban? - kérdezi tőle.
A macskás dolgok őt jobban érdeklik, mint engem. Annyit viszont kiderítettünk, hogy az idegen elvileg ugyanazért van itt, mint mi. Kíváncsi, akárcsak Tüske.
Erre a fura hangra, ami az állatkertből is jöhetett volna, a leányzó megremeg. Először azt hiszem, megijedt, mert közelebb húzódik hozzám. Aztán elmegy mellettem. Elém áll. Úgy helyezkedek, hogy tudjak lőni a pasasra, ha szükség lesz rá. Most viszont már rá tudok nézni a másik kettőre is.
Ők hasonlóan reagáltak. Már a kisebbik is lelkesen megy előre. Oldalról, nagy kört leírva közelítik meg a sétapálcást.
- Nem vagyunk segítség nélkül - szólal meg a nagyfejű, már kissé nyugodtabb hangon. - Ezen a helyen már más társaink is éltek előttünk. Látja, se ember, se állat nem jár itt gyakran. Csak a sirályok. Fffinomak. Meg pár kismacska, őket szeretjük.
Ezt láttuk az előbb, mikor a fehér macsek csak elsétált tőlük és nem félt. A sirályokat meg le se tagadhatnák. Tüske hátranéz rám. Bólintok, hogy én is értettem, igen.
Az ezt követő átalakulással megint közelebb jutunk az igazsághoz. Egy ilyen lényhez már illik az előbb hallott sóhaj, a végtelen büszkeség és az erő tudata. Isteneket emlegetett. Már engem is kezd érdekelni. Nincs idő kérdezni vagy elmélkedni, mert Tüske babrálni kezd a karján.
- Ne! - szólok neki, de már kikapcsolta az álcázót és úgy mutatja magát, ahogy valójában kinéz.
A farkát érdeklődően és izgatottan tekergeti és közelebb indul. Innen nem látom, de biztos vagyok benne, hogy most félig nyitva van a szája és a szeme is. Mint akit izgat az ismeretlen és körbe akarja járni.
Ezzel kicsit elrettenti a másik kettőt, akik a férfitől is sokkal jobban tartottak és most ugranak is olyan pózban, ahogy ember nem tudna. Hát begörbítve és oldalazva szökkennek hátra. A nagyobbik az oroszlánt tartja szemmel.
- Nem hiszem el, hogy nem ismeri. A Macskanemzet minden tagja ismeri - szól behúzott nyakkal, de provokáló hangnemben.
Erre felkapom a fejemet. A saját világomban hallottam róluk, de csak legendákat. Tényleg léteznek és itt van előttem két képviselőjük. Vagy három?
- A mágus, aki elűzte a fajtánkat a Földről és megölte a teremtőnket - szól bele sokkal vékonyabb, szinte naivan kedves hangon a kapucnis, aki most felemeli a fejét. - De ha nem ismeri őt és rólunk sem vette észre, hogy a Macskanemzethez tartozunk, akkor Ön kicsoda?
Gyönyörű zöld szemei vannak és vörös szőre. Ahogy kihúzza magát, még a domborulatait is ki lehet venni valamennyire, bár tényleg nagyon bő és laza az a pulóver. Szerintem sietve lopták a ruhát, mert egyiküknek sem a mérete.
- Emberméretű macskákról hallottam. A barátommal eljöttünk megnézni, hogy segítségre van-e szükségük - szólok az oroszlán, majd a két kisebb macskaember felé fordulva.
- Én jártam itt és szóltam Védelmezőnek. A nevem Tüske. Mutánsok vagyunk, de én álcáztam magamat, mert az emberek még nem állnak készen arra, hogy ilyen külsővel járjunk közöttük. Bízhattok bennünk. Védelmező mentett meg, mikor veszélyben voltam. Azért szóltam neki rólatok, mert egyedül nem mertem felvenni veletek a kapcsolatot, de azt se akartam, hogy esetleg bajban vagytok ezen a szomorú helyen, akkor ne lépjünk közbe. És benne is bízhattok - int a fejével a sörényes felé.
Nem szeretem, mikor én tartom a titkot, más meg kifecsegi. Betudom az érzékeinek. De ha túl sokat feltételezett magáról és azt hiszi, tutira kiszagolt mindent, aztán bajba kerülünk, akkor kap egy fejmosást.
- Balan vagyok, a nagy Balkatar unokája - szól határozottan, de még mindig távolról a nagyobb macskaember.
A kapucnis felfedi a teljes fejét. Inkább házimacskára emlékeztet, viszont sokkal vörösebb. Már-már Tüske hajának színét viseli.
- Slygar. Csak meg akarjuk húzni magunkat itt egy ideig.
Én bólintok, hogy ez egyáltalán nem zavar. A falkát emlegetőnek lesz hozzájuk pár szava. Lehet, hogy többet tud segíteni nekik, mint mi. Ezt megvárom.
Tüske és Slygar egymásra néznek. A morlock nem szívleli ezt a nőstényt. Inkább a hím felé indul. Mind érdeklik. Remélem, nem kapnak össze.

