Bejelentkezés
KEDVCSINÁLÓ
Üdv a Dimenziókapuban!
A belépés ingyenes, az utazás addiktív, desztinációnk: a Marvel univerzum. Ölts magadra álarcot, kísérletezz szuperképességekkel, kapcsolódj a kedvenc karaktereidhez, tervezz bűncselekményt, vagy állíts meg egyet. Itt te írod a canont.
Jelenleg 2026 tavaszát írjuk az oldalon.
Az oldal vezetősége
Percike, a Mindenható
Stan Lee, a Mesélő
Chatbox
Chatbox
Legutóbbi küldetések
» Help me? You wanna help me?
by Daniel Tao Tegnap 10:30 pm-kor
» Eat, sleep, dream
by Shu Kyoko Tegnap 2:52 pm-kor
» Falu végén kelta kocsma
by Elsa Bloodstone Tegnap 1:39 pm-kor
» Behind the secret wall
by Simonette Murray Tegnap 10:24 am-kor
» Creepy shits
by Ninurta Tegnap 8:16 am-kor
» Cake Treaty
by Nick Fury Vas. Szept. 08, 2024 7:45 pm
» Until the night falls
by Rosemarie Morozov Vas. Szept. 08, 2024 6:36 pm
» Basic date with a psycho
by David H. Xavier Vas. Szept. 08, 2024 3:05 pm
» Cruise Crew
by Nimue Valen Vas. Szept. 08, 2024 12:13 pm
by Daniel Tao Tegnap 10:30 pm-kor
» Eat, sleep, dream
by Shu Kyoko Tegnap 2:52 pm-kor
» Falu végén kelta kocsma
by Elsa Bloodstone Tegnap 1:39 pm-kor
» Behind the secret wall
by Simonette Murray Tegnap 10:24 am-kor
» Creepy shits
by Ninurta Tegnap 8:16 am-kor
» Cake Treaty
by Nick Fury Vas. Szept. 08, 2024 7:45 pm
» Until the night falls
by Rosemarie Morozov Vas. Szept. 08, 2024 6:36 pm
» Basic date with a psycho
by David H. Xavier Vas. Szept. 08, 2024 3:05 pm
» Cruise Crew
by Nimue Valen Vas. Szept. 08, 2024 12:13 pm
Jelvények listája
Marvel: Madness Returns :: "Just because something works, doesn’t mean it can't be improved." :: Mi lenne, ha…? :: Szórakozás
Igényelhető jelvények
Kedves Mindenki!
A mai nappal igényelhetővé váltak a profilban megjeleníthető kis jelvények, amelyeket ti választhattok ki magatoknak. A lista bármikor bővülhet, ti is jöhettek saját ötletekkel, nincs más dolgotok, mint felkeresni privát üzenetben. Egy Marvel képregényes ikon kell hozzá, a jelvény neve és az, hogy mi legyen a jelentése egy mondatban.
Például: Éhezők viadala (ez a jelvény neve) - A játékaim során arról áradozom, hogy mennyire éhes vagyok. (ez a jelentése egy mondatban, lehet több is, de ne túl hosszú) - Ikon: Katt!
Az alapkódért köszönet @Matthew Murdock -nek!
A mai nappal igényelhetővé váltak a profilban megjeleníthető kis jelvények, amelyeket ti választhattok ki magatoknak. A lista bármikor bővülhet, ti is jöhettek saját ötletekkel, nincs más dolgotok, mint felkeresni privát üzenetben. Egy Marvel képregényes ikon kell hozzá, a jelvény neve és az, hogy mi legyen a jelentése egy mondatban.
Például: Éhezők viadala (ez a jelvény neve) - A játékaim során arról áradozom, hogy mennyire éhes vagyok. (ez a jelentése egy mondatban, lehet több is, de ne túl hosszú) - Ikon: Katt!
Az alapkódért köszönet @Matthew Murdock -nek!