2026. június közepe

THE EQUALIZER
Lucas Bishop
Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :

Ninurta
Pént. Júl. 26, 2024 1:34 pm

I'll be seeing you

Mosolyra húztam a számat a halandó, szinte már dacosnak tűnő válaszára. Nem félte össze magát látványosan, amit tudtam értékelni. Nyilvánvalóan harcos volt, ám akaratlanul is felderengtek előttem a nagy háborúk, amikben, ha kimentem a csatatérre enni, teljesen mindegy volt, kinek az oldalára álltam, valamennyien pánikolni kezdtek a puszta jelenlétemtől. A különbség egy sima katona és egy harcos között...
- Vadász? - ízlelgettem a kérdéséből ezt a szót. Ha már csak azt vesszük, hogy oroszlán vagyok, mindenképp vadászok! Ráadásul a fegyverforgatáshoz is értek, ékes példája ennek Sharur, ha erről még a környezetemnek nincs is tudomása. - Ragadozóként szoktam vadászni valóban, ám nem kismacska kölyköket... - gondolkodtam fennhangon, majd a pillantásom a társára tévedt. Az idegessége szinte tapintható volt a levegőben. Még ő is nagyon fiatalka volt, ember viszonylatban már talán elérte a felnőtt kort, bár abban sem voltam teljesen bizonyos. Mindenesetre ügyes taktika volt, hogy hagyta a társát beszélni, míg ő maga őrszemként figyelte az eseményeket, és nem csak engem. A társa se tétlenkedett, hogy szóval tartson, noha rajta is érezhető volt, kényelmetlenül érzi magát. Engem meg szokás szerint nem zavart mások nyugtalansága. A kérdése egyenes volt, minden tapintattól mentes. Mennyivel egyszerűbb volt így társalogni, mint a kilométer hosszú cirádásan behódoló virágnyelvet dekódolni.
- Személyesen? Még sose találkoztam velük, azonban a falkám környékére telepedtek, senki nem várhatja el tőlem, hogy még csak rájuk se pillantsak! - követtem én is nyomon a füleimmel és az orrommal a történéseket. Jött a két csimota is, kissé talán bizonytalanul, de nem róttam fel nekik. Általában a kölyök macskák óvatosak szoktak lenni a kifejlett oroszlánokkal, teljes joggal.
Egy halk, pürrenő hang hagyta el a torkomat, ahogy elég közel értek, az univerzális hívó hangja minden macska félének, oroszlán kivitelben. Ezzel jeleztem egyszerre, hogy amíg jól viselik magukat, nem gondolkodok támadásban, és invitáltam őket egész közel. Nem zavartattam magam, hogy az ember szólította őket meg először, arra azonban sértetten fújtam egyet, ők milyen kérdést szegeztek nekem. Egyből összeráncolódott a szemöldököm, hisz már a feltételezést is sértőnek éreztem.
-Nem tudom, ki ez a Belasco - vegyült egy kis morcos morranás a hangomban, ahogy a meglett pici szemeibe néztem - de még ha valami új pantheon főistene, se lenne hatalma engem ugráltatni, vagy épp küldözgetni semerre! - tisztáztam rögtön az elején. Ne essen senki elhamarkodott félreértésekbe. -De ha már itt tartunk, engem is érdekelne, hogy mit keres egy csapat kölyök, idősebb segítség nélkül, ilyen sűrűn emberek lakta vidéken? Ki vagy mi elől jöttetek el így csapatostól? És ki ez a Belasco, hogy egyből rá kérdeztetek? - hagytam, hogy a sörényem egy picit megnyúljon, és vettem fel Maahes alakomat. Ami annyit tett, hogy mivel nem akartam kitenni magam egy új öltöző ruha vásárlása okozta szörnyűségeknek, a humanoid alakom megmaradt, még ha nyaktól felfele oroszlán formát öltöttem, akkor is. További félreértések elkerülése végett. - És ti, ha nem vadászok vagytok, hogy keveredtek a képbe? - villantak a továbbra is jégkék macska szemeim a halandóra, és társára. -Kik vagytok? - tettem fel, igazából mindenkinek a kérdést. Nem fintorogtam az orrom ért támadás miatt, ami bukét a kóbor macskák eregettek, inkább analizáltam, mi mindent viseltek a szagukon, hisz egy-egy illatfoszlány ódákat tudott zengeni nekünk, ragadozóknak a megtett helyekről, az átélt izgalmakról vagy borzalmakról és a jelenlegi érzésekről, érzelmekről.