Éhezők viadala A játékaim során arról áradozom, hogy mennyire éhes vagyok. |
Deadpool fan A játékaimat a humoros zűrzavar jellemzi. |
Pokoli élmény Rendelkezem egy olyan játékkal, amelyben szó szerint elszabadul a Pokol. |
Hulk szétzúzott A játékaimban annyira felbőszítettem valakit, hogy a közelében úgy érzem magam, mintha Hulkhoz beszélnék. |
Behálózva A játéktéren már 5 személyt megismertem. |
Én, a kém Hasznos információra tettem szert az ellenfelemmel kapcsolatban, az egyik játékomban. |
Zsoldos A fegyverek nyelvét beszélem. |
Az idő fogságában A csettintés áldozata voltam. |
Klónok háborúja Rendelkezem egy vagy több multikarakterrel. |
Róka koma Találkoztam egy kumihoval vagy én magam vagyok az. |
Csínytevő Mindig valami rosszban sántikálok. |
910 kilós bulldog A játéktéren megismerkedtem Lockjawwal. |
Mosatlan a kagylóban Mindig nekem kell eltakarítanom mások után, bármiről is legyen éppen szó. |
Popsztár Zene nélkül mit érek én? A zene a mindenem. |
Valaki pizzát említett? Bármikor készen állok megteremteni a party hangulatot. |
Falra mászom tőled! Találkoztam Pókemberrel vagy egy variánsával, klónjával. |
Felettem nincs hatalmad! Érzelmileg befolyásolhatatlan vagyok, kiállok a saját elképzeléseim mellett. |
Kávénagykövet Kávé nélkül nem indulhat el a reggel, egy tapodtat sem teszek meg nélküle. |
Ezt azokra, akik elviselnek engem! Emelem poharam mások türelmére és higgadtságára. Csoda, hogy még elviselik a szörnyű természetem. |
Legolas, tünde szemed mit lát? Jó megfigyelő vagyok, bármit kiszúrok nagy távolságból is. |
BAMF! Nyomtalanul eltűnők bárhonnan, csak a füst marad utánam. |
Különös, nem igaz? Mágikus erővel bírok. |
Ugrás az ismeretlenbe Az egyik multiverzumból jöttem. |
Éljen a Hydra! Érintett vagyok a H.Y.D.R.A.-val kapcsolatos ügyekben. Ellenük harcolok vagy a csatlósuk vagyok. |
Laza(c) A lazaság koronázatlan királya/királynője vagyok! |
Mi Venom vagyunk! Van egy sötét oldalam. |
Dupla baj Pókvariáns, klón vagyok. |
Benned van az X! Megbecsült X-Men vagyok, kérem szépen! |
Íjjam mindig célba talál! Távolsági harcos vagyok. |
Tuc snack Bevetés közben, után egy jól megérdemelt szendvics. Tudsz ennél jobbat? |
Ez vanaheimi mézsör! Találkoztam Volstaggal vagy más asgardi személlyel. |
X-akták A Xavier Iskola Tehetséges Fiataloknak területén tartózkodom, tartózkodtam. |
Quetzalcoatl papja Találkoztam mexikóiakkal. |
Mortal Kombat-parti Már megint rosszul választottam oldalt. |
Árnyék klón jutsu A Föld-6969-re került az egyik klónom, variánsom. |
Mágiaügyi Minisztérium Varázsló vagyok. |
Terülj, terülj asztalkám! Egy nyugodt percem sincs az asztalnál, mindig megzavarják az étkezéseimet. |
Egyjátékos mód Megint céltáblának néztek és elfelejtettem erősítést kérni. |
Többjátékos mód Csapatjátékos vagyok, ha bevetésre kerülne a sor, sosem egyedül megyek. Mindig szólok az erősítésnek! |
Drakula halott és élvezi Van vámpírokkal kapcsolatos játékom, vámpír vagyok vagy vadászom rájuk. |
Benne leszek a tévében! Adásba kerültem, valamilyen formában híressé váltam, akár a nyomtatott sajtóban vagy az interneten is. |