Bishop & Ninurta
adat — adat — adat

Ninurta
Profil gif 1 :

Karakterlap :

Profil gif 2 :
I'll Be Seeing You 88417

Lucas Bishop
Vas. Júl. 21, 2024 6:45 pm
Darmore

& Bishop
Tüske ijedten megtorpan és tágabbra nyílnak a szemei. Én is hallottam. Olyan volt, mint egy sóhaj, de ahhoz túl hangos. Vagy ha annyira erős az a nem emberszerű macskalény, származhatott tőle. Az ifjú mutáns gyors és kecses mozdulattal beugrik egy kapualjba és onnan les ki. Mellé oldalazok. Nem kéne szétválni.
Ahogy a környékhez képest túlöltözött alak megjelenik, az szörnyen vészjósló. Árad belőle a magabiztosság. Tüske szavaiból és a kimért léptekből meg tudom állapítani, hogy nem kispályás a csávó. Nem szoktam megijedni az ilyenektől. Ha kell, megtalálom majd a gyenge pontját. Nem fogom hagyni, hogy bántsa Tüskét vagy a helyi macsekokat.
Mielőtt válaszolnék neki, végigmérem még egyszer és a szemeit figyelem. Tüske is ezt teszi, de hátra is pillantgat, mert a kapucnis előbújt és felénk közeledik. Remek, két tűz közé kerültünk.
- Nem vadász vagyok. És maga? - kérdezem hidegen.
Úgy veszem ki a szavaiból, hogy a macskák korát fel tudta mérni és óvni akarja őket. Vagy ezt akarja velünk elhitetni és más tervei vannak velük.
Megfeszülök, mikor a férfi közelít. A pisztolyt nem teszem el. Tüske lebukásán nem lepődök meg. Az álcázó csak a szemeket téveszti meg, a szaglást nem. A kutyák is meg szokták ugatni, vagy akár kergetni.
- Ismeri ezeket a lényeket? - kérdezem az előttünk megállapodó fickótól.
Ő sem beszél hangosan és én sem. A csaj meg sem szólal, hanem egy pillanatig figyeli, aztán megint hátranéz. Puffanást hallok.
- Leugrott - mondja a mutáns és a kapucnis mögött közeledő másik alakra mutat.
Úgy akarnék helyezkedni, hogy őket és a sétapálcást is lássam. Intek Tüskének, hogy jöjjön velem, de megmakacsolja magát a rejtekhelyén, úgyhogy én is maradok mellette a kapualjnál. Az emberkinézetűre rá se néz, inkább a két társát figyeli.
A nagyobbik elég megtermett. Bőven két méter felett van, hihetetlenül vállas és a piros, elnyűtt pulóver kapucnija feszül a hatalmas fején és csak kissé rejti el az arcát. Párducszerű, sárgásbarna szőrök, hatalmas bajuszszálak és támadónak kinéző szemek. Meg a véres száj, ami a sirály nyomait hordozhatja. A mancsai kint vannak, meg sem próbálja eltitkolni őket. Tüske úgy csavarja az orrát, mint akit valamilyen kellemetlen szag zavar. El is hiszem, hogy az itteni lét nem a higiéniáról szól. A kisebbik átlagos testalkatú és lefelé hajtja a fejét járás közben, ezért nem tudom annyira megnézni. A kezei zsebre vannak téve. Nem egyenesen jönnek felénk, hanem féloldalasan, néha kitérve egyik vagy másik irányba.
- Sziasztok! - szólítom meg őket és most már leeresztem a fegyvert.
Nem köszönnek vissza. Még csak felém sem néznek. Megállnak tőlünk egy kicsit távolabb és bámulják az öltönyöst.
- Belasco küldött értünk? - kérdezi tőle a nagydarab.
A hangja morgós és olyan erőteljes, akár egy oroszlánüvöltés, mégis tisztán érthető. Én egyelőre maradok megfigyelő, és vigyázok Tüskére, aki szintén óvatosan megbújik.

2026. június közepe

THE EQUALIZER
Lucas Bishop
Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :

Ninurta
Csüt. Júl. 18, 2024 1:20 pm

I'll be seeing you
Elégedett kíváncsisággal nyugtáztam, akármilyen paradoxonnak is hasson ez, hogy a kismacskák nem túlozták el beszámolójuk különlegességét. Ugyanis amíg az ösztöneimnek engedve cserkésztem követtem a két alakot, a helyi cica lények is megmutatták magukat. Egy hím és egy nőstény keveredett a szemeink elé, ami felvetette a kérdést. Ennyire biztonságban érezték magukat, netalán ennyire tapasztalatlan kölykök voltak, esetlen valami vagy valaki befolyása alatt álltak, és nem volt teljesen tiszta a tudatok? Az illatuk alapján még az első száz évüket sem élték meg, bár az ötven is erősen gyanús volt, szóval bármelyiket elképzelhetőnek tartottam, vagy akár mindet együtt is.
Ami azonban kevésbé tetszett, hogy a követett páros emberibb tagjánál, ahogy megpillantották ők is a cicákat, előkerült valami lőfegyverszerű. Elfintorítottam az orrom, ami már-már majdnem vicsorba hajlott át, de szerencsére senki nem látta az ösztönös reakciómat. Nem ismertem közvetlenül a gyilok masinát, ám hadistenként pontosan tisztában voltam vele, hogy mire való. Biztos voltam benne, hogy csak egyszer kellene látnom használat közben, hogy a kezelése is a fejembe vésődjön egy örökkévalóságra. Itt inkább az volt a kérdés, hogy milyen szándékkal vette a harcos magához. Támadni vagy védelmezni akart vele, és amíg ez ki nem derült, magam sem voltam meggondolatlan. Főleg, meg a kis csevejükből úgy tűnt, tisztelettel bánt társával, aki macska létére megbízott benne. Efelől kétségem sem volt, hisz az ő illatukat is éreztem. Így azonban oldalra döntött fejjel dőltem neki a legközelebbi ház falának, míg a maguk közti tanakodásukat hallgattam, majd lusta mosolyra húzódott a szám, ahogy az ifjú lány végre felém nézett. Nem pontosan rám, vagyis nem látott, csak érezte a jelenlétemet, de ügyesen belőtte azért a helyemet.
Sóhajtottam egyet, aminek a hangja betöltötte a teret, nem csak a követett párost ölelve körbe, de a két másik kismacskát is. Mindenhonnan szólt, és sehonnan egyszerre. Nem akartam bedominálni senkit (egyelőre), így ezt találtam a legjobb módszernek arra, hogy felhívjam magamra a figyelmet, majd szép lassan megjelentem. Látszólag lustán a falnak támaszkodva, sétapálcámmal a kezemben, nagyon nem az alkalomhoz illő öltözékben. A szemem akaratlanul a két másik macska kölyök felé villant, mielőtt újra az előttem álló különös párosra néztem.
- Őszintén érdekelne, hogy mit szándékoztok kezdeni azokkal a fegyverekkel. Éretlen kölykökre puskákkal vadászni, nos! Kicsit sem mutat jól még a halandóknak sem! - fénylettek fel jégkéken az íriszeim, Mivel a nő maga is macska volt, nem tartottam valószínűnek, hogy zavarba hozta volna őket ez, vagy épp a hasított pupillám. Hanyagul ellöktem magam a faltól, és egyenletes léptekkel feléjük indultam. - Abban reménykedtem, hogy a hölgy maga is macska lévén, nem ártó szándékkal érkeztetek, de kezdek ebbéli hitemben erősen elbizonytalanodni... - Torpantam meg előttük, gondosan ügyelve arra, hogy ha pusztakézzel támadnának rám, amiben a megvillogtatott, és sejtetett arzenál mellett erősen kételkedtem, még pont kéztávon kívül essek. A vérszomjam el volt zárva, nem csak miattuk, de a háttérben vandálkodó csimoták miatt is. Egyre türelmetlenebbül vártam a válaszukat, minél hamarabb ugyanis testközelből is fel akartam mérni a kiscicák állapotát.