Forrósodik a hangulat Mindig túlfűtenek az érzelmek. Szenvedély vagy feszültség egyaránt. |
Jószomszédom, a jeti Legyen bármilyen hideg, nekem az meg sem kottyan. |
Marhára én vagyok HIGANYSZÁL!!! Próbálj csak UTOLÉRNI! Utolérhetetlen vagyok. Nagyon gyorsan haladok. |
Óh uh, nem én vagyok a tettes! Mindig rosszkor vagyok, rossz helyen. |
Határ a csillagos ég! Van egy játékom, amely az űrben játszódik. |
Támad a Mars! Lehet, hogy angyali szépségű, de angyal az biztos, hogy nem vagyok. - Yondu (A karakterem űrlény.) |
Vészmanó fan A szervezett bűnözés a lételemem. |
Megjártam a poklot, és túléltem! Helheimben voltam, vagy egy ahhoz hasonló alvilágban. |
Kóré Semmilyen növényt nem tudok rendesen gondozni, minden növény elszárad vagy túl sok vizet kap tőlem. |
Poison Ian Minden növényt rendesen gondozok, felélednek mellettem. |
Wakanda, légy áldott! Érdekelt vagyok Wakanda dolgaiban. A Wakandai Egyetemre járok. |
Bármi, amit teszel, felhasználható ellened! Nagyon könnyen másolom le mások harcmozdulatait, könnyen tanulok tőlük és használom fel a lemásolt tudást ellenük vagy kombinálva mások ellen. |
Mindenki uralni akarja a világot Három célom van: legyőzni hős ellenfelemet, uralni az egész világot és nem a Pokolba jutni ezért. |
Medencés buli Már régóta rám fért egy kis lazítás. Vakációzni mentem. Hol van a mojitom, pincér?! |
S.H.I.E.L.D. A S.H.I.E.L.D. ügynöke vagyok és a jó ügyet szolgálom. |
Hírharsona A munka szerelmese vagyok, alig jut időm bármi másra. Randi? Majd legközelebb! |
Maffia vezér A maffia tagja vagyok vagy tartozom nekik. |
A szabadság őrzője Mindig mindenkit én védek meg. A vállamon cipelem a csapatom sorsát. |
Nagytudásúak Tanár/tanársegéd vagyok az egyik oktatási intézetben. |
Speedy Gonzales Nekem nem kell teleportálnom ahhoz, hogy elérjem az úti célom. Gyors vagyok, mint Higanyszál. |
Adu ász Mindig jól keverem a lapjaimat, általában győztesen kerülök ki egy helyzetből. |
Önmagamból kifordulva Az LSD a monogramod? Ez sok mindent megmagyaráz. |
Hát ez elromlott A közelemben minden meghibásodik. A technológia ellenem dolgozik. |
TikTokker A mobilom nélkül egy tapodtat sem teszek meg. Szinte mindenről tudok, ami az interneten történik. |
Jolly Joker Bolondos vagyok, értem a vicceket. Ez a lételemem. |
WandaVízió Boszorkány vagyok. |
Gonosz Mutánsok Testvérisége Magneto szimpatizáns vagyok vagy a Testvériség egykori tagja vagyok. |
Mi vagyunk Groot! Én vagyok Groot! Illetve találkoztam a Galaxis őrzőivel. |
Minden rosszra fordul A körülmények tettek gonosszá. Elhagyott a hitem. |
Marvel Kapitány fan Van egy hetedik érzékem, amelyre általában hallgatni is szoktam. |
Kung Fu (Panda) A harcművészet mestere vagyok. |
Elementál Képes vagyok valamelyik elemet vagy az összeset irányítani. |
Társasjáték Nem vagyok egyedül, személyiségzavarom van. |
Pácban Jelenleg fogságban vagyok, mentésre szorulok. |
Gondolkodom, tehát nyúlok! A stílusomat a hosszú reagok jellemzik. |
Kenyeret és cirkuszt! Egy birodalom vezetője vagyok: király/királynő vagy herceg/hercegnő. A királyi család tagja vagyok. |
She-Hulk Valaki női megfelelője vagyok. |
Pókháló Furcsa, hogy ilyen kapcsolati háló van köztünk. Egy csapat tagja vagyok. |
Terminátor Érintett vagyok az Őrszem robotokkal kapcsolatos ügyekben. Ellenük harcolok vagy én magam is egy vagyok közülük. |
Bosszúállók, gyülekező! Érdekelt vagyok a Bosszúállók dolgaiban. A Bosszúállók tagja vagyok, voltam. |
Döreördög Nem én vagyok Fenegyerek, de találkoztam már vele. |
Hálózatban Folyton a laptopomon lógok, egy lépést sem teszek meg nélküle. |
Holdlovag Éjszaka írom a legtöbb reagot, akkor vagyok a legaktívabb. |
Napkirály Nappal írom a legtöbb reagot, akkor vagyok a legaktívabb. |
Kukucs! A meglepetések embere vagyok. |
Irány a csatorna! Találkoztam a csatornalakó morlockokkal. Segítem őket. |
Heuréka! Tudós vagyok. |
Penge fan Szörnyvadász vagyok. |
Szundi Álomszuszék vagyok. |
A kis kedvencek titkos élete Van háziállatom. |
Jég dupla whiskyvel Bírom a piát, csak a pia nem bír engem. (A karakterem szereti a piát, de berúg tőle, ha nem tart mértéket. Nem tud.) |
Szívtipró (gimi) Nőfaló vagyok, minden nő kell nekem. (Vagy férfi, nők esetében (kivéve egyéb indokok).) |
Éjszakai portya Mindig kifosztom a hűtőt, leginkább éjszaka, de megesett már nappal is. |
A konyha ördöge Imádok sütni, főzni. |
A punkok sosem halnak meg! Lázadó vagyok, talán még köröznek is emiatt. |
Rumli Szétszórt vagyok, azt se tudom, hogy hol áll a fejem. Rendetlenség vesz körül. |
Szerelem első vagy sokadik látásra Romantikus kapcsolatban vagyok valakivel vagy alakul éppen. |
Mozimánia Imádok moziba járni, filmet vagy sorozatot nézni. |
Willy Wonka csokigyára Nagyon imádom az édességet. Főleg a csokit, de nem csak azt. |
Reménytelenül szerelmes (Freddy?) Tetszik nekem valaki. Plátói szerelmet érzek iránta. |
Jurassic World Jártam már olyan dimenzióban, ahol a dinoszauruszok még most is élnek. |
(Zseb)Világok Képes vagyok (zseb)dimenziókat létre hozni és kaput nyitni már létezőkbe. |
Vissza a jövőbe A jövőből jöttem, időutazó vagyok. |
Szárnysegéd Van egy olyan kisállatom, aki a küldetések során a segítségemre van. |
Sörimádó Víz helyett is sört iszom. |
Szárnyam sincs, mégis szállok! Tudok repülni, szárnnyal vagy anélkül is. |
Érinthetetlen Az érintésem halálos, mérgező. |
Életelixír Gyógyító vagyok, könnyedén visszahozlak a halálból. Na jó, nem mindig. De általában igen. |
Mágikus tárgy Van egy varázstárgyam, amit nem félek használni. |
Felforgatom az életed Találkoztam egy telekinetikussal vagy én magam vagyok az. |
Az energia nem vész el, csak átalakul Főnix erővel rendelkezem, találkoztam valakivel, aki ezzel rendelkezik. |
Híres utolsó szavak A pánikroham koronázatlan királya/királynője vagyok! |
Mindig nekem kell a tüzet oltani Mindig én oldom meg mások problémáit, baklövéseit. |
Fogjuk rövidre A rövid, pörgős reagok híve vagyok. |
Percike
Hozzászólások száma : 198
Csatlakozás ideje : 2023. Oct. 24.
Munka/hobbi : Minden perc számításba vétele
Ki van a képen? : Ms. Minutes
• doing everything in your service •
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|