Bishop & Ninurta
adat — adat — adat

Ninurta
Profil gif 1 :

Karakterlap :

Profil gif 2 :
I'll Be Seeing You 88417

Lucas Bishop
Vas. Jún. 30, 2024 3:08 pm
Darmore

& Bishop
Ahogy haladunk beljebb a csórónegyedbe, már konkrétan senkit se látok. Se iszákosok, se üvegek. A házakban még lehet élet. Egy-egy emeleten látni mozgást vagy épp a nyíló ablakon villan meg a napfény. Ezutóbbi Tüskének nagyon tetszik. Fejét félrebillentve nézi az ilyen ablakokat még akkor is, mikor már nincsenek mozgásban. Egy nagy termetű, fehér macska rohan keresztül egy távoli útkereszteződésben. Minket meglátva egy pillanatra megáll és legfőképp Tüskét figyeli tágra nyílt szemekkel, aztán gyorsan eliszkol. Ahonnét jött, ott egy csuklyás alak bukkan fel, de vissza is húzza a fejét, ahogy észrevesz minket. Nem volt időm megézni, hogy miféle, csak a fekete kapucniját láttam.
- Onnan jött, ahol a lejárat van. Lehet, hogy egy macskaember? - kérdezi Tüske és szinte látom, hogy kíváncsian tekergeti farkát a levegőben.
Ilyet persze nem láthatok, mert az álcázó kiválóan működik. Dr. McCoy keze munkája.
- Kiderítjük - mondok annyit, amennyi biztos.
Az a fehér macska nyugodt léptekkel távozott a kapucnis felől és csak tőlünk ijedt meg. Ezt megjegyzem. Tüske hirtelen izgatott lesz. A hátunk mögé néz, követem a szemeimmel. Utána mindenféle irányba tekintget és kezd zavart lenni. Mintha a zavarába még félelem is vegyülne.
- Van itt valahol egy macskaszerű lény. Nálam sokkal erősebb a kisugárzása és furcsa.
Értem. Nem tudja pontosan, hogy merről kell számítani a macsekra. Talán rábukkantunk arra, akit keresünk. Nem örülök, hogy ilyen erős, de bízom abban, hogy észnél leszünk és tudjuk majd kezelni a helyzetet. Kezembe veszem az energiapisztolyt, ami láthatóan modern, de evilági. Az ereje az nem evilági. Egyre figyelmesebben haladok. Tartom az irányt az útkereszteződés felé, ahol a csuklyást láttuk eltűnni. Tüske finom lépésekkel megy hol előttem, hol mellettem, de úgy, hogy majdnem átesek rajta.
- Ne cikázz! - szólok rá.
- Elöl egy másik. Arra, ahonnan kilesett az előbb. De ő nem olyan erős. Kicsit...nem tudom, emberi szaga is van - teszi hozzá, ahogy közelebb érünk.
Az erősebbről nem mondott ilyet. Hm, érdekes és csak megerősít abban, hogy nagyon is résen kell lennünk. Ekkor a sirályok vijjogásával teli háztetőn meglátunk egy nagy mancsot kicsapódni és egy még nagyobb fejet ráharapni a röptében leterített madárra. Az összes többi éktelen ricsajozást művelve elrepül.
- Futás! Beszélnünk kell vele.
Tüske mégsem rohan. Hátrafelé néz, konkrétan rászegezi a szemét egy házfalra. Tudom, hogy az érzékeit komolyan kell venni, de néha teljesen jelentéktelen dolgok is le tudják kötni. Egy pillanatig várok, mielőtt sürgetném.

2026. június közepe
[/url]

THE EQUALIZER
Lucas Bishop
Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :

Ninurta
Vas. Jún. 23, 2024 11:54 am

I'll be seeing you

New york kiscicái különös dolgokról suttogtak nekem, az egyik éjszakai vadászatom utáni sziesztám alatt. Jól lakott elégedettséggel hevertem, a korábbi lakomám helyszínéül szolgáló sikátor legsötétebb sarkában, maine coon alakomban, míg a többi macska, immár ismerősként sündörgött körbe. Gondtalan emésztés közepette látszólag tudomást sem vettem a körülöttem tébláboló apróságokról, hétköznapi utcai macskákról, a fülem mégis nyitva volt, sőt! Számukra ismeretlen lényekről meséltek, akik kis csoportba érkeztek és telepedtek le a városban. Ezzel nem is foglalkoztam volna tovább, hisz a Nagy Alma népek és fajok olvasztó tégelye volt, már évszázadok óta. Viszont, mikor megemlítették, hogy macskákról van szó, akik legalább akkorák, mint az emberek, és tudnak két lábon járni, mégis szőrösek, és cicák maradtak, elfogott a titkolatlan kíváncsiság. Ha a földijeimről volt szó, akkor máris úgy éreztem, legalább egy pillantás erejére jogom van utána járni a történteknek. Ismertem az emberiséget, nem kergettem hiú ábrándokat, milyen befogadóak és megértőek lennének. Tisztelet annak a kevés indivium kivételnek. Lustán keltem fel a pihenő helyemről, nyújtozkodtam egy kielégítőt, átropogtattva valamennyi ízületemet, majd visszaindultam, úgy macska alakomban a jelenlegi lakhelyemre. Egy kis feket kóbor macska ksért el az Egyetemig, és várt rám az ablak alatt. Ő volt az első, aki kíváncsiságom tudatában önként jelentkezett idegenvezetőnek és útmutatónak. Az sem zavarta, hogy miután magamhoz vettem Sharurt, immár ember alakomban érkeztem meg magam is mellé. Sőt, a kis pimasz lelkesen mászott a nyakamba, és kezdett el elégedetten dorombolni. Szórakoztatott a vakmerősége, hisz úgy viselkedett, mint a falkám tagjai, hát csak szusszantam egyet, és neki indultam a városnak. Az elengedhetetlen napszemüveg az orromon csücsült, és Sharur is békés sétapálcának álcázta magát a kezemben. Az egyszerű szürke öltöny-fehér ing kombóval nem lehetett mellé lőni, ráadásul nem tűnt annyira fel mellette, hogy ha hű társamat is vittem. Melegítőben megnéztek a szokásosnál is jobban maguknak a halandók, ha sétapálcát lóbáltam.
Mint már kitapasztaltam, Manhattan, és úgy New York utcáin borzalmasan nyüzsgő forgatag volt mindig, napszaktól és időjárástól függetlenül. Most is paraziták módjára leptek el mindent. Alig érzékelhetően, mégis hatásosan engedtem el egy nagyon pici részét a vérszomjamnak. Épp csak annyit, hogy tudat alatt megérezzék a halandók a veszélyt, és utat engedjenek a számomra. Igaz, épp jól voltam lakva, de attól még nem viseltem volna jól, itt idegenek a közelembe jöjjenek, netalán hozzám érjenek. Nem mondom, nem az lett volna az első reflexem, hogy harapjak, legalább három fém agyarsorral, ami meg mindig hozza magával a világvége pánik hangulatot a környezetem részéről. Jelenleg nem volt erre szükségem, így maradtam ennél a megoldásnál. Szét vállt a tömeg előttem, mint Mózes előtt az a bizonyos Vörös tenger.
Szerencsére csak addig kellett elviselnem a ezt a méretes tömeget, míg parányi idegenvezetőm ki nem irányított a főutcák sűrűjéből. Egy viszonylag elhagyatottabb területre jutottam, ahol egy teremtett lélek se volt, leszámítva két különös alakot. A szaguk alapján az egyikük ember formának tűnt, a másikukat azonban, a külleme ellenére a macskák semmivel össze nem téveszthető aromája lengte körbe. Meglepődve ráncoltam össze a szemöldököm, majd tűntem el az egyszerű halandók szemei elől. Még így is cserkész üzemmódba indultam utánuk. Két dologra voltam felettébb kíváncsi. Az egyik, hogy mikor veszik észre a gondosan uralt jelenlétemet és illatomat. Másfelől, hogy mennyire látják a természetfelettit. A kiscicám halkan jelezte, hogy ők is arra tartanak, amerre nekünk kell, így elengedtem magamból a játékos nagymacskát. Már nem sugárzott fenyegetést olyan módon a személyem, mint korábban a sima emberek között, hisz azzal lebuktam volna egyből. A halandót nem tudtam, de a macska biztos kiszagolt volna időnek előtte. Viszont feltett szándékom volt addig követni őket, míg egy felé tartott az utunk, és észre nem vett valamelyikük.
Érdekelt, hogy mit keresnek itt, noha magamban úgy okoskodtam, hogy ha az egyikük macska, akkor talán nem szándékoznak a többi cica lényre támadni. Ha mégis, akkor is itt lennék, szemmel tudjam tartani az eseményeket, és szükség esetén közbe is léphessek.

Bishop & Ninurta
adat — adat — adat

Ninurta
Profil gif 1 :

Karakterlap :

Profil gif 2 :
I'll Be Seeing You 88417

Lucas Bishop
Vas. Jún. 16, 2024 5:12 pm
Darmore

& Bishop
Tüske igazi egyéniség. Képes olyan karizmatikusan fellépni, hogy a többi morlock hallgat a szavára, máskor meg naphosszat alszik, vagy buszra száll és ahol a végállomás van, ott tesz nagy köröket gyalog. Belőle ezt hozta ki a bezártság. Tíz év a csatornában megterheli a lelket.
Megbízik bennem annyira, hogy időnként szót ejt arról, miket látott. Tudja, hogy ha mutánsok vannak bajban, akkor nálunk mindig van mozgósítható csapat, aki a segítségükre siet. Ez alkalommal nem mondta biztosra, hogy mutánsok - hiszen ő azt nem tudja megállapítani - , de emberméretű, macskaszerű lényekre bukkant. Egy alagsorban, ahova szagokat követve jutott el. Elég óvatos volt ahhoz, hogy csak távolról figyelje meg őket, ezért nincs túl sok infónk. Megbeszéltük, hogy eljövök vele. Rá mindenképp szükség lesz a hely megtalálásához és kísérőnek nem volt túl nagy választási lehetőség, mert a többi morlockot nem hozhattam, másban meg nem bízik.
Ez a Bergen utca közel esik az öbölhöz. Nem a leglepukkantabb, de van egy elhagyatott része. Valahogy eltünedeztek onnan a lakók, meg az üzletek is és most csak hajléktalanok élnek itt. Vagy olyanok, akiket így neveznek. Amíg a húgommal szökésben voltunk, mi is kerestük a hasonló helyeket. Ismerős a közeg, szinte a szag is otthonos. Ahogy látom, az utcaseprők járnak errefelé, mert nem borít mindent szemét. Kihalt utcarészhez képest egész kulturált a hely.
A kocsit a lakott részen tettem le és a társammal gyalog jövünk. Követjük azt az utat, amit megtett. Kiváló a tájékozodó képessége és a szagok is segítenek neki. Ahogy magányos sétáin, most is álcázóeszközt használ és így nagymacska kinézete helyett egy késő huszas éveiben járó, szép arcú, jó alakú mexikói lánynak néz ki. Játékosság van az arcára írva, de nála ez inkább kíváncsiságban merül ki, kivéve ha a húgával összeeresztik. Mindketten nagyon alaposan megfigyeljük a környéket. Én olyan jeleket keresek, amik macskaemberekre utalhatnak és a lehetséges veszélyforrásokat is próbálom kiszűrni, Tüske meg csak nézelődik. Magamra dobtam egy vékonyabb dzsekit, hogy a pisztolyokat elrejtsem. Mindenre felkészültem, ezért van nálam egy rakás hadifelszerelés. Nagy része a testemen, a többi a vállamon átvetett sporttáskában.
Egy-két kószáló alkoholistával találkoztunk eddig, meg kettő feküdt egy kapualjban. Kóbor kutyából és macskából viszont egyet sem láttunk, pedig az ilyen helyeken gyakoriak. Tüske miatt is eltűnhettek, de ha itt élnek azok, akiket látott, akkor valószínűbb, hogy már rég elhagyták a környéket a kóbor állatok. A levegőben sirályok köröznek vijjogva és leszállnak egy nagyobb raktárépület tetején. Közel a víz, még kimerészkedhetnek idáig.
- A következő sarok után lesz a pincelejáró. Múltkor ott mentem be - suttogja nekem Tüske, aki hozzám közel, szinte mellém bújva halad.
Nem fél, de elővigyázatos. Ez közös vonásunk. Elhúz mellettünk egy autó. A forgalom is elég gyér. Eddig se bringást, se rollerest nem láttam, autót is csak messzebbről. Ez az első, ami ezen az utcán közlekedik. Kellően diszkrét lesz a látogatásunk. Remélem.

2026. június közepe

THE EQUALIZER
Lucas Bishop
Profil gif 1 :

Karakterlap :

Karakterdal :

Profil gif 2 :

Ajánlott tartalom
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.